Din ciclul ”Slatina, dragostea mea!”

PRIMĂRIE, PĂZEA! SE ÎNTOARCE MOȚ!

SAFARI în Africa, devalizatorul banilor publici de la Primăria Slatina,primarul Emil Moț a hotărât să se întoarcă acasă. Hotărârea a intervenit și ca urmare a unor telefoane primite după devoalarea în presă a aventurii africane pe banii publici.

Adică, acasă unde își construiește o casă cu amprenta la sol de 1.000 mp. Deci nu cu suprafața totală desfășurată de 1.000 m.p. ci cu amprenta la sol de 1.000 mp, în zona metropolitană Pentru că cei 200.000 de euro nu i-au ajuns decât pentru câteva zile de a Slatinei, comuna Slătioara, unde locuiește și socrul, pensionarul S.R.I Covaciu Viorel, promovat după pensionare la COMPANIA DE APĂ OLT unde recent se renovează sediul cu numai 1 milion EURO cu firma șoferului lui Moț,Bușca Cosmin, șofer care are mai multe firme ale lui Moț înființate pe numele său și pe care le vom prezenta în edițiile viitoare.

COMPANIA DE APĂ OLT este deținută de Primăria Slatina și Consiliul Județean Olt condus de Oprescu Marius, un alt devalizator de bani publici printr-o rețea de firme cu întreprinși, Oprescu fiind nașul lui Moț.

Într-o atmosferă de profund regret și amărăciune, acoliții care l-au însoțit pe Moț în Africa au mai rămas să termine și bruma de mărunțiș de 100.000 de EURO.

Nu ne referim aici la șoferul Bușca Cosmin interpusul lui Moț în mai multe firme sau celebrul liftier”Kety” (Cătălin Ilie) de la CSM Slatina pentru că cei ca ei sunt la categoria ”PULYFRICH” așa cum îi alinta fondatorul/părintele jafului de la Primăria Slatina, Darius Vîlcov care se uită cu jind la ucenicii care și-au depășit maestrul.

Ne referim la doamna Andra Bărbulescu de la postul local OLT TV (SC ENERO PROD SRL) care numai anul trecut, în 2020, a primit de la Primăria Slatina adică de la Emil Moț, 400.000 EURO cu titlu de reclamă și publicitate, iar după întoarcerea lui Moț de la SAFARI, din Africa, și bineînțeles după întoarcerea distinsei doamne și a șotului ei, Daniel Bărbulescu de la fonduri europene (AFIR), urmând să mai primească 100.000 EURO tot cu titlu de reclama și publicitate pentru Primăria Slatina.

Cu lacrimi în ochi și profundăîndurerare a rămas în Africa să mai facă praf niște mărunțiș de câteva zeci de mii de euro, Dumitrescu Florin administratorul de la DEZVOLTARE URBANĂ SRL, un satelit al Primăriei Slatina care a primit finanțare de la Primărie modesta sumă de 50 milioane RON (10 milioane EURO) pentru diverse floricele, tunsul gazonului si adunatul crengilor, banii regăsindu-se în pierderile anuale declarate de administratorul Dumitrescu, dar și în tranzacțiile ce fac obiectul spălării de bani, a evaziunii fiscale și delapidării. Numai la nivelul anului 2020, S.C DEZVOLTARE URBANĂ SRL Slatina a înregistrat o pierdere de 3.890.000 RON, aproape jumătate din cifra de afaceri (8.390.000 RON) situație ce trebuie să intre în atenția oamenilor legii, bineînțeles a celor care mai reprezintă legea.

Despre DEZVOLTARE URBANĂ SRL Slatina și jaful celor 10 milioane EURO din banii publici ai Primăriei Slatina vom vorbi în edițiile viitoare cu prezentarea tuturor ”operațiunilor/ingineriilor financiare„ ale lui Emil Moț și Florin Dumitrescu

Întoarcerea lui Moț poate fi însă și un motiv de bucurie pentru colonelul (r) SRI Alin Drăgoi manager al unui alt post local de televiziune care râvnește și el la miște sume cu titlu de reclamă și publicitate de la Primăria Slatina pentru firma care administrează postul TV.

Bine ar fi ca pe Moț să-l aștepte și oamenii legii măcar pentru niște declarații despre sumele publice colosale la care am făcut referire, făcute praf în Africa. Deja o funcționară a Primăriei Slatina a recunoscut o parte din faptele penale într-o anchetă anterioară.

Vom reveni cu detalii.

Tihomira IVAN

3 thoughts on “Din ciclul ”Slatina, dragostea mea!”

 1. Colonelului (r) Alin Dragoi, fostul sef al S.R.I Olt nu-i mai ajung sumele incasate prin farmaciile GEOPACA SRL unde evaziunea fiscala si spalarea de bani, deconturile in fals platite de CAS Olt si s-a hotarat sa se angajeze la firma prietenului (Sorin Paduraru), constructor si asfaltator aflat in topul evazionistilor olteni care detine postul de televiziune locala.
  Salariul sau inseamna de fapt TAXA DE PROTECTIE si un tertip in ecuatia traficului de influenta.
  Se putea angaja si la SC ANUTA SRL dar de fapt, este acelasi lucru.
  Este o traditie la S.R.I Olt ca sefii institutiei sa se angajeze dupa trecerea in rezerva la firmele pe care le-au protejat. Exemplu: Stefanescu, Prioteasa, Voinea prin fiul sau si mai nou Dragoi. Asta, spre stiinta domnului general Ciocîrlan.
  Pentru ca Alin Drăgoi este un apropiat al generalului regional S.R.I Sabin Iancu de la Dolj nu va fi o surpriza pentru nimeni sa-l vedem pe Iancu angajat la SC REMEX SRL Isalnita, SC TDN SUD ESTATE Tulitu SRL specializata în rambursari atat de TVA de sute de mii de euro sau ANSAMBLE SRL administrata de Bonnot Francois Louis Maurice.
  Dumneavoastra unde o sa va angajati domnule general Ciocîrlan?
  Pe devalizatorii petrecareti din Africa o sa-i astepte cu siguranta procurorul Claudiu Negrilă chiar la sediul societatii Dezvoltare Urbana SRL unde-si bea.. cafeaua. Sunt multe de spus despre acest interlop cu titlu de procuror care a girat atat din functia de sef al DIICOT – BT Olt cat si din functia de sef al evaziunii fiscale la PT Olt toate fraudele de la Primaria Slatina si Consiliul Judetean Olt si nu numai.
  Astfel de infractori deghizati in procurori ar trebui sa dispara urgent din schema justitiei din Oltenia.
  Firmele sotului prim procurorului Anca Anuta de la PT Olt specializate in ”de toate” de la panificatie pana la constructii civile si industriale, prospera intr-un ritm frenetic cum dealtfel si cele ale sotului procurorului general al Parchetului Curtii de Apel Craiova, Tena Tulitu specializata in construirea de blocuri si inginerii de rambursare TVA, imprumuturi de la ”diversi…”.
  Rambursari ilegale de TVA, evaziune fiscala, spalare de bani, combinatii la construirea blocurilor cu banii negri ai traficantilor, interlopilor, camatarilor, infractorilor si impartirea profitului in acelasi mod (la negru) crede cineva si le vor cerceta singuri sau vor face asta subalternii lor justitiari? Exclus!
  Sa indrazneasca cineva sa le stea in cale lor si fratilor lor de cruce din S.R.I ca imediat va urma o sesizare din oficiu a unui prim procuror sau procuror subordonat si zeci de mascati se vor napusti pe cel ce nu asculta de ei, daca nu pentru retinere, macar pentru intimidare sau reducere la tacere.
  Au fost reinvitate niste practici marca ”Florian Coldea” dar la un nivel mult mai mare decat cel prezentat la televizor in timpul ”domniei” lui Coldea.
  De cap o sa ne fie daca in ultimul ceas ceea ce a mai rămas de buna credința in justiție si S.R.I nu intervine pana nu este prea târziu

 2. Deci cele mai evazioniste firme implicate în spălarea de bani si eludarea platii taxelor la stat, cu rambursari ilegale de TVA, sunt ale sefilor parchetelor (de pe lângă Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Olt) si cele acoperite sau neacoperite protejate de seful interlop al SRI, generalul Sabin Iancu.
  În situatia asta, trebuie sesizat urgent Parchetul European adica Laura Codruta Kovesi.
  La Parchetul General il au pe dl. Licu care nu le va face nimic. Licu ii este dator damnei Tena Tulitu pentru locul de munca al nepotului stagiar si pentru avizul favorabil pentru mutarea celor doi procurori de la Bals la DNA – ST Craiova pentru un salariu si o pensie mai bune.
  Anuta de la PT Slatina, subalterna doamnei Tulitu de la Craiova este si ea conectata ombilical la PG.
  Sa vedeti ce case, ce masini si cata opulenta afiseaza, urmare a spalarii de bani si evaziunii fiscale la SC ANUTA SRL si SC TDN SUD ESTATE SRL
  Tulitii s-au mutat recent intr-o vila care-l face invidios si pe vecinul Dinel Staicu.
  Toate ”legalizarile” se fac într-un singur loc. La Sorop
  SC TDN SUD ESTATE nu-si declara decat achizitiile de la cateva firme cu probleme fara a-si declara si veniturile. Adica vanzarea de locuinte nu se reflecta în contabilitate decat ”inginereste”
  Este evident ca achizitiile fara vanzari generează rambursari ilegale de TVA.
  Inspectori fiscali sub presiune, de la constatarea initiala a sute de mii de euro TVA rambursat ilegal s-au rezumat de frica, numai la un TVA nelegal rambursat de 97.000 RON fără a verifica achizitiile în lanț ale SC TDN SUD ESTATE SRL administrata de Dorin Tulitu cu SC GREENFIELD PROJECT SRL (369748 lei + 759664 lei + 1273109 lei + 1857143 lei + 869748 lei + 974790 lei + 997780 lei + 573950 lei + 500000 lei + 763951 lei + 1130607 lei + 886555 lei + 1077711 lei + 1079832 lei + 844328 lei + 677723 lei + 952101 lei + 1325210 lei), cu SC GUARDIAN IMOB SRL (2650120 lei), cu SC CENTRO TRANS CORPORATION SRL (5569795 lei), cu SC MELEK IFN SRL (430155 lei), cu SC CARLEX INTERNATIONAL SRL (195425 lei)
  Este vorba de o spalare de bani de cele mai mari proportii pusa la cale de fostul politist Dorin Tulitu, sotul doamnei procuror general Tena Tulitu de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova.
  Inspectorilor fiscali le-a fost frica sa verifice metoda ”suveica” proveniența si circuitul banilor, contractele de imprumut fictive ale administratorului Tulitu Dorin către societate si contractele de imprumut de la cardei traficanti sau ”cunostinte„ din arestul IPJ Dolj de când era politist sau de la alti interlopi, unii cu infractiuni la nivel transfrontalier.
  Nici DNA nu le poate face nimic cat timp unii procurori si-au achizitionat apartamente în regim si conditii preferentiale, de la SC TDN SUD ESTATE SRL administrata de Dorin Tulitu, multi altii fiind interesati de oferta lui Tulitu. Nici unii procurori de la DIICOT nu fac nota discordanta
  Exista insa un prim procuror la PT Dolj, Marin Rogovean, specializat în sesizari din oficiu care ii este subordonat ierarhic doamnei Tena Tulitu, dar mai stii?
  Indicii si probe sunt suficiente dar în sprijinul actului de justitie vor face publica suveica ce-i va da fiori lui Dinel Staicu sau Genica Boierica, Samir Sprinceana, Fotescu, Stefanescu (PRIMASERV) Stefanescu (REMEX), Dragu (SCAI AGRO HOLDING) Manda Claudiu (IMOBAND OLTENIA) Enea (COLISEUM) Dascalu Lucian si Radu Berceanu (TID) etc.
  Halal justiție! Halal servicii!
  Escroci, impostori, derbedei, haimanale, putori înhăitate cu interlopi, cu mafioți cu cea mai joasa speța, infractori deghizați in procurori. Scursuri ale societății puși sa faca justitie. Sau nemernici cu grade mari din SRI care acoperă toate hoțiile sau le practica la un nivel superior.
  Parchetul European sau alte instituții de forța, puneți mana pe ei si bagați-i la pușcărie!

 3. Escroci, impostori ca Sabin Iancu vor fugi, precum colonelul SRI Dragomir, prin alte tari.
  Ce bine ar fi daca sediul SRI nu ar mai fi in aceeași clădire cu IPJ Dolj ca pe vremea fostei securități
  Astfel, nu ar mai fi chiar așa de posibila ”interacțiunea” cu comisari corupți ca Stolojan justițiarul de Filiași de la investigarea fraudelor sau chemarea la ordin a șefului IPJ, dl cms Ivan care la presiune a ajuns sa se întâlnească cu cercetatul Manda Sorin, unul din cei mai mari infractori ai Craiovei conectat la lumea interlopa, cămătari, traficanți de persoane si de stupefiante, la rândul lui consumator.
  Este regretabil cum vânzătorul de bilete de la Clubul Studenților (Manda Claudiu) si ziarista la dispoziția lui Vadim (Olguța Vasilescu) au pus stăpânire pe întreaga Oltenei si cum un impostor ahtiat după bani (Sabin Iancu) a ajuns sa conducă SRI -ul din Oltenia.
  Domnul general Ciocîrlan, va rog sa dispuneți verificarea a ceea ce s-a întâmplat cu tehnica de la serviciul ”T” casata după venirea la Craiova a colonelului infractor Sabin Iancu, in prezent general si legăturile acestuia cu firmele de profil ale lui Florian Coldea si ale altor colegi de-ai dumneavoastră pensionari asociați cu Coldea.
  Stat paralel? E putin spus!
  Voi prezenta eu opiniei publice cum stau lucrurile si cum este folosita aceasta tehnica, ilegal în interesul lui Sabin Iancu, Florian Coldea si a grupărilor infracționale organizate din Oltenia.
  Sunt convins ca nu veți fi surprins!
  De averea nedeclarata a lui Sabin Iancu, e posibil sa fiți surprins!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *