AFACEREA ”DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL” – CIF 37192177 ȘI TENEBRELE EI

 Dumitrescu Florin Emil Moț

La scurt timp după aducerea lui Emil Moț, fiul judecătoarei Moț Sofia Mariana la Primăria Slatina, cel întors recent din SAFARI-ul de 200.000 EURO, din Africa, s-a înființat un SRL conectat la Unitatea Administrativ Teritorială Slatina – Primăria Slatina, pe numele său DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL.

Imediat după înființare, odată cu numirea în funcția de administrator a lipitorului de afișe din campania electorală, Florin Dumitrescu au început să curgă banii în conturile SRL-ului urmare a facturilor cu specificații și devize în fals decontate de Direcția Patrimoniului a Primăriei Slatina condusă de subalterna lui Moț, Narcisa Ionescu.

Administratorul Dumitrescu Florin a cărat bani cu sacii din conturile societății menționând pe documente, în fals destinația banilor ”salarii” sau returnare aport personal. ”Alte sute de mii de euro au fost plătite direct din cont pe mașini de lux” pentru primarul Moț și acoliții săi și chiar locuințe în București.

Jurnaliștii noștri de investigații sunt în  posesia tuturor probelor iar în ediția de azi vă vom prezenta câteva ”inginerii” ale primarului Moț și acoliților săi (Dumitrescu Florin, cumnatul acestuia Lazăr Ovidiu, sau Cătălin Ilie zis ”Kety” de la CSM Slatina) cu scopul spălării banilor, cu complicitatea unor personaje care ar trebui să vegheze la respectarea legii.

1 thought on “AFACEREA ”DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL” – CIF 37192177 ȘI TENEBRELE EI

 1. Era bine venită și o poza cu procurorii Claudiu Negrilă și Anca Anuța pentru cine nu-i cunoaște.
  La câte informații probate sunt, trebuie date filmele, pozele cu firmele de construcții sau de instalații care le-au făcut și le fac palatele acestor escroci din bani publici.
  Consultanță în tehnologia informației de 200.000 EURO le trebuie slătinenilor?
  Asta (Primarul Emil Moț) e copil de judecătoare, fostă Secretar de Stat la Ministerul Justiției.
  Din păcate, da și trebuie să meargă la pușcărie și el și pulifricii lui, dar și cei din spatele firmelor de consultanță în tehnologia informațiilor din Sectorul 1, București împreună cu procurorul șpăgar Claudiu Negrilă.
  Ce ziceți domnule general Ciocîrlan?
  Dar dumneavoastră domnule Ministru al Justiției?
  Ultima întrebare este pentru doamna Laura Kodruța Kovesi de la Parchetul European:
  Până când?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *