CANCERUL DIN SĂNĂTATEA DOLJEANA, TUDOREL CIUREA ȘI AFACERILE TENEBROASE DIN UMF (UNIVERSITATEA DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE CRAIOVA) ȘI DIN SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CRAIOVA

Am prezentat într-o ediție anterioară deschiderea sezonului la angajări de personal la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, aducând la cunoștința cititorilor și nu numai, ”tarifele” practicate ”la concurs”, respectiv: 12.000 de euro nenegociabil (preț de pandemie) pentru postul de infirmier și 15.000 de euro negociabil pentru postul de asistent medical. Pentru brancardier se poate negocia la 10.000 de euro, dar nu în rate.

Ultimul concurs organizat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova prin managerul infractor Ivanovici Laurențiu a fost anulat, urmare a revoltei mai multor șefi de secții care, pe bună dreptate, au strigat VREM ȘI NOI!

Adică vor și ei să-și organizeze concursurile pentru angajare de personal, pe secții așa cum s-a procedat în cadrul secției de GASTROENTEROLOGIE condusă pe viață și de ce nu, post mortem, ca și UMF Craiova, de Tudorel Ciurea un personaj sinistru, groparul sistemului craiovean de sănătate.

Concret, între infractorul Ivanovici Laurențiu și hiena Tudorel Ciurea au apărut unele disensiuni atunci când interesele grupării infracționale Ciurea – Manda – Vasilescu au dictat o altă numire în funcția de manager al spitalului, respectiv responsabilul șef cu infecțiile nosocomiale, intraspitalicești, dr. Dinescu Sorin, recomandat de Ciurea și în postul de consilier local PSD la Primăria Craiova, dar și în comisiile de licitație de la spital.

  • Tichie de mărgăritar îi trebuie chelului.

În timp ce Spitalul Județean colcăie de infecții nosocomiale de mulți ani, cu victime și cu pacienți indisponibilizați pe viață, șefului SPIAAM al S.C.J.U Craiova, dr. Dinescu Sorin, îi arde de licitațiile lui Ciurea și Ivanovici, ale infractorilor Olguța Vasilescu – Claudiu Manda.

Rapoartele anuale recente cu privire la infecțiile nosocomiale din spital au scos la iveală, împotriva indicațiilor de mușamalizare, tragedia unor vieți pierdute sau compromise în multe privințe inclusiv pierderea totală a capacității de muncă a unor pacienți internați.

Numirea lui Dinescu pe acest post deȘef al SPIAAM al S.C.J.U Craiova, a avut drept consecință mușamalizarea excesivă a efectelor infecțiilor nosocomiale din spital, așa cum rezultă din ultimele rapoarteanuale SPIAAM.

  • Ce fel de manageri îi plac lui Ciurea?

În anul 2018,Tudorel Ciurea l-a recomandat ca manager al S.C.J.U Craiova lui Claudiu Manda și Olguței Vasilescu pe dr. Demetrian Alin care a stabilit că prioritatea în S.C.J.U Craiova este înființarea unui heleșteu pentru pescuit. Aspectul nu suportă niciun fel de comentariu… cel puțin din partea noastră. Managerul ar fi fost de fapt, pacient, și nu unul oarecare. 

La finele anului 2018, de comun acord cu Claudiu Manda și Olguța Vasilescu, Ciurea l-a numit manager pe Eugen Georgescu care a reușit performanța ”de a-și cumpăra” un apartament de lux în complexul AZALIS din Bulevardul Mureș (fost) din Craiova, pentru numai 200.000 euro prin propria-i firmă(S.C. MEDEEA CLINIC SRL) pentru a nu plăti TVA la bugetul de stat, lăsând spitalul într-o situație dezastruoasă, în regim de morgă.

Toți angajații competenți ai spitalului au fost schimbați de Georgescu cu alții proveniți din medii infracționale ca Tocae Ancuța Florentina, director financiar contabil, fostă angajată a interlopului craiovean Genică Boierică, Neagu Anișoara – Șef Serviciu Statistică, fostă angajată a interlopului craiovean Genică Boierică sau Stanca Flavius Alexandru, șoferul Olguței Vasilescu, omul de legătură pentru șpăgi, Șef al BirouluiAdministrativ al S.C.J.U Craiova care primește salariul generos din banii spitalului fără a fi prezent la serviciu. Este permanent în concediu medical, timp în care așa cum rezultă din acțiunile jurnaliștilor noștri de investigații, desfășoară alte activități, unele cu iz infracțional,cu implicații la nivel transfrontalier, pe care le vom descrie în edițiile viitoare.

  • Atât dr. Alin Demetrian cât și dr. Eugen Georgescu sunt cadre universitare create de Tudorel Ciurea.

Dacă cineva, în afară de Tudorel Ciurea, își imaginează că studenții UMF Craiova au ceva de învățat de la Eugen Georgescu în afară de consumul exagerat de alcool sau… de altceva, este problema lui, ne scriu mai mulți medici, cadre universitare și mulți studenți.

Din sesizările acestora rezultă că probitatea morală și de comportament a cadrului universitar Eugen Georgescu, este afectată. Se prezintă beat la cursuri și are deviații de comportament generate de substanțe halucinogene, punând în dezbatere la cursuri,în situația în care este prezent,alte subiecte (sexul) decât tematica la zi a cursurilor. Și exemplele pot continua.

  • Se mai întâmplă și greșeli!

Greșeala raportată la ”modus operandi Tudorel Ciurea” ar însemna în accepțiunea lui Tudorel Ciurea, dar nu și a oamenilor normali, că a numit după plecarea lui Eugen Georgescu, la conducerea spitalului, pe dr. Teodor Sas, un personaj cu experiență medicală dar și administrativă, având în vedere că a ocupat și funcția de viceprimar al Craiovei, fără a fi însă arestat.

Deoarece decizia a fost luată fără acceptul infractoarei Lia Olguța Vasilescu și a infractorului Claudiu Manda dar și urmare a faptului că managerul Sas Teodor nu a dat curs solicitărilor cu iz infracțional ale lui Tudorel Ciurea, în detrimentul spitalului, acesta a fost schimbat sau, hai să spunem că, a renunțat la funcție.

  • Un infractor nu poate fi compatibil decât cu un alt infractor.

A urmat la conducerea spitalului infractorul Ivanovici Laurențiu, falsificatorul,arestat,de cărți de muncă și de contracte de muncă de la ITM Dolj, căruia nu i-au ajuns averile declarate:

-550 mp în zona metropolitană Cârcea, Jud. Dolj;

-137 mpîn zona metropolitană Cârcea, Jud. Dolj;

-40.700 mp în Sadova, Jud. Dolj;

-27.500 mp în Dobrești, Jud. Dolj;

-10.000mp în Valea Stanciului, Jud. Dolj

-Casa de locuit de 224 mp;

-Apartament de 64 mp.

Ca și Tudorel Ciurea, nici acesta nu-și declară toate averile, iar într-o ediție viitoare le vom prezenta alături de cele ale lui Tudorel Ciurea, aflate în aceeași situație, adică nedeclarate.

Pentru că, până la urmă, interesele și banii fac regula în acest spital al groazei, al exterminării, în curând ”în masă”,cei doi infractori (Ivanovici și Ciurea) au hotărâtorganizarea concursului, separat: Spitalul pe de o parte și Clinica de Gastroenterologie (parte a spitalului)pe de altă parte,fiind evident vorba de o împărțire a mitei și nu de interesul public al spitalului. Noroc cu unii șefi de secție mai curajoși, care ne-au înaintat la redacție mai multe materiale și cărora le-am recomandat să le trimită și la DNA sau la Ministerul Sănătății, ordonatorul de credite al spitalului.

Urmare a demersurilor acestora, concursul, atât cel organizat pe ansamblul spital cât și cel organizat discreționar pentru Clinica de Gastroenterologiea lui Ciurea, au fost anulate datorită neînțelegerilor privind șpăgile (taxele de concurs).

  • Nu le mai ajunge!

Cu adâncă tristețe și profundă  amărăciune, spunem că, unitatea sanitară S.C.J.U Craiova s-a transformat în morgă pentru că lui Ciurea nu-i mai ajunge nimic. Ce s-a întâmplat cu spitalul în ultimii trei ani este fără precedent și are la bază interesele unor hămesiți ”acoperiți” ca Tudorel Ciurea sau ale unor infractori precum Claudiu Manda și Olguța Vasilescu.

Vom face dezvăluiri privind averile fabuloase ale familiei Ciurea dobândite atât din devalizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova cât și din devalizarea bugetului UMF Craiova pe care a controlat-o și o controlează și în prezent prin interpuși.

Cum este firesc, prezentăm inițial declarațiile de avere ale lui Tudorel Ciurea,Șeful de la Gastroenterologie, ale soției sale, Paulina Lucia Ciurea, Șefade la Reumatologie și ale fiuluiMarius Eugen Ciurea,Șeful de la Chirurgie Plastică, toate clinicile aparținând de Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

În anul 2020, familia Ciurea se extinde imobiliar în Grecia cu câte un apartament în vilă în Stațiunea Neoi Poroi fără să declare suma, apartamente care se regăsesc în declarația de avere a dr. Paulina Ciurea și a dr. Ciurea Marius Eugen dar nu și în declarația din același an (2020) a lui Tudorel Ciurea, aspect cu consecințe foarte grave.

Pentru că în anul 2020, lui Tudorel și Paulina Ciurea nu le-a fost de ajuns apartamentul achiziționat în Craiova de 118,43 mp (unde credeți? veți vedea!) și cele 3 case declarate (două în zona metropolitană Cârcea și una în Craiova), mai trebuia câte un apartament în vilă și pe malul mării, în Grecia.

Nici spațiul comercial de 320 mp din Craiova și terenurile în suprafață de 1.000mp +1.000mp +952 mp din zona metropolitană Cârcea nu au fost de ajuns pentru că alte proprietăți imobiliare nedeclarate frizează imaginația oricărui medic din UMF sau din S.C.J.U Craiova.

Un proiect controversat din S.C.J.U Craiova a fost ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea și echiparea ambulatoriului de specialitate al S.C.J.U Craiova”, contractul fiind atribuit S.C REMEX SRL Ișalnița  deținută de finii cuplului Claudiu Manda – Olguța Vasilescu, finuța Ștefănescu (Peța) Eliza fiindu-i și consilieră Olguței Vasilescu.Cum arată investiția infractorilor de la Ișalnița(S.C REMEX SRL) în S.C.J.U Craiova poate fi văzută de orice plătitor de CASS, spoielile și lucrările nefinalizate fiind evidente.

A fost nevoie de un manager de teapa lui Eugen Georgescu, greu de descris ca individ, pentru ca proiectul să fie recepționat la mai mult de 8 ani de la implementare. Nu însă și fără un interes pentru hiena Tudorel Ciurea care a dorit un spațiu cu destinația ”Cabinet Reumatologie” pentru Paulina Ciurea, soția sa, în Policlinica spitalului, aspect concretizat prin hotărâre nelegală a Consiliului Județean Dolj al cărui administrator public a fost nimeni altul decât Cosmin Durle, șoferul lui Enea Cosmin de la S.C COLISEUM SA, asociatul lui Manda Claudiu în mai multe societăți evazioniste, multe având ”legătură” cu S.C.J.U Craiova. Cosmin Durle a fost responsabil cu detergenții al firmei care prestează serviciul de spălătorie la spălătoria S.C.J.U Craiova din anul 2007, firmă care și-a schimbat recent denumirea din S.C BEST CLEAN SRL pentru mascarea evaziunii fiscale și a spălării de bani ca și TNT CONSTRUCT SRL care are legătură cu aceiași infractori, Claudiu Manda și Enea Cosmin, ginerele unui alt evazionist de la SC NITELA, așa cum reiese din materialul sosit la redacție.

Revenind la spațiul din Policlinică, cu destinația ”Cabinet Reumatologie”, precizăm faptul că această clinică (de Reumatologie) nu a existat în spital ci a fost creată de Tudorel Ciurea pentru soția sa. Nu l-a interesat nimic altceva în spital în afară de propriul interes, ca și în cazul UMF de altfel, unde urmează să prezentăm un jaf de proporții girat de Camera de Conturi a Județului Dolj.

Totul a fost creat după cum a dorit acest infractor (Tudorel Ciurea) căruia urmează să-i demonstrăm că este notoriu și că a distrus sistemul de sănătate regional din Oltenia, S.C.J.U Craiova înscriindu-se în această categorie de unități sanitare.

Să nu surprindă pe nimeni că acest impostor (Tudorel Ciurea) nu-și va înscrie odrasla la ”următorul concurs pentru funcția de manager al S.C.J.U Craiova” ce urmează a fi în curândorganizat, adică pe Marius Ciurea.

  • În loc de concluzii.

Cine a trecut măcar odată prin acest spital ca pacient sau ca aparținător al unui membru de familie, nu cred că își mai dorește vreodată o experiență similară raportată la mită, mizerie umană, genocid cu trimitere la farmaciile din zonă pentru toate materialele sanitare sau pentru mâncare deoarece cea asigurată se aruncă la gunoi, inclusiv cea pentru bolnavii de diabet sau pentru copiii bolnavi de cancer. Nu putem trece cu vederea faptul că și dr. Sigina Girgavu de la Clinica de Diabet și Nutriție”a fost direcționată” către licitațiile din spital, asta după ce șefa ei, dr. Popa Simona, urmare a ”experienței” cu dosarele penale, a făcut pasul înapoi.

Vom dezvălui în edițiile viitoare toate afacerile tenebroase ale rectorului din umbră al UMF Craiova,”acoperitul”Tudorel Ciurea și toate averile nedecalare de ”la famiglia Ciurea” care a nenorocit S.C.J.U Craiova și o face fără scrupule în continuare alături de infractorii Claudiu Manda, Olguța Vasilescu și Ivanovici Laurențiu.

Vom reveni cu detalii!

Tihomira IVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *