DIN CICLUL: PROCUROR SAU INFRACTOR? BLOCURILE PROCURORILOR ȘI JUDECĂTORILOR DEȘTEPȚI DIN CRAIOVA, LA FAMIGLIA TULITU ȘI MODUS OPERANI: TDN (TENA, DORIAN ȘI NIKOLAS) SUD ESTATE SRL

Deschidem azi lista parțială a procurorilor și judecătorilor beneficiari ai apartamentelor de la S.C TDN SUD ESTATE SRL, una din cele mai evazioniste firme din Oltenia, deținută de fostul ofițer de la Crima Organizată, Dorian Tulitu licențiat în spălare de bani și evaziune fiscală, soțul doamnei Procuror General al Parchetului Curții de Apel Craiova, Tena Tulitu.

Nu ne poate fi permis să nu deschidem lista cu  Procurorul Șef al DNA – Serviciul Teritorial Craiova,

 • MARIAN CĂLUȘARU – Apartament de 80 mp achiziționat în anul 2020 la suma de 133.333 lei + TVA (6.667) deținut împreună cu soția CRISTINA CĂLUȘARU, judecător la Tribunalul Dolj;
 • MOȘTEANU MARIAN – EUGEN, procuror la DNA- ST Craiova – Apartament de 80 mp achiziționat în anul 2020 la suma de 46.619 lei + TVA (2.381) deținut împreună cu soția, procuror Moșteanu Mihaela Gabriela;
 • GRIGORIE EUGEN CRISTIAN, Procuror General Adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova – Apartament de 80 mp achiziționat în anul 2020 la suma de 232.081lei + TVA (11.606) deținut împreună cu soția Grigorie Marinela, procuror la Parchetul Curții de Apel Craiova;
 • GLUGĂ ADRIAN, fost procuror Șef al DIICOT – ST Craiova, în prezent judecător la Curtea de Apel Craiova – Apartament de 52,80 mp în valoare de 225.995 lei+ TVA (11.299);
 • POPESCU LEONTINA, procuror DIICOT – ST Craiova – Apartament de 52,80 mp în valoare de 227.502 lei+ TVA (11.375)
 • NUȚĂ ALEXA – CATERINA, procuror DIICOT – ST Craiova – Apartament de 52,80 mp în valoare de 198.161lei + TVA (9.908);
 • CIOPLEA MARIA AUGUSTINA, procuror DIICOT – ST Craiova – Apartament de 80 mp în valoare de 303.187lei + TVA (57.606);
 • OȚEL DANIEL, fost judecător de drepturi și libertăți la Tribunalul Dolj, în prezent judecător (comercial) la Curtea de Apel Craiova – Apartament de 80 mp în valoare de 201.755lei + TVA (10.088) deținut împreună cu soția Oțel Simona Maria judecător la Tribunalul Dolj;
 • ȚENEA IRINA MARIA, judecător la Judecătoria Craiova – Apartament de 75 mp fără valoare declarată;
 • SCUMPIERIU ALINA MARIANA, judecător la Tribunalul Dolj – Apartament de 80 mp fără valoare declarată.

Cu toate că nu se regăsește în tranzacțiile oficiale ale S.C TDN SUD ESTATE SRL, procurorul Croitoriu Cosmin de la DNA Craiova, fost procuror șef al instituției, a achiziționat un apartament de 100 mp plus 28 mp balcon și spațiu parcare, în anul 2020, pe care îl deține împreună cu soția, Croitoriu Cătălina – Genua, judecător la Curtea de Apel Craiova, așa cum rezultă din declarațiile de avere.

Încheiem lista din această ediție cu procurorul Ivănescu Petrișor de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Craiova care a achiziționat un apartament de 52,80 mp în valoare de 92.858 lei + TVA (4.642) pe care îl deține împreună cum soția, Ivănescu Ionela Florica, procuror la DNA -ST Craiova.

De ce apar diferențele de prețuri de la unul la altul, vom dezvălui cititorilor toate încrengăturile și interesele într-o ediție viitoare.

Procurorii și judecătorii în ale căror declarații de avere nu apar declarate la această dată apartamentele achiziționate de la S.C TDN SUD ESTATE SRL sunt:

-MOȘTEANU MARIAN EUGEN;

-GRIGORIE EUGEN CRISTIAN;

-NUȚĂ ALEXA-CATERINA;

-CIOPLEA MARIA AUGUSTINA;

-OȚEL DANIEL;

-IVĂNESCU PETRIȘOR.

 • Mai sunt și alții

Vom prezenta în edițiile viitoare lista cu ofițerii DIICOT – B.C.C.O, DNA, IPJ,beneficiari de apartamente la prețuri derizorii, lista cu persoanele interpuse ale unor procurori și judecători și ofițeri SRI în achiziționarea de apartamente la prețuri de 92.000 lei + TVA sau chiar la 23.810 lei + TVA cum este cazul beneficiarului GRIGORIE DANIEL CONSTANTIN și nu în ultimul rând cele ale familiei Tulitu (Tulitu Lucica, Bonea Florin – fiul procurorului general Tena Tulitu, Tulitu Luiza Constanța și Tulitu Ionuț Dorian al cărui apartament nu se regăsește la această dată în declarația de avere a soției, procuror general Tena Tulitu), în aceeași declarație neregăsindu-se încă nici noul palat luxos din Craiova, Str. Bujorului nr.8.

Numele Grigorie, respectiv Grigorie Alina Maria, se leagă de S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, în care apare ca fondator, firma fiind controlată de fapt de Dorian Tulitu în modul pe care îl vom descrie în continuare.

 • Investiții curate cu bani murdari?

Dincolo de posibilele înțelegeri dintre procurori și judecători și Dorian Tulitu, administratorul S.C TDN SUD ESTATE SRL de a declara la cumpărarea apartamentelor sume mai mici deoarece cele reale nu pot fi justificate, realitatea pe care o prezentăm în continuare este că acele apartamente provin din spălare de bani și evaziune fiscală, fapte penale grave pe care chiar beneficiarii apartamentelor erau obligați să le cerceteze.

 • Scurt istoric infracțional.

Înființată la 06.02.2019 pe numele bonei copilului cuplului Tena și Dorian Tulitu, doamna Ioana Olteanu, la 31.12.2019 societatea nu avea declarat la ANAF nici un fel de activitate, respectiv nici un venit.

La data de 27 iulie 2020, Inspecția fiscală a D.G.R.F.P Dolj îi stabileștesocietății TDN SUD ESTATE SRL un TVA de plată de 25.945 lei scadent fiind la 25.01.2020. Societatea nu declarase niciun fel de activitate, dar Inspecția fiscală îi stabileștetotușiun TVA de plată derizoriu în urma verificărilor. În acest caz DGRFP Craiova va trebui să clarifice situația.

Pentru primul trimestru din anul 2020, aceeași inspecție fiscală îi stabilește un TVA de plată de 61.625 lei, sumă care avea scadență de plată la 25.04.2020. Totalul TVA de plată stabilit de inspecția fiscală a fost de 87.570 lei.

La data de 24.06.2020,  S.C TDN SUD ESTATE SRL în urma ”corectării” declarației fiscale solicită la ANAF rambursarea sumei de 87.570 lei, exact cât îi stabilise controlul fiscal, prin crearea artificială de către administratorul de facto (Dorian Tulitu) a sumei cu titlu de TVA în evidența contabilă a societății, că bona (menajera)familiei Tulitu nu era capabilă de așa ceva.

La aceeași dată, 24.06.2020, în urma declarației fiscale din 24.06.2020, societatea solicităla ANAF rambursarea următoarelor sume cu titlu de TVA:

-24.06.2020, cu control fiscal, suma de 996.652 lei. Controlul fiscal îi aprobă rambursarea sumei de 909.082 lei pe care Dorian Tulitu o și primește în cont, reținându-i suma de 87.570 lei pe care i-o stabilise anterior de plată.

-25.06.2020, cu control fiscal ulterior rambursării, suma de 659.328 lei, încasată în cont;

-25.11.2020, cu control fiscal ulterior rambursării, suma de 632.172 lei, încasată în cont;

La data de 26.07.2021 declară un TVA pe plus de 458.290 lei, iar la 25.08.2021, un TVA pe plus de 5.646 lei, adică un TVA total de463.936 lei pe care încă nu l-a cerut la rambursare, având în vedere compensarea cu un alt TVA legal de plată.

Este evidentă  pentru orice organ de cercetare penală necorelarea TVA cu sumele aferente impozitului pe profit declarate la 25.03.2021, 25.04.2021 și 25.07.2021, numărul de salariați fiind 2, o performanță uluitoare cu care Dorian Tulitu a realizat veniturile fabuloase.

Că după un an sau doi, Dorian Tulitu îi va face veșnica pomenire și acestei firme (TDN SUD ESTATE SRL) ca și defunctei FERVAL IMPEX SRL (complexul rezidențial de vis-a-vis de FORD din care Dorian Tulitu s-a retras, iar noul administrator a dispărut fără urmă), nu pare să fie o surpriză pentru nimeni.

Cert este că în suveica fraudării fiscului sunt implicate și S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, controlată de același Dorian Tulitu, prin interpusul Sava George mutat din București (Str. Tăbăcarilor nr.22) la Craiova (Str. Revoluției nr.3, bl.5, Sc. C, ap.13), ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUȚ DORIAN (CUI: 33017696), dar și firme ale unor interlopi, la rândul lor evazioniști, care spală bani inclusiv fonduri europene cu titlu de subvențiisau care sunt implicați în trafic de persoane, infracțiuni informatice bancare, cămătărie… Totul pentru ca beneficiarii apartamentelor, unii care mai dețin două sau trei case declarate oficial, să se bucure de confortul infracțional.

La parterul imobilului de lux din Craiova, str. Bujorului nr.8, se află sediile celor două firme controlate de Dorian Tulitu, S.C TDN SUD ESTATE SRL și S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, cu mașinile de lux parcate ostentativ (PORSCHE și BMW X6M) cu nr. de înmatriculare TDN, iar în incintă se află și noua proprietate de lux a soților Tulitu care așteaptă să fie declarată în Declarația de avere a doamnei procuror general Tena Tulitu, așa cum așteaptă să fie declarată și tranzacția totală de 142.503 lei (119.750 lei + TVA (22.753) dintre domnia sa și INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUȚ DORIAN.

Și suma totală de 218.605 lei tranzacționată între INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUȚ DORIAN și S.C GREENFIELD PROJECT SERICES SRL așteaptă să fie declarată ca atare, cu referință în primul rând la consecințele fiscale.

 • În ce consta suveica:

Materialele de construcții sunt achiziționate în cea mai mare parte de INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUȚ DORIAN, cu mulți angajați fără contracte de muncă, așa cum rezultă din materialul sosit la redacție.

Fiecare firmă din suveică are rolul ei. S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL preia în cea mai mare parte materialele de construcții la negru de la INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUȚ DORIAN, gestionează personalul muncitor și vinde către S.C TDN SUD ESTATE SRL apartamentele,aceasta din urmă fiind veriga finală a suveicii, așa cum rezultă din același material sosit la redacție.

Reglarea plății impozitelor și taxelor la Bugetul de Stat se face în special din prețul apartamentelor, existând multe situații când acestea sunt transferate de la S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL către S.C TDN SUD ESTATE SRL la o valoare mare și vândute ulterior la o valoare infimă,  din care să rezulte obligații fiscale de plată foarte mici.

Aici intră în schemă și un notar public renumit al mediului infracțional interlop din Craiova, Sorop Alexandru Oliviude încă unul pe numele   beneficiar al unuia din cele mai luxoase apartamente după cel al lui Ovidiu Stîngă șide încă unul pe numele soției Sorop Raluca, despre care vom face mai multe dezvăluiri în edițiile viitoare. Este fiul fostului director al Camerei de Conturi Dolj și a încălcat legea cu privire la realitatea și exactitatea prețurilor apartamentelor tranzacționate prin contracte de vânzare-cumpărare autentificate prejudiciind statul cu peste 2 milioane euro raportat  la grila valorică minimă a apartamentelor.

În acest circuit evazionist și de spălare de bani,  au intrat cu bună știință și procurorii și judecătorii menționați, cumpărători ai apartamentelor.

În situația în care S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL are de plată sume mari la bugetul statului, urmează facturarea inversă de la S.C TDN SUD ESTATE SRL către aceasta și baza de impozitare se modifică (prin majorare), ”ingineria” funcționând și în prezent. Fiscul este fraudat în formă continuată prin același mecanism pus la cale de fostul ofițer de la Crimă Organizată, Dorian Tulitu soțul procurorului general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Tena Tulitu.

Comparând facturile de vânzare de la S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL către S.C TDN SUD ESTATE SRL, ca: 369.747 lei fără TVA +759.664lei fără TVA + 1.273.109 lei fără TVA + 1.857.143 lei fără TVA + 869.748 lei fără TVA + 974.790lei fără TVA + 997.780 lei fără TVA + 573.950 lei fără TVA + 500.000 lei fără TVA + 763.951 lei fără TVA + 1.130.607 lei fără TVA + 886.555 lei fără TVA + 1.077.711 lei fără TVA + 1.079.832 lei fără TVA + 844.328lei fără TVA + 677.723lei fără TVA + 952.101lei  fără TVA, cu achiziții în regim invers de la TDN SUD ESTATE SRL către S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, rezultă, numai raportat la tranzacțiile declaratedar învârtite  în regim suveică până la dizolvarea uneia dintre firmele din suveică, un prejudiciu adus bugetului de stat de peste 2,5 milioane euro (evaziune fiscală).

Dacă se au în vedere și sumele nedeclarate real din vânzările de apartamente, prejudiciul adus bugetului de stat este de peste 3 milioane de euro.Modul de contabilizare a avansurilor și operațiunile pe contul ”CASA” au creat și acestea un prejudiciu fiscal de 4,3 milioane euro.

Rezultă un prejudiciu total de 9,8 milioane euro.

Cu privire la fondurile europene cu titlu de subvenții fraudate de interlopi, transformate în bani negri gestionați de fostul ofițer de la Crima Organizată, Dorian Tulitu, prin evaziune fiscală și spălare de bani, vom reveni într-o ediție viitoare, ediție în care vom prezenta opiniei publice și ”modus operandi la famiglia TULITU” prin care sunt achiziționate terenurile prin interlopi (clanuri din Caracal), cum sunt plimbate acestea de la interpușii unor infractori politici precum Claudiu Manda și Olguța Vasilescu laafacerișticu membrii de familie judecători (Mariana Alina Răescu de la Curtea de Apel Craiova)și apoi la procurori (familia Tulitu) prin S.C TDN SUD ESTATE SRL, dar și modul de obținere a certificatelor, avizelor, autorizațiilor, etc. Ferească-i Dumnezeu pe cei ce la stau în cale în demersurile infracționale că dosarul penal e gata, se năpustesc mascații cu mandat de la Daniel Oțel consilierul juridic al interlopului Genică Boierică specializat în rambursări ilegale de TVA și așa mai departe. Tot într-o ediție viitoare vom prezenta și implicarea unor infractori din SRI care girează (în felul lor) marea evaziune fiscală și spălarea de bani pentru câte un apartament la preț derizoriu, ”cumpărat” prin interpuși.

Deoarece SRI este organizat în sistem militar și atât Sabin Iancu, dar și alți subalterni cu grade beneficiari de apartamente de la S.C TDN SUD ESTATE SRL și care sfidează legea, au nevoie la rândul lor de ”protecție” în justiție, poate fi lesne de înțeles postura de cumpărător a apartamentului de 92.858 lei + TVA (4.642) de către procurorul Ivănescu Petrișor de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar din Craiova.

La nivelul conducerii SRI inclusiv a celei operative, cerem public domnului director Eduard Hellvig și domnilor generali Răzvan Ionescu, Adrian Ciocîrlan, Cristian Bizadea și Răducu Gheorghe – Stancu să dispună un control la structura zonală din Oltenia cu luarea în calcul a faptului că domnul Sabin Iancu a fost mutat de la celebrul Ploiești și să dispună verificarea internă a modului de înlocuire a tehnicii de specialitate la Serviciul Tehnic al SRI Dolj, respectiv destinația tehnicii înlocuite, foarte multe sesizări fiind primite la redacție în legătură cu folosirea acestei tehnici la Ișalnița, județul Dolj, în scop personal și în interesul grupărilor infracționale din Oltenia.

La nivel local, cerem public Prim Procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, Marin Rogoveanu să se sesizeze cu privire la faptele care sunt de competența sa, în special evaziunea fiscală în formă continuată și delapidarea, fapte săvârșite de administratorul S.C TDN SUD ESTATE SRL, Tulitu Ionuț Dorian, de INTREPRINDEREA INDIVIDUALA TULITU IONUȚ DORIAN și administratorul S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, Sava George, cu dispunerea măsurilor  legale în consecință.

Îi solicităm și doamnei Președinte a ANAF, Mirela Călugăreanu să dispună un control prin ANAF Antifraudă la societățile  TDN SUD ESTATE SRL, INTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUȚ DORIAN și GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL,solicitându-i totodată să dispună recuperarea de la TDN SUD ESTATE SRL a TVA-ului rambursat ilegal în tranșe de 909.082 lei + 659.328 lei + 632.172 lei.

Solicităm CSM – Inspecția Judiciară să dispună verificări cu privire la toți magistrații menționați în sensul respectării de către aceștia a legislației privind declararea tuturor averilor și a declarațiilor de interese.

Îi solicităm domnului Dumitru Viorel Mănescu, președinte al Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România, să dispună verificarea legalității/ autentificării următoarelor contracte de vânzare-cumpărare încheiate de BNP Sorop Alexandru Ovidiu: Stîngă Ovidiu, Sorop Alexandru Oliviu (CTR.50), Păun Irina, Tulitu Lucica, Grigore Mădălin Cristian, Alexandroiu Larisa, Stanciu Giorgina Larisa, Olteanu Marian, Staicu Alice Carmen, Chehme Ahmen Sabero -Andrei, Sandu Claudiu Ionuț, Girgel Anghel, Preda Adriana Cristina, Dincă Paul Ciprian, Militaru Floarea Cristiana, Parsolea Cotoșman Daniela, Preda Alexandra – Felicia (Ionișor); Popescu Adriana Paula, Epure Melania, Ștefan Petrișor, Țârcu Alina, Durlă Dragoș Mihai, Chivu Cătălin-Ionuț, Cioplea Maria Augustina, Docea Sofica, Girgel Gheorghe, Burcea – Zamfir Florina Cristina, Docea Anca Oana, Stăncălie Șerban Dorian, Mashemi Brindușa, Deciu Dan Vlăduț, Dobre Claudia Maria, Nuța Andrei Sebastian, Ciovică Elena Roxana, Sorop Raluca (CTR.2360), Gugu Florian, Stîngă Dinuț, Belu Bogdan Iulian, Florea Ion, Bitică Nelu, Rotaru Nicolae Cătălin, Găvănescu Nicoleta Flavia, Gugu Maricica -Isabela, Dorobanțu Marin, Bonea Florin, Mihai Laurențiu, Dungă Victor Marius, Buziernescu Răzvan cătălin, Chiriac Ștefan Ciprian, Grigorie Eugen Cristian, Teică Cătălin Ovidiu, Șerban Alexandru Gabriel, Neațu Larisa, Popescu Leontina, Gluga Adrian, Bigiu Mihai Augustin, Gheorghe Cosmin Lucian, Dobre Marina, Oțel Daniel, Nuța Alexa – Caterina, Cismaru Constantina, Tobă Camelia Ramona, Dumitru Maria, Ionescu Mircea Mihai, Gherlan Leuta, Novac Cristian Alexandru, Mneiță Bogdan Liviu, Goșa Nicu, Cismaru Stănica Cristina, Sîrbu Eugenia Constanța, Harega Octavian, Blagniceanu Laurian Adrian, Aurel Maria Cătălina, Buziernescu Ana, Răduț Constanța, Petcu Carmen Adina, Gheorghe Ciprian Ștefan, Ciurlin Marius Florin, Mangu Gheorghe, Baroana Magda Gianina, Pricoiu – Pricunda Daniela, Boboc Dan Valentin, Poporanu Daniel, Dincă Irinel Alexandru, Tucă Maria, Andrei Robert Mădălin, Hristoiu Claudiu, Călușaru Marin, Udrea Aurelian Mihai, Popescu Andreea Oana, Zaharia Alexandru + Zaharia Beatrice, Dumitru Mihai Marius, Belu Giorgiana Diana, Tița Aliana Giorgiana, Butaru Maria Luiza, Giura Teodora Luiza, Mitu Ionuț, Cergă Costinel Liviu, Dumitrache Ștefan Adrian, Ocroteală Luminița, Catană Vasilica, Bălășoiu Dumitru, Bălan Anca Luica + Bălan Gioni, Dobre Elena, Ivănescu Petrișor, Ciolacu Laurentiu Albertino, Stoica Amrinel Narcis, Popescu Marius, Kamal Kamal Constantin, Toma Vasile, Popa Cristian Ionuț, Mitrică Cosmin Ionuț, Duduianu Florin, Petrica Leonard, Badea Elena Oana, Patrascu Constantina, Cautil Florin Dani + Baroana Victorița, Spînu Andrei Ionuț, Enea Alexandru Daniel, Băluța Mugur George, Tudor Adriana – Marian, Buziernescu Răducu Emil, Iureș Elena Alina, Udrea Daniela + Udrea Aurelian, Zamfir Marian Daniel, Moină Ghorghe Liviu, Truscă Gabriela, Zamfir Ilie Cătălin, Mosteanu Marian -Eugen, Kamal Diana + Kamal Kamal Cosntantin, Barbu Boris, Piciu Adelina Floriana, Grigorie Daniel Constantin, Ruță Eugen, Găvănescu Alexandru, Zaharia Beatrice + Zaharia Alexandru, Linca Marian, Butaru Anca + Duduveche Constantin, Ciurlin Mariana Loredana, Tulitu Ionuț Dorian, Țenea Irina Maria, Pătrascu Stefania, Scumpieriu Alina Mariana, Deciu Petrică, Tulitu Luiza Constanța, Turneanu Valeriu Dan și societățile comerciale CIFIN ADVISING SRL și BACA TRANS EUROFRIG SRL, cu dispunerea măsurilor legale de achitare a taxelor reale de către BNP Sorop Alexandru Ovidiu și a măsurilor privind practicarea profesiei de notar public.

Îi solicităm public doamnei Tena Tulitu, Procuror General al Parchetului Curții de Apel Craiova să precizeze care sunt activitățile independente ale soțului Tulitu Ionuț Dorian din care a realizat veniturile de 1.365.527 lei în ÎNTREPRINDEREA INDIVIDUALĂ TULITU IONUT DORIAN, așa cum sunt detaliate în Declarația de Avere nr.42/2020 și motivul pentru care nu au fost declarate și veniturile soțului obținute la S.C TDN SUD ESTATE SRL, respectiv părțile sociale deținute (100%) la această societate.

Cerem public Procurorului General al României și Procurorul General Adjunct care cunoaște foarte bine zona infracțională a Olteniei, Președintelui României și CSAT să intervină urgent în destructurarea acestor rețele infracționale cu tenebre în justiție și SRI și resetarea sistemului de justiție și a celui de siguranță națională din Oltenia.

Până nu este prea târziu!

Vom reveni cu prezentarea detaliată a celor 150 de tranzacții imobiliare ale lui Tulitu Ionuț Dorian prin S.C TDN SUD ESTATE SRL și circuitul banilor negri.

Tihomira IVAN

2 thoughts on “DIN CICLUL: PROCUROR SAU INFRACTOR? BLOCURILE PROCURORILOR ȘI JUDECĂTORILOR DEȘTEPȚI DIN CRAIOVA, LA FAMIGLIA TULITU ȘI MODUS OPERANI: TDN (TENA, DORIAN ȘI NIKOLAS) SUD ESTATE SRL

 1. Foarte tare!
  Deci Sava George administratorul SC GREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, la o cifra de afaceri la 31.12.2020 de 26.541.943 lei (265 miliarde lei vechi) nu are si el macar un apartament în complexul rezidential de lux si locuieste în str. Revolutiei nr.3, bloc 5 scara C, apartament 13? Clar, nu este interpus!!!
  Si mai tare!
  Deci prim procurorul Marin Rogoveanu de la PT Dolj specializat în sesizări din oficiu asa cum relateaza presa, va trebui sa se sesizeze si sa-i deschida dosar penal administratorului Tulitu Dorian sotul sefei lui ierarhice de la Parchetul C. Apel Craiova? Adica sa-i faca dosar sefei lui pentru complicitate la evaziune fiscala si delapidare?
  Cine stie???
  Lucrurile trebuie spuse si mai clar:
  Claudiu Manda si Olguta Vasilescu, derbedeii politici ai Doljului au cumparat o proprietate prin interpusi în Craiova, Str. Petru Rares nr.23 la Medicina Veche. Interpusii au fost cantareata Mariana Ionescu Capitanescu si sotul acesteia, numele fiind acelasi cu al lui Capitanescu de la o alta firma evazionista locala (ERPIA SA) si firma clanului tiganesc din Caracal ”Dragulin si fiii”
  De la ”Dragulin si fiii” locatia a trecut în proprietatea judecatoarei Mariana Alina Raescu de la Curtea de Apel Craiova impreuna cu sotul ei, cu titlu de mita spun eu iar apoi a fost ”vanduta” lui Dorian Tulitu (firmei TDN Sud Estate SRL) Cum au fost efectuate platile poate sa spuna interpusul Dragulin la audieri.
  Ce rol macabru au în ecuatie primarul Olguta Vasilescu pentru emiterea certificatului de urbanism si a autorizatiei de construire nelegala a urmatorului bloc precum si OCPI pentru neregulile privind inscrisule si dezmembrarile din Cartea funciara a imobilului din Str Petru Rares nr.23 pot face obiectul unei cercetari penale dar nu la unitatile de parchet din subordinea Tenei Tulitu.
  Cine sunt judecatorii si procuroii care deja au ”arvunit” apartamentele lui Tulitu, ce urmeaza a fi construite în zona Medicina Veche, le voi da numele la momentul potrivit.
  Mai intai trebuie sa vedem ce presiuni au fost si sunt puse pe vecinii lui Tulitu din str. Petru Rares si la ce amenintari cu dosare penale si de alta natura sunt supusi acestia.
  La intrebarea: ce exemplu este aceasta infractoare de la conducerea Parchetului Curtii de Apel Craiova pentru toti magistratii de la unitatile de parchet subordonate este o intrebare la care au obligatia sa raspunda procurorul general Scutea si prim procurorul general adjunct Licu care cunoaste personal familia Tulitu.

 2. Dacă ăștia îi cercetează sau îi judecă pe alții eu le recomand celor cercetați sau judecați să îi recuze sau să ceară anularea tuturor actelor procedurale dispuse de ei până la clarificarea situației lor infracționale de către CSM-Inspecția Judiciară sau de către Parchetul General, direct sau prin SIIJ
  Pe procurorul DNA – Cosmin Croitoriu, fostul Șef al DNA Craiova îl găsiți și în alte publicații din Craiova, ca Gazeta de Sud, în articolul ”Șeful DNA Craiova, omul lui Bercea Mondial?” sau în ”Blocurile procurorilor – Cazul Emilio” găsind-l alături și pe finul său, procurorul Călușaru Marin, actualul șef al DNA Craiova.
  Să va spun și că nașa lui Cosmin Croitoriu este prim procurorul PT Olt, Anca Anuța, o altă infractoare deghizată în procuror care visează să ajungă procuror DNA sau chiar procuror șef al DNA Craiova?
  Să vă mai spun că Prim Procurorul General Adjunct Dimitrie Licu de la Parchetul General are o strânsă legătură cu Tulitu și Anuța? Ar fi de ajuns! Ce nu este de ajuns este faptul că foarte mulți procurori din Oltenia, unii tineri, la început de carieră sau la jumătatea ei, nu au nicio șansă să-și practice legal meseria, din cauza acestor infractori ca Tulitu și Anuța care sunt mai infractori decât infractorii pe care îi cercetează.
  Au acumulat atâția bani, prin fraudă bineînțeles împreună cu soții lor, încât cumpără pe cine vor la orice nivel.
  Chiar și la CSM, la Inspecția Judiciară, s-ar întreba unii?
  Nu e greu de răspuns, pentru că fripturiști sunt și acolo, iar câțiva au ajuns acolo chiar din unitățile de parchet oltenești. Unii chiar propulsați de infractori notorii ca Olguța Vasilescu și Claudiu Manda, cum e cazul lui Cosmin Dijmărescu.
  Domnului Licu i-au fost făcute niște favoruri de către Tena Tulitu inclusiv cu asigurarea stagiului nepotului și a viitoarei soții a acestuia, la PJ Craiova, lăsând PJ Slatina în curu-gol sau mutarea celor doi bășinoși de la Balș la DNA Craiova numai pentru o pensie mai mare, că doar nu actul de justiție este prioritatea.
  Dacă mai punem la socoteală și pe cumnata domnului Licu care este ținută în funcția de șef de instituție publică la Craiova de când Olguța Vasilescu era ministru la Ministerul Muncii… asta e în subsidiar.
  Cei trei procurori DNA, Croitoriu, Călușaru și Moșteanu provin de la Oltul infracțional unde au demonstrat ce? Poate asta:
  Că proc. Cosmin Croitoriu și soția sa Genua Croitoriu locuiau chipurile cu chirie în Slatina în apartamentul lui Bercea Mondial obținut prin cămătărie de la Rentea? Că Bercea nu a plătit la ANAF niciun fel de impozit în contul chiriei până ”să-i vândă” apartamentul lui Croitoriu?
  Sau că Marin Călușaru ascundea facturi ale interlopilor pentru ca prejudiciul să nu fie de competența DNA și să rămână în competența lui la PT Olt (cazul Cungrea!!!) ??
  Au fost aduși la DNA Craiova nu pe criterii de competență profesională pentru că nu îi recomanda nimic în acest sens ci urmare a faptului că la un anumit moment, un procuror șef secție al DNA Central, adjunct al lui Kovesi, Dănuț Volintiru, avea dosarul penal al soției sale la DNA-Craiova, conform competențelor de soluționare, tocmai la Croitoriu. Soția lui Volintiru era cea cu contractele nelegale de la CEO Oltenia de sute de mii de euro, iar Croitoriu a cerut în schimbul clasării dosarului, numirea sa în funcția de Procuror Șef al DNA Craiova și aducerea la DNA a finului său, procurorul Marin Călușaru la PT Olt. Ulterior a fost adus și Marian-Eugen Moșteanu, via Pitești.
  Aceștia vă cercetează dacă cineva vă reclamă și tot aceștia vă trimit în judecată la soțiile lor de la Tribunalul Dolj sau Curtea de Apel Craiova.
  Există practicarea suveicii și cu dosare penale pe care le plimbă între ei (Anuța – Tulitu – Călușaru).
  Norocul națiunii că judecătorul de drepturi și libertăți Daniel Oțel, consilierul juridic al celui mai feroce interlop craiovean Genică Boierică specializat în rambursări ilegale de TVA, protejatul securistului Ristea Priboi, care a fost luat de la Tribunalul Dolj și a fost numit judecător la Secția Comercială a Curții de Apel Craiova. Să vedeți ce case luxoase are…!!!
  Ce să facă tinerii magistrați care chiar dacă au un salariu decent, locuiesc cu chirie, au copii mici și se descurcă greu? Ce să facă dacă le sunt luate sau ”direcționate” dosarele sau dacă li se impune să le lase în dulapuri?
  Cui să se plângă? Lui Dimitrie Licu sau Tenei Tulitu? Exclus!!
  Despre organele poliției judiciare ce să mai spun? Simple unelte!!! Nu-i pasă nimănui că unii chiar vor să plece. Oriunde, dar să nu mai aibă de-a face cu așa ceva!!!
  Infractori din SRI și magistrați de teapa celor menționați au creat sisteme paralele oculte care nu pot fi destructurate decât într-un singur mod, adică de către cei care au mai rămas integri la vârful sistemului de securitate națională și a celui de justiție.
  Să auzim de bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *