DEVALIZATORUL LA SAFARI

In timp ce Primăria Slatina se afundă în datorii pentru ca firmele de casă ale primarului devalizator să prospere iar ca să te deplasezi prin Slatina către Pitești pe strada Oituz este o adevărată aventură, existând riscul avarierii mașinilor prin craterele din carosabil, cel ce a ajuns primar al Slatinei grație mamei iubitoare, se lăfăie pe bani publici în Africa, la SAFARI.

Îl așteptăm  să se întoarcă la Primărie cu trofeele de bivoli, lei, girafe și elefanți plătite de la locul de muncă (Primăria Slatina) și să dea explicații și despre milioanele de euro cu titlu de trofeu însușite fraudulos din bugetul public al Primăriei Slatina.

Revenim cu detalii.

Tihomira IVAN

1 thought on “DEVALIZATORUL LA SAFARI

  1. Cine este mamica lui Emil Mot?
    Nimeni alta decat Mariana Mot prietena intima a mecanizatorului agricol Paul Stanescu de la Visina devenit ministru si vicepremier, promovată secretar de stat la Min. Justitiei si apoi, pe viata, la Consiliul Legislativ.
    Mai important este insa cel ce-i asigura protectia lui Emil Mot si a mareului jaf al banilor publici de la Primaria Slatina adica Seful SRI regional Sabin Iancu, Mot și acolitii lui laudandu-se peste tot cu relatia speciala la SRI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *