CE FIRME AU ADUS LA CRAIOVA ȘEFUL S.R.I PRAHOVA, SABIN IANCU ȘI FOSTUL ȘEF AL COMISIEI DE CONTROL A S.R.I, CLAUDIU MANDA, PENTRU JAFUL BANILOR PUBLICI DIN SĂNĂTATE

Așa cum ne-am angajat față de cititori vom prezenta în această ediție cazul a două societăți comerciale ”acoperite” așa cum reiese din materialul trimis la redacție. Descoperite, spunem noi, în urma propriilor investigații, cel puțin în fața fiscului și nu în ultimul rând în fața oamenilor legii. Că unii dintre aceștia sunt mai infractori decât infractorii, este altă poveste.

Prima firmă sosită în Craiova după preluarea funcției de Șef S.R.I la Dolj de către colonelul Sabin Iancu, în prezent general propus la avansare de către dl. Eduard Hellvig, a fost Ansamble Catering & Services SRL căreia i-a fost încredințat contractul de servicii catering la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova înainte de a-și deschide un punct de lucru, la un preț de peste două ori mai mare decât cel pe care spitalul îl avea asigurat și în condițiile în care firma nu era autorizată sanitar de către DSP Dolj și nici sanitar veterinar și de siguranța alimentară de către D.S.V.S.A Dolj condusă de dr. Andrei Butaru. Nici obligațiile de plată către ANAF nu erau achitate, situație în raport de care niciunui operator economic nu-i poate fi încredințat un contract de achiziție publică mai ales direct, fără licitație, conform prevederilor legale.

Așa cum rezultă din materialul suficient de probator trimis de redacție, persoane angajate la S.C Ansamble Catering & Services SRL au prezentat niște extrase de cont ”prelucrate”, falsificate cu tranzacții către ANAF, dar nu au prezentat certificatul de atestare fiscală din care să rezulte că ofertantul nu are obligații fiscale restante de plată.

Spunem persoane angajate deoarece această societate este înființată pe numele unui cetățean născut în Coasta de Fildeș, Africa și cu domiciliul declarat fictiv în Casablanca, 1 Lot El Manzeh, Ain Diab, Maroc, Bonnot Francois Louis Maurice, cetățean care are și calitate de administrator adică neresponsabil de niciun fel de fapte ca evaziunea fiscală, spălarea de bani și delapidarea cât timp nu este de găsit sau pur și simplu nu există.

Analizând contractele ajunse la redacție, încheiate de Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova cu Ansamble Catering & Services SRL din București se observăcă atât contractul nr.7442/19.12.2019 încheiat pe o perioadă de 1 an cât și contractul nr.9240/07.12.2020 încheiat pentru o perioadă de încă 1 an, nu au menționat numele reprezentantului legal al prestatorului Ansamble Catering & Services SRL ci numai o semnătură indescifrabilă pe ultima pagină în numele prestatorului, aspect care confirmă susținerea sursei noastre, a unor structuri infracționale de tip mafiot descrise ca STAT PARALEL/STAT MAFIOT sprijinite de oameni din ”servicii” și chiar de oameni ai legii, care devalizează Bugetul Public al Statului Român prin înființarea de societăți comerciale pe numele unor persoane fizice sau juridice controversate sau care pur și simplu nu există, cu domicilii fictive în țări africane și cu numirea în același mod a administratorilor, structuri care au acaparat și o parte din justiția din România, exemplificând că Oficiul Național al Registrului Comerțului aparține de Ministerul Justiției.

Un administrator care nu există nu poate fi tras la răspundere nici de către ANAF și nici de către alte instituții ale Statului Român.

Un exemplu deosebit de grav este însă sesizarea din care rezultă că M.A.I – Inspectoratul General Pentru Imigrări i-a atribuit lui Bonnot Francois Louis Maurice un CNP de România cu Nr.76809211470010, fără ca acesta să fi fost prezent vreodată pe teritoriul României și fără a-i elibera, așa cum prevede legea, și un permis de ședere în România cu un domiciliu declarat care să însemne și o reședință fiscală a persoanei în calitate de administrator al S.C Ansamble Catering & Services SRL.

DESCRIEREA PE SCURT A MARELUI JAF DIN BANI PUBLICI, A EVAZIUNII FISCALE, SPĂLĂRII DE BANI, DELAPIDĂRII ȘI ELUDĂRII PLĂȚII OBLIGAȚIILOR FISCALE.

Din anul 2009, de la înființare și până în prezent, S.C. Ansamble Catering & Services SRL a înregistrat doar pierdere, niciun leu profit, reușind ca în prezent să înregistreze obligații de plată către ANAF în total de: 4.676.931 lei.

Prin operațiuni contabile fictive, declara o sumă cu titlu de TVA, pe plus de 402.665 lei fără a solicita însă rambursarea sau compensarea la ANAF, de teamă că inspectorii fiscali ar menționa frauda în actul de control.

Nu are achitate amenzi însumate de 57.250 lei.

În anul 2019, ANAF i-a aprobat o cerere de eșalonare a datoriei de 2.837.642 lei constând în contribuții de asigurări sociale la asigurați, dar care nu a fost respectată, din 25 ianuarie 2021 intrând în procedura de executare silită de către ANAF.

Următoarele sume cu titlu de contribuții de asigurări sociale la  asigurați sunt neplătite din luna ianuarie 2021și fac obiectul executării silite, producând în condițiile legii, efecte cu privire la pierderea eșalonării: 180.153 lei la ianuarie, 196.000 lei la februarie, 186.387 lei la martie, 191.948 lei la aprilie, 180.256 lei la mai, 205.018 lei la iunie și 197.615 lei la iulie.

Din luna august 2020 nu a mai plătit impozitul pe salarii înregistrând o datorie de 179.737 lei. În luna iulie 2021 vine cu o modificare respectiv o rectificare, evidențiind în mod fictiv un plus de 42.000 lei.

Tot prin operațiuni contabile fictive față de obligația totală de plată de 4.676.931 lei, creează o sumă de 1.096.368 lei în plus, dar nu solicită la ANAF compensarea, de teamă că inspectorii fiscali să constate realitatea, adică evaziunea fiscală în formă continuată și spălarea de bani.

Din 25 august 2020, de un an de zile nu a mai plătit impozitul pe profit la salarii înregistrând o datorie de 179.737 lei.

La zi, suma obligațiilor de plată către ANAF ale S.C. Ansamble Catering & Services SRL este de 44 milioane RON.

În concluzie, această firmă nu-și plătește obligațiile de plată către ANAF de 4,4 milioane RON dar încheie cu statul contracte de achiziție publică, aspect nepermis de legislația în materie.

Strict în atenția oamenilor legii, în special a DNA și DIICOT este de cercetat cum a fost posibilă majorarea capitalului social al S.C. Ansamble Catering & Services SRL cu 1.600.000 EURO, dar nu s-au putut plăti obligațiile fiscale la Bugetul de Stat.

Tot în atenția acestora dar și a ANAF trebuie să fie nedeclararea veniturilor inclusiv a celor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova (1.100.000 lei + 3.000.000 lei) și majorarea bazei de impozitare cu achiziții fictive, multe produse alimentare fiind achiziționate fără facturi și certificate de calitate și de conformitate.

Nu sunt de neglijat pentru ANAF facturile cu S.C CARGO JET SERVICES SRL administrată tot de Bonnot Francois Louis Maurice: (47.881 lei + TVA) + (21.492 lei + TVA) +  (184.067 lei + TVA) + (81.292lei + TVA) +  (84.937lei + TVA) +  (55.673 lei + TVA) + (64.634 lei + TVA) + (73.503 lei + TVA) + (78.392lei + TVA) +  (95.500 lei + TVA) + (93.874 lei + TVA) + (64.995lei + TVA) +  (90826 lei + TVA) + (84.272lei + TVA)  cum dealtfel trebuie cercetate facturile dintre S.C Ansamble Catering & Services SRL și FUNDAȚIA ”LYCEE FRANCAIS ANNA DE NOAILLES” (211.218 lei + TVA) + (160.887lei + TVA) +  (227.433 lei + TVA) + (269.120lei + TVA) +  (295.251lei + TVA) +  (139.110 lei + TVA) + (95.458lei + TVA) dar și relațiile comerciale cu Tribunalul București de 6.887 lei fără TVA lunar. Vom descrie cu lux de amănunte istoricul acestora din urma relatării cu toate implicațiile.

În Craiova, S.C Ansamble Catering & Services SRL are declarat un punct de lucru, dar după încheierea contractului de prestări servicii catering nr.7442/19.12.2019 în Str. Nicolae Romanescu nr.112 (fostul ICIL), spațiul fiind închiriat de la S.C. T.C UTILAJE SRL, spațiu în care i-a fost interzisă activitatea prin Ordonanța nr.01/07.01.2020 a D.S.V.S.A Dolj, dar care activitate a continuat cu S.C PANORAMIC PARC SRL Cârcea,Jud. Dolj, controlată de Iovan Aurel supus unor presiuni din partea cuplului Claudiu Manda – Olguța Vasilescusă accepte tranzacția fictivă a prestării serviciului de hrană, tranzacția pe o zi de aproximativ 4.000 lei fiind faptic nereală, S.C PANORAMIC SRL nefiind autorizată la rândul ei să presteze servicii de catering pentru persoane aflate în regim de spitalizare.

Consecințele asupra beneficiarului spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova și asupra bolnavilor internați inclusiv a copiilor bolnavi de cancer de la Secția de Oncopediatrie de la S.C.J.U. Craiova.

SHOW MUST GO ONE!

Pentru că S.C Ansamble Catering & Services SRL se afundă tot mai mult în probleme, situația gravă a modului cum este prestat serviciul de hrănire a pacienților la spital, a aruncării la gunoi a meniurilor, dar plătite, a prestării serviciului parțial până la intrarea în spital, dar plătit integral ca fiind prestat până la oficiile secțiilor spitalului, artizanii JAFULUI BANILOR PUBLICI DIN SĂNĂTATE, introduc în schemă pe S.C ANSAMBLE INFLIGHT SRL administrată de același Bonnot Francois Louis Maurice și care și-a deschis un punct de lucru în comuna Podari, sat Balta Verde, Str. Rovine nr.19, Jud. Dolj, într-o stație ITP, dar pentru activitatea de catering. Este cea de care am vorbit în articolul anterior ”ZBOR PLĂCUT” și în raport de care Directorul DSVSA Dolj, dr. Andrei Butaru ar trebui condamnat.

Pentru că și această firmă ”acoperită” dorește contracte cu statul, vă prezentăm situația datoriilor la zi față de ANAF.

La această dată S.C ANSAMBLE INFLIGHT SRL înregistrează obligații fiscale de plată către ANAF în valoare totală de 1.571.351 lei și se află în procedura de executare silită de către ANAF.

Prin operațiuni contabile fictive creează și declară un TVA pe plus în sumă de 792.791 lei, dar nu solicită rambursarea sau compensarea la ANAF pentru ca inspectorii ANAF să nu întocmească un act de control cu menționarea fraudei fiscale săvârșite prin operațiuni financiare fictive.

Din data de 25.06.2020 nu a mai plătit impozitul pe veniturile din salarii, datorând ANAF suma de 95.947 lei plus accesoriile de 3.485 lei reprezentând dobânda și 1.743 lei reprezentând penalități.

Nu a plătit impozitul specific de 27.029 lei, iar pentru persoane cu handicap, suma de 21.895 lei, cu mențiunea că nu a mai plătit acest impozit din 25.03.2020.

În anul 2017, după preluarea sa de către S.C Ansamble Catering & Services SRL, S.C ASNAMBLE INFLIGHT SRL rectifică declarațiile și diminuează impozitul pe profit cu suma de 98.895 lei printr-o operațiune contabilă fictivă.

Totalul amenzilor neachitate este de 11.000 lei.

Deoarece materialul trimis la redacție este probat, vom sesiza la rândul nostru toate instituțiile abilitate ale Statului Român să intervină. Analizând instrucțiunile ANAF și ordinele Președintelui ANAF cu privire la situația agenților economici,Codul Fiscal, Codul Penal, cerem public Ministrului al Finanțelor Publice, Primului-ministru Florin Cîțu, Președintelui ANAF, Mirela Călugăreanu, DIICOT, DNA, ParchetuluiGeneral, Parchetului Militar, Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova și Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj să se sesizeze și să dispună cercetarea faptelor sesizate.

Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor îi solicităm verificarea urgentă a tranzacțiilor menționate, iar ANAF și ANAF – ANTIFRAUDĂ au obligația să dispună urgent un control la S.C Ansamble Catering & Services SRL și S.C ANSAMBLE INFLIGHT SRL administrate, de administratorul Bonnot Francois Louis Maurice persoană cu domiciliul declarat fictiv în Casablanca, Maroc și care de altfel, nu există.

Cerem public Camerei de Conturi a României – Camera de Conturi a Jud. Dolj, să dispună urgent verificarea contractelor nelegale încheiate de instituția publică S.C.J.U Craiova cu S.C Ansamble Catering & Services SRL sumele nelegal plătite și dispunerea recuperării prejudiciului de la persoanele vinovate (manageri, directori financiar – contabili, șef birou achiziții publice, economiști care au acordat viza CFPP, șef birou administrativ, consilier juridic…).

Vom reveni!

Tihomira IVAN

2 thoughts on “CE FIRME AU ADUS LA CRAIOVA ȘEFUL S.R.I PRAHOVA, SABIN IANCU ȘI FOSTUL ȘEF AL COMISIEI DE CONTROL A S.R.I, CLAUDIU MANDA, PENTRU JAFUL BANILOR PUBLICI DIN SĂNĂTATE

 1. Nu este nicio diferență între acești nemernici care dau la bolnavi alimente luate noaptea de la gropile de incinerare cu 40-50 de lei dați la paznici și ticăloșii de la HEXIFARMA care livrau la spitale apă în loc de dezinfectant.
  Rețeaua infracțională a început de la Sabin Iancu și Claudiu Manda împreună cu Olguța Vasilescu. Primul pas a fost numirea managerului Eugen Georgescu cu grave probleme medicale: oligofren, comportament deviant, personalitate dizarmonică, numit la conducerea spitalului cu acceptul lui Tudorel Ciurea, rectorul din umbră al UMF Craiova, cancerul sistemului de sănătate din Dolj, în urma ”discuțiilor” cu Olguța Vasilescu, la acea vreme ministru.
  A urmat apoi angajarea unui escroc la spital, Stanca Flavius Alexandru care a ajuns ”prin concurs” șef Birou Administrativ.
  De actualitate este angajarea la spital al unui alt apropiat de-al cuplului Claudiu Manda – Olguța Vasilescu, un inginer de la Compania de Apă pe care l-au specializat urgent în achiziții publice, în întocmirea de documentații de atribuire, caiete de sarcini pentru licitații de interes personal sau contraserviciu.
  În regim de urgență, infractorul Tudorel Ciurea de la UMF le-a pus pe tavă un vierme obedient, o scursură fără demnitate care ”s-a specializat” la ordin (al lui Ciurea) în achiziții publice. Este vorba de Dinescu Sorin consilier local PSD, pe care Ciurea l-a dorit manager.
  Cât despre pretinsul manager (actual) al spitalului, Ivanovici Laurențiu, un infractor, falsificator de acte de muncă, pretins liberal, după ce a stat capră la Ciurea s-a trezi ca acesta nu-l mai vrea. Noroc cu apartenența politică (PNL) și cu faptul că alți infractori ca Radu Berceanu și șoferul lui Ștefan Stoica aveau și ei interesele lor într-un melanj incontestabil cu Claudiu Manda și Olguța Vasilescu.
  A auzit cineva de organizarea vreunui concurs pentru postul de manager la spital? Ferească Dumnezeu! Îl țin interimar pe infractorul Ivanovici până rezolvă toate interesele derbedeilor, a scursurilor umane care nu se mai satură…
  Acel Stanca Flavius Alexandru zis Alex este un individ atât de abject, o mizerie umană, un infractor despre care pot să scriu o carte, un parazit care nici nu vine la servici, dar primește bani de la spital, este liantul intereselor infractorului Manda și ale infractoarei Olguța Vasilescu, cărător de spăgi și un jeg uman care pune presiune pe angajații spitalului ca să semneze…. dându-se ofițer acoperit specializat în filaje, interceptări, flagrante, etc.
  Interesele nu se rezumă numai la contractul de hrană, sfera intereselor fiind foarte largă, vizând inclusiv investițiile nelegale ale CJ Dolj în spital. Spun nelegale deoarece proprietarul spitalului (al întregului patrimoniu) și ordonatorul de credite este Ministerul Sănătății, conform HG 144 din 2010 și nu CJ Dolj.
  Este spitalul în care o infractoare, ec. Tocae Ancuța Florentina, contabila interlopului Genică Boierică a ajuns director financiar-contabil cu bunăvoința drogatului și alcoolicului Eugen Georgescu și a altuia de aceeași teapă Claudiu Manda, fără a-l ocoli pe Tudorel Ciurea de la UMF sau o altă infractoare, ec. Ionescu (Tănasie) Gabriela care a deținut și deține funcția de director financiar-contabil deoarece a ținut și ține evidenta contabilă și la spital, dar și la firma care a asigurat materialele de construcție pentru SC REMEX SRL Ișalnița a finilor cuplului Claudiu Manda-Olguța Vasilescu, care a executat lucrările de reabilitare a Ambulatoriului S.C.J.U Craiova. Firma se numește AMAGEO SRL iar SC REMEX SRL a fost constructorul pentru proiectul de 11 milioane EURO denumit ”Reabilitarea ambulatoriului S.C.J.U Craiova (Policlinica, Centrul de Transfuzii, Radiologia, Blocul Alimentar). Lucrări de mântuială, în regim spoială, consolidări neefectuate, dar plătite, condiții ISU nerespectate, dat cu vopsea lavabil peste faianță….) sunt vizibile oricând plus alte infracțiuni ce descriu un mare jaf al fondurilor europene, contractul de finanțare suprapunându-se cu un altul ce ține de Regiunea Oltenia.
  Aceeași contabilă infractoare Tănasie Gabriela cine evidența și la spital dar și la Centrul Medical ”Sfânta Elena” din Craiova, unitate sanitară concurenta cu S.C.J.U. Craiova, controlată din umbră de Claudiu Manda și Olguța Vasilescu împreună cu turcii furnizori de aparatură medicală pentru spitalele craiovene.
  Sunt foarte multe de spus dar nu pot să trec cu vederea impostura și interesele consilierului juridic Toma Simona care a acordat avizul juridic de legalitate pe un contract de achiziție publică atribuit nelegal, cu trei articole lipsă și fără a avea menționat reprezentantul legal al prestatorului. Banii!!! Fiecare și-a primit partea, unii chiar vârtos, alții sub amenințare, presiuni sau promisiuni cu promovarea lor sau a copiilor (Cazul Țol Luminița).
  Firmele aflate în executare silită de către ANAF nu pot obține certificate de atestare fiscală decât cu datoriile menționate în certificat și nu în ”ZERO”, iar aceste certificate sunt obligatorii pentru orice procedură de achiziție împreună cu cazierul fiscal al societății și al administratorului acestuia.
  Cine nesocotește aceste prevederi legale într-o țară membră a Uniunii Europene se află într-o gravă culpă.
  Sunt unii procurori care se sesizează din oficiu ca cel de la PT Dolj sau poate și șefa lui de la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Craiova…. Dracu știe???

 2. Ce profil de infractori au toți, dar mai ales ăia doi, Stanca și Georgescu.
  Lipsește din tabloul infracțional Radu Berceanu și un personaj sinistru, Dascălu Lucian de la S.C TRANSPORTURI ÎNTREȚINERE DRUMURI S.A, BUILDING CONSTRUCT, OLFLAV, etc. toate trecute la veșnica pomenire.
  Mai lipsește Tudorel Ciurea cel care a batjocorit în ultimul hal sistemul public de sănătate din Dolj, l-a căpusat cum a dorit, dovezile fiind și probatoriu, unealta sa de la spital, Dinescu Sorin care nu știe dacă este președinte de comisie sau simplu membru și o târâtoare incompetentă, jurista Toma Simona, fostă Câță (la propriu!)
  Numai la Craiova s-a pomenit ca o comisie de licitație să fie alcătuită din trei persoane din care două fără discernământ (Dinescu și Ninoiu, o nătărângă, vizibil bătută în cap, analfabetă), fără președinte, fără jurist și fără director medical sau director de îngrijiri medicale.
  De ce oare? Să răspundă infractorul de Ciurea, șpăgarul fără măsură, care acum îi pute managerul Laurențiu Ivanovici și îl vrea pe Dinescu, asta după ce a mai numit doi dilimandroși ca Georgescu și Demetrian, ambii labili psihic.
  Despre acest Stanca Flavius Alexandru aflat în relații de afinitate cu Dascălu, Flavius Alexandru, fiul lui Dascălu Lucian, personaj abject din anturajul lui Manda și Sabin Iancu, trecut ocazional pe la Ministerul Muncii în mandatul de ministru al infractoarei Olguța Vasilescu, cred că ar fi cazul să mai treacă și pe la servici. Lipsește cu lunile, se dă bolnav, nu semnează nimic dar primește salariul pentru funcția de Șef Birou Administrativ. Jigodia, a trecut foarte repede la BMW Seria 5 de la S.C COOL WATER de care nu a fost în stare…
  Este interesant cum se vor prezenta la licitații ANSAMBLE CATERING & SERVICES sau ANSAMBLE INFLIGHT, cu asemenea datorii la ANAF, fără certificate de atestare fiscală, cine va fi administratorul și cine le v-a elibera certificatul de cazier judiciar și fiscal și cine își va asuma semnarea Raportului procedurii.
  Managerul Ivanovici știe deja cum este în arest. Poate îi explică și lui Dinescu pentru că nătânga Ninoiu oricum nu înțelege.
  Oligofrenul Eugen Georgescu, cu titlu de doctor ”fabricat” în laboratorul infracțional al lui Ciurea, fiul șpăgarului Ion Georgescu zis Jean s-a ales în scurtul timp de management al spitalului cu un apartament de lux în Complexul AZALIZ – Mureșului Green 45 de numai 200.000 euro, achiziționat prin propria-i firmă parazitară MEDEEA CLINIC SRL, pentru a eluda plata TVA către Bugetul de Stat.
  Tot jaful banilor publici de la spital (contracte, licitații, consumabile, cazul de la ”Radiologie”, aparatura medicală, deșeuri medicale, spălătorie, reactivi, lenjerie de pat și de corp de unică folosință) era pus la cale la Hotelul – Restaurant ”Ramanda” fost ”Jiul”, confiscat de la Statul Român de personajul abject, canalia Radu Berceanu. Nu lipsește de la întâlnire infractorul Stanca Flavius Alexandru și nici interlopul traficant Doru Petrescu zis ”Doru Măgaru” care ar trebui condamnați pe viață dacă cei în drept le-ar cere socoteală pentru averile ce sfidează totul în jurul lor.
  O putoare la fel de infractoare ce nu poate fi descrisă în cuvinte, Ramona Păducel fosta șefă a Biroului Achiziții Publice de la spital înfăitată cu infractorul Stanca Flavius zis Alex le-a asigurat și le asigură consultanță în materie de achiziții publice.
  Nici infractorul Cosmin Enea de la S.C COLISEUM SRL nu lipsește din peisaj dar în alte locații. Vă voi prezenta modul în care și Nitela și Coliseum și Cedy Logistic (fosta TNT Construct) ”spală” sume exorbitante anual și fac evaziune fiscală, continuată la parchet cu delapidarea de zeci de milioane de euro sub protecția lui Pârvulețu de la ANAF.
  Cu cât tupeu l-au delegat escrocii din SRI pe acoperitul Dan Andronic să declare public că ”rețeaua e mare”… referindu-se la cei care le stau în cale, la înfăptuirea marelui jaf al banilor publici din sănătate și cu câtă ușurință li se deschid acestora dosare penale, li se trimit mascații să-i intimideze alături de filaje, interceptări abuzive, nelegale, toate trebuie aduse la cunoștință opiniei publice.
  Mai există ceva sau cineva care iartă dar nu uită iar Dinescu Sorin ar trebui să ia în calcul problema… Șpăgarul sub acoperire Ciurea Tudorel nu are nimic… omenesc darămite dumnezeiesc.
  Totuși, trebuie publicate toate averile, toate șpăgile, toate ”aranjamentele” cu Manda și Olguța și alți derbedei politici sau cu grade.
  Acum, ori niciodată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *