ZBOR PLĂCUT?

Pentru că nu a trecut mult timp de la celebrul caz ”apă în loc de dezinfectanți” când ticăloși cu grade și fără grade dar în special cu grade au călcat pe morminte pentru propriile buzunare, aducem la cunoștința opiniei publice din Oltenia un alt caz de ticăloșie spre înavuțire cu periclitarea siguranței în zbor a călătorilor îmbarcați de pe Aeroportul Craiova și nu numai.

Conform sesizării primite, meniurile pentru călătorii companiilor aeriene sunt preparate într-o stație I.T.P din comuna Podari, sat Balta Verde, Str. Rovine nr.19, Jud. Dolj de către S.C. ANSALBE INFLIGHT SRL din Jud. Ilfov, operator economic care nu a fost înregistrat sanitar  veterinar și pentru siguranța alimentelor așa cum rezultă din adresa nr.5530/04.06.2021 a Direcției Sanitare Veterinare și pentru siguranța Alimentelor Dolj semnată de directorul executiv dr. Andrei Butaru.

Ulterior acestei adrese, așa cum reiese din aceeași sesizare, directorul executiv al D.S.V.S.A Dolj, dr. Andrei Butaru a antedatat un document de înregistrare sanitară-veterinară în grabă, fără a menționa în acesta codul CAEN autorizat și cu referire la activități de alimentație publică de vânzare cu amănuntul a sandwich-urilor în incinta obiectivului”Stație I.T.P”, contrar prevederilor legale deoarece stațiile I.T.P nu sunt obiective de alimentație publică.

Astfel, din septembrie 2020 de la deschiderea punctului de lucru și până în prezent, călătorilor îmbarcați de pe Aeroportul Craiova li se servesc meniuri preparate într-o STAȚIE I.T.P.

Din aceeași sesizare mai reiese că directorul executiv al D.S.V.S.A Dolj, dr. Andrei Butaru, a refuzat să verifice unele aspecte grave cu care a fost sesizat,ca proveniența produselor alimentare de origine animală și non animală de la firme de neutralizare/incinerare a acestor produse expirate, neconforme pentru consum, ”aprovizionate” noaptea, fără facturi și certificate de calitate și de conformitate.

Același director executiv al D.S.V.S.A Dolj, dr. Andrei Butaru a precizat că nu a dispus măsurile legale de emitere a unei Ordonanțe de interzicere a activității SC ANSAMBLE INFLIGHT SRL la Punctul de lucru/Sediul secundar din com. Podari, sat. Balta Verde, Str. Rovine nr.19, jud. Dolj deoarece ”niște medici veterinari oficiali au considerat că nu se impune emiterea unei astfel de ordonanțe”, precizând în continuare că a dispus amendarea agentului economic ANSAMBLE INFLIGHT SRL cu suma de 10.000 lei pentru neconformitățile constatate.

Cert este însă faptul că activitatea de alimentație publică continuă în aceeași stație I.T.P care până la această dată nu are destinația schimbatădin stație I.T.P în unitate de alimentație publică.

Cu privire la aceste grave aspecte cu posibile grave consecințe asupra siguranței vieții cetățenilor,  Direcția de Sănătate Publică Dolj prin reprezentantul său legal dr. Valeria Andreescu precizează  că nu o privește destinația spațiului sugerând că răspunsul trebuie dat de autoritățile publice locale pentru verificarea respectării destinației obiectivului prevăzută în autorizația de construire, conform competențelor.

Conform competențelor sale însă, aceasta nu a emis o Autorizație sanitară de funcționare pentru operatorul economic ANSAMBLE INFLIGHT SRL la Punctul de lucru/sediul secundar din com. Podari, sat Balta Verde, Str. Rovine nr.19, Jud. Dolj constatând că se desfășoară activități de alimentație publică fără Autorizație sanitară de funcționare dar fără a dispune măsurile legale de interzicere a activității.

Autoritățile locale precizează că destinația obiectivului nu a fost schimbată din STAȚIE ITP în unitate de alimentație publică.

Societatea comercială ANSAMBLE INFLIGHT SRL are ca administrator pe Bonnot Francois Louis Mauricedin Coasta de Fildeș – Africa cu domiciliul declarat fictiv în  Maroc – Casablanca, cu CNP (de România) Nr. 7680921470010atribuit în fals de către M.A.I. – Inspectoratul General Pentru Imigrări, fără prezența vreodată pe teritoriul României a acestuia și fără emiterea unui permis de ședere în vederea declarării unui domiciliu fiscal pe care acesta nu-l are declarat nici în România, nici în țara de origine (Coasta de Fildeș), fiind o persoană care nu există, așa cum mai rezultă din aceeași sesizare și care implicit nu poate fi trasă legal la răspundere.

Asociatul persoană juridică al SC ANSAMBLE INFLIGHT SRL este SC ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL  din București, administrată de același Bonnot Francois Louis Maurice, care înregistrează numai pierdere de la înființare din anul 2009 și până în prezent.

La 31.12.2020, SC ANSAMBLE INFLIGHT SRL administrată de Bonnot Francois Louis Maurice înregistra o pierdere de 3.481.187 RON (mai mult de 50% din cifra de afaceri) iar asociatul unic persoană juridică ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL administrată de același Bonnot Francois Louis Maurice înregistra o pierdere de 3.859.481 RON.

Ambele societăți datorează ANAF peste 1,8 milioane EURO. Le va plăti oare vreodatăBonnot Francois Louis Maurice?

În aceeași sesizare se mai arată că aceste societăți se încadrează în mediatizarea la nivel național a unor structuri infracționale de tip mafiot descrise ca STAT PARALEL/STAT MAFIOT care devalizează Bugetul public al statului prin înființarea de societăți comerciale pe numele unor persoane fizice sau juridice controversate sau care pur și simplu nu există, cu domicilii fictive în țări africane și cu numirea în același mod a administratorilor, structuri care au acaparat/controlează și o parte din justiția din România, Oficiul Național al Registrului Comerțului aparținând de Ministerul Justiției. Un administrator de societate comercială care nu există, nu poate fi tras la răspundere nici de către ANAF și nici de către alte instituții ale StatuluiRomân sau de către organele de cercetare/urmărire penală.

Este însă regretabil că tocmai într-o țară membră a U.E (România), instituțiile care trebuie să vegheze la respectarea normelor europene de siguranță alimentară a pasagerilor (D.S.P Dolj și D.S.V.S.A Dolj) sunt complice la încălcarea acestora.

Cerem public Guvernului României, Ministerului Sănătății, Președintelui Autorității Sanitare Veterinare și de Siguranța Alimentelor, ANAF, Procurorului General al României să dispună urgent măsurile legale.

Cerem public Președintelui României să dispună măsurile legale având în vedere implicarea în aceste firme (SC ANSAMBLE INFLIGHT SRL și SC ANSAMBLE CATERING & SERVICE SRL) a unor servicii de intelligence conform sesizării, serviciile de catering fiind asigurate de către acestea la toate aeroporturile din țară cu responsabilitatea în sarcina aceluiași administrator, Bonnot Francois Louis Mauricedin Coasta de Fildeș – Africa, cu domiciliul fictiv în Casablanca – Maroc, persoană care nu există, dar căreia M.A.I. – Inspectoratul General Pentru Imigrări i-a atribuit în fals CNP Nr. 7680921470010.

Faptul că astfel de firme lovesc și în Oltenia după mutarea de la S.R.I Ploiești (fieful lui Florian Coldea și Sebastian Ghiță) la S.R.I Dolj – D.R.I Oltenia a colonelului avansat la gradul de general, Sabin Iancu, cu implicarea unor șefi de instituții și din nefericire și a unor oameni ai legii, este o altă chestiune pe care o vom prezenta cititorilor în edițiile viitoare.

Și faptul că la conducerea Aeroportului Craiova a fost numit Sorin Manda, fratele lui Claudiu Manda și cumnat al doamnei primar Lia Olguța Vasilescu este o chestiune pe care o vom dezbate public în edițiile viitoare

Cine sunt dr. Valeria Andreescu de la D.S.P Dolj și dr. Andrei Butaru de la D.S.V.S.A Dolj?

Și cu privire la această întrebare va urma o dezbatere publică mai ales în legătură cu firmele lui Bonnot Francois Louis Maurice și atribuirea nelegală de contracte publice fără a avea achitate obligațiile de plată către ANAF și activitatea lor fără autorizație sanitară de funcționare și autorizație sanitară veterinară și de siguranța alimentară la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova unde nici copii bolnavi de cancer n-au scăpat de ticăloșia acestor grupări infracționale de tip mafiot așa cum reiese din referatele doamnei Prof. univ. dr. Stancu Polixenia și un Raport de audit care nu lasă loc de interpretări.

Pentru că oricare dintre noi poate fi atât pasager în liniile aeriene cât și pacient în Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova ne rezumăm pur și simplu la Atenție la toxiinfecție! și la câteva întrebări îndreptățite, ca:

De ce domnule general S.R.I, Sabin Iancu?

De ce doamna dr. Valeria Andreescu?

De ce domnule dr. Andrei Butaru?

Tihomira IVAN

1 thought on “ZBOR PLĂCUT?

 1. Sabin Iancu, locotenentul lui Coldea indiferent cât de fin ar toarce, ițele tot vor ieși la iveală.
  Personajul este din Isalnita Dolj unde isi are sediul cea mai mare hrupare infractionala girrata de Claudiu Manda si Olguta Vasilescu, a activat la SRI Teleorman, a facut ”performanta” alaturi de Coldea la Ploiesti – Prahova si dupa fuga lui Sebastian Ghita a fost adus la Craiova ca Șef SRI reginonal, ocazie cu care a si fost avansat general. Aici, domnul presedinte Klaus Iohannis ar avea de dat niste explicatii cetatenilor (contribuabililor) care-i platesc salariul si apoi pensia de general unui astfel de personaj mai interlop decat interlopii.
  In doi ani si jumatate gruparile infractionale din toate doeniile au prosperat in Craiova cat altele in zeci de ani si ritmul constinua sub protectia lui Sabin Iancu. Cine are probleme cu legea, rezolva el sau daca cineva le sta in cale argatilor lui, tot el rezolva. IPJ Dolj, parchetele, DIICOT, instante, totul este la cheremul sau.
  Este de notorietate cum seful IPJ Dolj care-l avea ”in lucru” pe Manda Sorin, fratele lui Claudiu Manda, a trebuit sa faca pasul inapoi odata cu ”polemica” dintre acesta si prim procurorul PT Dolj.
  Si uite asa, Craiova a devenit un al doilea Ploiesti dar la alte cote.
  Nu este permis ca un general SRI sa fie inconjurat de camatari, interlopi, traficanti si alte scursuri infractionale ca Flavius Anlexandru Stanca omul cuplului Claudiu Manda – Olguta Vasilescu sau Dascalu Lucian, omul lui Radu Berceanu la randul sau infractor notoriu.
  Firma Ansamble CAtering este infiintata de Florian Coldea in 2009 intr-un melanj denumit reciprocitate (Ma ajutati cu asta, va ajut cu altele) cu infractori francezi acoperiti, iar administratorul a fost numit un personaj african cu domiciliul fictiv prin Maroc, legislatia romana permitand din pacate infiintarea unor astfel de firme ca surse paralele de finantare a serviciilor (SRI si SIE). Din pacate aceste surse de finantare pretins ”acoperite” devalizeaza bani publici chiar calcand pe cadavre dar pentru buzunarele unor derbedei precum Coldea sau Sabin Iancu si nu pentru SRI
  Ce sa raspunda unii procurori mutati recent in vile noi de lux construite prin evaziune fiscala sau cu afaceri ale membrilor de familie de invidiat si care intr-o prelungire de mandat de 6 luni sau un an isi mai protejeaza alte milioane de euro sau sefi de IPJ schimbati ca sosetele sau sefi de institutii publice ca DSP si DSV care nu sufla in fata lui Iancu sau la mesajele transmise prin interpusi gen Stanca Flavius.
  Totusi ca sa permiti folosirea de produse expirate luate de ticalosi de la incineratoare si practicarea alimentatiei publice dintr-o statie ITP este prea mult mai ales cand este vorba de viata unor copii bolnavi de cancer sau a unor pasageri de pe curse aeriene
  Asta se intampla cand toata lumea este luat de proasta, cand un derbedeu ca Manda este numit in fruntea comisiei SRI in Parlament si il mai ia dupa el la comisie si pe ”trei la lei” Ionut Parvulescu interpusul in detinerea unor proprietati sau cand intr-un serviciu ca SRI sunt promovati la conducere niste interlopi mai mari ca interlopii sau infractori mai mari ca infractorii.
  Sunt multe de spus si le voi spune rand pe rand cu subiect si predicat, nume si prenume cu speranta ca mai sunt oameni ”in servicii” si in justitie care pot schimba ceva pana nu este prea tarziu.
  De la Bonnot Francois Louis Maurice, Statul Roman nu mai poate recupera nimic, dar de la sefii de institutii care i-au atribuit acetuia contracte de achizitie publica, de prestari servicii in situatia olbligatiilor de plata la buget neachitate sau fara autorizatii sanitare si sanitare veterinare, Statul Roman poate recupera prejudiciul.
  Pe portalul Tribunalului Bucuresti – Secia a vi -a Civila, firmele lui Coldea administrate de africanul Bonnot (Ansamble catering & services, Ansamble inflight și Cargo Jet) figureaza cu cerere de dizolvare.
  Nu-i asa domnule general Ciocirlan ca serviciul dumneavoastra (SRI) a scapat de sub control si a ajuns sa-si bata joc de cetatenii tarii?
  In ce fel de stat, domnule Presedinte Iohannis, MAI acorda CNP uri in fals cetatenilor africani fara ca acestia sa fie prezenti vreodata pe teritoriul Romaniei
  Multumesc redactiei pentru plublicarea ca atare a comentariului si voi prezenta in continuare totul despre statul mafiot din Oltenia. In special despre grupul infractional organizat de la Isalinita si domeniile de activitate pe care le controleaza in legatura cu camatari, traficanti, interlopi, infractori, camarila politica a lui Manda si Olguta Vasilescu protejati de seful SRI Sabin Iancu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *