GRUPĂRILE INFRACȚIONALE DE TIP MAFIOT LOVESC ȘI ÎN OLTENIA CU FIRME ACOPERITE, PROTEJATE CHIAR DE INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN ȘI BĂNCI. CUM A AJUNS ROMÂNIA BĂTAIA DE JOC A INFRACTORILOR INTERNI COMBINAȚI CU CEI EXTERNI.

În ediția de azi: Scrisoarea deschisă adresată Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

”CĂTRE,

BANCA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

Domnului Guvernator Mugur Isărescu

SCRISOARE DESCHISĂ

Având în vedere materialele sosite la redacție, vă transmitem o parte dintre acestea cu solicitarea de a observa gravele încălcări ale normelor bancare de către grupări infracționale cu implicații la nivel transfrontalier sprijinite de bănci, astfel:

În băncile: BCR, BRD, ING, CEC, TBI BANK, societatea comercială ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL și-a deschis mai multe conturi, unele succedându-se după operațiuni de închidere, îndeosebi pentru carduri, conturi  pe care apare o pretinsă persoană împuternicită a administratorului societății, BONNOT FRANCOIS LOUIS MAURICE printr-un document fals (Decizia nr.5/01.08.2017).

Este vorba de angajata societății, Mihaela Preda care derulează și controlează de fapt operațiunile bancare pe conturi constând în scoaterea în numerar a banilor nefiscalizați, urmare a nedeclarării tuturor veniturilor societății sau urmare a modificării în mod fictiv a bazei de impozitare cu scopul eludării fiscului, faptele fiind de evaziune fiscală și de spălare de bani.

Cea mai gravă faptă sesizată redacției este aceea că pe conturile  atașate prezentei apare administratorul S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, Bonnot Francois Louis Maurice născut la data de 21.09.1968 în Ferkessedougou – Coasta de Fildeș (Africa) cu domiciliul fictiv în Casablanca, 1 Lot El Manzeh, Ain Diab 20180, Maroc, persoană care nu a fost niciodată prezentă pe teritoriul României, nefiind identificată niciodată de către angajații băncilor care au deschis conturile și au acceptat semnătura altei persoane și nu a lui Bonnot Francois Louis Maurice.

Nici datele personale ale administratorului Bonnot Francois Louis Maurice nu au fost actualizate de către bănci, nici chiar în anul 2021, cu ocazia deschiderii unor conturi noi, nefiind solicitat un certificat constatator de la ORC de pe lângă Tribunalul București din care ar fi rezultat că domiciliul lui Bonnot Francois Louis Maurice din Casablanca, Lot Fadlohah, Maroc a fost schimbat în altă locație, respectiv Casablanca Lot El Manzeh, Ain Diab 20180, dar care domiciliu a fost declarat ca și cel dinainte în mod fictiv, așa cum reiese din comunicarea executorului judecătoresc Abdelwahed MEZZANI, pe care o anexăm prezentei.

Lanțul infracțional a început cu acceptarea de către bănci a semnăturii lui Bonnot Francois Louis Maurice pe conturile bancare, urmată de pretinșii împuterniciți ca: Mihaela Preda, Eugen Sandu și celelalte persoane ”preselectate”, menționate ca beneficiari/utilizatori carduri pentru scoaterea banilor din bănci și direcționarea lor în numerar în afara țării către alte persoane care pretind că reprezintă o multinațională (OVERSEAS CATERING & SERVICES din Vannes, Franța), dar care multinațională a fost înființată în urma înființării naționalei ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL de către Bonnot Francois Louis Maurice, care după cesiunea tuturor părților sociale, rămâne doar cu calitatea de administrator al societății.

Deloc întâmplător, S.C ASNAMBLE CATERING & SERVICES SRL nu a declarat niciun fel de profit, adică ZERO de la înființare din anul 2009 și până în prezent, aspect care ar fi trebuit să intre în atenția ANAF, dar și a băncilor în analizele de credit.

S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL și-a majorat capitalul social cu suma de 1.600.000 EURO prin tertipuri care țin de spălarea de bani, cu complicitatea băncilor, dar înregistrează obligații fiscale de plată către ANAF de aproximativ 1.000.000 EURO.

Prin modul cum a fost constituită rețeaua infracțională cu implicații la nivel transfrontalier, membrii rețelei s-au asigurat că administratorul societății Bonnot Francois Louis Maurice nu va putea fi tras la răspundere de nici o instituție a Statului Român cât timp acesta, ca organ statutar, nu există, nu are domiciliul cunoscut, nu a fost niciodată prezent pe teritoriul României și nu are un domiciliu fiscal declarat în România.

Societatea ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL nu are conturi deschise la Trezoreria Mun. București, Trezoreria Sectorului 1 București, sector în care își are sediul social, deoarece face obiectul executării silite de către ANAF și încasează sume din contracte încheiate cu instituții publice, ca Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, în alte conturi.

Contul deschis la Trezoreria Mun. București a fost închis la cererea S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, în numele administratorului Bonnot Francois Louis Maurice, la data de 20.02.2019, conform adresei nr. MBR TRZ 65818,66502 din 27.10.2021 a Ministerului Finanțelor – ANAF, D.G.R.F.P București – Trezoreria Mun. București – Serviciul Administrarea Conturilor Agenți Economici Contribuabili Mijlocii, pe care o anexăm, iar la Trezoreria Sectorului 1 București, adică la cea unde societatea ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL își are sediul social, nu are un cont deschis deoarece nu figurează în arondarea fiscală a Sectorului 1, conform adresei nr. MBS1_STZ-0050866 din 01.11.2021 a Ministerului Finanțelor – ANAF – D.G.R.F.P București – Administrația Sectorului 1 a Finanțelor Publice –  Trezoreria Statului Sector 1, pe care de asemenea, o anexăm. Gruparea infracțională organizată cuprinde toate persoanele menționate în tabelele anexate prezentei (29 pag.), cu calitatea de persoane cu drepturi depline, reprezentanți, utilizatori card, beneficiari, mandatat cont, titular card, titular card suplimentar sau persoane împuternicite pe cont: Bonnot Francois Louis Maurice, Preda Mihaela, Marica Mihaela Greti (administrator al S.C MGC PROSPER SRL- CUI 18065657), Luminița Vlad Șerban, Valentina Ioniță, Odile Germaine Marie Kerdavid, Lancien Rene Marcel, Daniela Andreea Ivan, Eugen Sandu, Magdalena Bobelea, Dănuț Stănchescu Golban, Rodica Victorița Pletea, Enola Alina Iacob, Ștefan Marian Floarea, Elena Chiripus, Constanța Voiculescu, Elena Daniela Corbu, Iuliana Loredana Hripacov, Luminița Vlad Șerban, Panselica Pacuta Bratu, Oana Ionela Dascălu, Cristina Ivan, Dumitru Costea, Ana Moldovan, Valentina Costache, Niculina – Cristina Alexandru, Mirela Sandu, Andreea Teodora Marcu, Marian Mădălin Fediuc, Gina Văleanu, Liliana Șerban, Cristina Rodica Drăgușin, Radu Cristian Butca, Mihai State, Buliga Silvia Geanina, Stoian Robertina Mariana, Zlatan Maria Mădălina, Kerdavid Lancien Odile Germaine (aceeași persoana cu  Odile Germaine Marie Kerdavid), Lancien Morgane Odile, Lancien Morvan Yves Matthias, Lancien David Rene Michael.

La această grupare infracțională, așa cum se arată în materialul sosit la redacție, au aderat și persoane angajate la băncile menționate, care nu au solicitat date de la ONRC cu toate că aveau această obligație, nu l-au identificat pe administratorul Bonnot Francois Louis Maurice și nu i-au pretins acestuia semnătura olografă cu prezența la bancă, având în vedere că din conturile societății, așa cum se arată în material, au fost sustrase cu carduri sume din conturile S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, totalizând peste 20 milioane euro, sume care nu au corespondent faptic real în operațiunile contabile ale societății, tragerile fiind dublate sau triplate, efectuate la mai multe bănci în același timp. Rezultă fără putință de tăgadă că aceasta este consecința neidentificării în fapt a administratorului S.C. ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, Bonnot Francois Louis Maurice și a permiterii deschiderii și utilizării în mod nelegal a conturilor. Alte instituții voi trebui să verifice documentul fals intitulat ”Delegație” scris și semnat în fals în numele lui Bonnot Francois Louis Maurice de către angajatul Preda Claudiu pentru relația societății cu ORC de pe lângă Tribunalul București.

VĂ  SOLICITĂM  DOMNULE  GUVERNATOR AL BNR CA ÎN BAZA PREROGATIVELOR FUNCȚIEI DUMNEAVOASTRĂ SĂ DISPUNEȚI MĂSURILE LEGALE PRIVIND TRAGEREA LA  RĂSPUNDERE  A PERSOANELOR VINOVATE, SUSPENDAREA/ ÎNCHIDEREA TUTUROR CONTURILOR MENȚIONATE ÎN TABELELE ANEXATE ÎN LEGĂTURĂ CU ADMINISTRATORUL BONNOT FRANCOIS LOUIS MAURICE ȘI TOATE PERSOANELE MENȚIONATE, ÎN VEDEREA STOPĂRII FRAUDEI  BANCARE ȘI A SPĂLĂRII DE BANI ȘI SĂ DISPUNEȚI INTRAREA ÎN LEGALITATE A BĂNCILOR MENȚIONATE CU PRIVIRE LA RESPECTAREA NORMELOR ÎN VIGOARE DE DESCHIDERE LEGALĂ A CONTURILOR BANCARE ȘI DE UTILIZARE A ACESTORA DE CĂTRE SOCIETATEA COMERCIALĂ ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, ODATĂ CU IDENTIFICAREA ÎN FAPT A ADMINISTRATORULUI BONNOT FRANCOIS LOUIS MAURICE ȘI A SEMNĂTURII ÎN ORIGINAL A ACESTUIA.

Așa cum mai rezultă din materialele primite, cetățeanul african Bonnot Francois Louis Maurice, mai administrează alte două societăți comerciale, S.C. ANSAMBLE INFLIGHT SRL (CUI 4629438) ȘI S.C CARGO JET SERVICES SRL (CUI 18816150) aflate în aceeași situație și cu privire la care vă vom înainta documentele pe care le deținem, cu o altă adresă/scrisoare deschisă.

Vă rugăm să ne comunicați rezultatul verificărilor și măsurile dispuse, în considerarea faptului că BANCA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI, pe care cu onoare și demnitate o reprezentați, nu poate fi complice la faptele sesizate.

Vă aducem la cunoștință că sesizăm totodată și organele de cercetare/urmărire penală dar și SRI și SIE.

Transmitem prezenta și băncilor.”

Așa se încheie scrisoarea deschisă adresată BNR, domnului Guvernator Mugur Isărescu.

 • Toate tranzacțiile bancare, toate extrasele de cont contrafăcute, tot cea ce a însemnat majorări fictive de capital, tranzacție cu tranzacție le vom face publice pentru ca oamenii legii să analizeze modelele de succes în mediul economic din România, țară membră a Uniunii Europene. Că fură statul nu mai e o surpriză pentru nimeni, chestiunea fiind deja sport național. Faptul însă că se calcă pe morminte, inclusiv ale copiilor, pentru bani este revoltător și nu vom da niciun pas înapoi până ce vinovații nu vor plăti cu libertatea! La câți agenți economici le permit băncile să-și deschidă conturi fără prezența și semnătura administratorului, ci doar cu niște copii după pașapoarte, care nu prezintă certitudinea că nu sunt false.

L-am investigat pe Bonnot Francois Louis Maurice, atât în Coasta de Fildeș, cât și în Maroc, unde jurnaliștii de investigații au constatat că nici în Maroc nu a fost vreodată prezent, iar faptul că cele două pașapoarte i-au fost emise de consulatul Franței din Casablanca, Maroc, fără ca beneficiarul să fie prezent în acest stat este dubios și nu rezultă de niciunde că Bonnot Francois Louis Maurice ar avea și o carte de identitate emisă de autoritățile franceze. Sperăm ca instituțiile bancare, chiar și BRD și BCR, la care au fost deschise conturile S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, vor respecta legea și vor actualiza aceste conturi cu semnătura reală a lui Bonnot Francois Louis Maurice și cu legitimarea acestuia în fața funcționarilor băncii. Celelalte personaje, cu excepția lui Lancien Rene Marcel, care este președinte al pretinsei multinaționale OVERSEAS CATERING & SERVICES SRL, soția, copii, nu au nicio legătură cu ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL și cu faptul că ar trebui să beneficieze de carduri bancare de la această societate. Este un alt aspect pe care BNR și unitățile bancare vor trebui să-l clarifice pentru a nu fi considerați complici la săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani, precum și a celor de fals și uz de fals, respectiv delapidare.

Vom prezenta într-un articol separat documentările făcută la Vannes – Franța, Casablanca – Maroc, Ferkessedougou și Yamoussoukro – Coasta de Fildeș (Africa),  care poate veni evident în sprijinul oamenilor legii, respectiv a comisiilor rogatorii.

 • Puneți mâna pe ei și băgați-i la pușcărie!

Zeci de materiale sosesc săptămânal la redacție, iar cel care face obiectul scrisorii deschise privește și Regiunea Oltenia, având în vedere că imediat după mutarea lui Sabin Iancu (în prezent general) de la S.R.I Prahova unde i se spunea ”locotenentul lui Coldea” la S.R.I Dolj (Structura Regională), deja celebra ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL din București  a lovit și în Craiova, deschizându-și un punct de lucru în Str. Nicolae Romanescu nr.112 (fost LACTIDO) de unde asigură în regim catering hrana pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, activitate ce poate fi numită de-a dreptul BĂTAIE DE JOC.

Zeci și chiar sute de sesizări venite de pe secțiile spitalului nu i-au impresionat pe managerii Eugen Georgescu care a atribuit direct, nelegal primul contract (Nr,7442/2019) și infractorul Ivanovici Laurențiu care a atribuit în același mod nelegal al doilea contract (Nr.9240/2020).

Dacă Regiunea Oltenia ”s-a pricopsit” cu Sabin Iancu la S.R.I, spitalul care deservește întreaga regiune a Olteniei s-a pricopsit cu șoferul Olguței Vasilescu, Stanca Flavius Alexandru, în funcția de șef la Biroul Administrativ și cu noul jurist de la Biroul Achiziții Publice, Ștefan Doru Alexandru, unul din scopuri fiind și atribuirea nelegală a celui de-al treilea contract de catering pentru 1 an de zile prestatorului ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL.

Rămâne de văzut dacă și cel de-al treilea contract va fi atribuit tot în condițiile în care prestatorul ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL nu are achitate la bugetul de stat obligații fiscale de peste 4.000.000 lei și fără a deține autorizație sanitară de funcționare de la DSP, care i-a emis doar o Notificare de certificare a conformității, document care nu se emite pentru societățile care prestează activități de hrănire a persoanelor aflate în regim de spitalizare, chiar și în regim catering, conform codului CAEN 5629, cu raportare la prevederile ordinului 1030 al MS.

Toate acestea în condițiile în care spitalul deține un bloc alimentar modernizat chiar din propria-i dispoziție și care stă închis de 2 ani, cu scopul unor derbedei de a atribui contractul de hrană grupării de tip mafiot de la S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, cu consecința periclitării siguranței vieții pacienților, inclusiv a copiilor bolnavi de cancer, așa cum rezultă din Raportul de Audit nr.14273/2020. Blocul alimentar este al spitalului, asigură siguranța alimentară  a pacienților și indiferent de cum se numește prestatorul, acesta trebuie folosit în scopul pentru care a fost modernizat ca la orice stat al lumii civilizate.

Rămâne de văzut și dacă noul contract va fi semnat de managerul infractor Ivanovici Laurențiu (falsificatorul de documente de muncă, contracte de muncă de la ITM Dolj), în aceeași formă ca și celelalte două, adică fără menționarea în contract a administratorului S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL și a contului din Trezoreria Municipiului București, respectiv a Sectorului 1.

Despre Stanca Flavius Alexandru în afară de referințele de la ONRC în care figurează ca fondator și administrator al S.C COOL WATER INVEST SRL Craiova, Str. Lămâiței Nr.25, Bl.34, Sc. A, Ap.10, Jud. Dolj, în care în anul 2017 a obținut performanța unei cifre de afaceri de 23,711 lei, cu o pierdere de 18.563 lei, iar în anul 2018 o cifră de afaceri de 63.466 lei și o pierdere de 30.491 lei fără niciun angajat, pentru obiectul de activitate 4520 ”întreținerea și repararea autovehiculelor”, de faptul că lipsește cu lunile de la spital, dar plătit de spital, în timpul concediilor medicale desfășurându-și propriile activități, aspect asupra căruia vom reveni, se mai știe că a tămâiat pe la Ministerul Muncii, când Olguța Vasilescu ocupa din nefericire această funcție și își căra șefa de la Craiova la București și invers. Individul se  mai dă și ofițer de Operațiuni Speciale pentru a-i intimida pe subalternii care nu-l ascultă. Halal ofițer! Halal șef Birou Administrativ!

De atribuirea contractelor către ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, s-a ocupat personal, venind din concediu numai pentru asta, ca și în prezent, așa cum declară angajați ai spitalului.

Persoana menționată într-unul din tabelele anexate scrisorii deschise adresate guvernatorului BNR, Oana Ionela Dascălu este fina lui Stanca Flavius Alexandru, soția lui Dascălu Flaviu Alexandru și nora lui Dascălu Lucian, unul din interlopii ratați ai Craiovei, evazionist specializat în fraudă fiscală și spălare de bani, din anturajul lui Radu Berceanu, împreună cu care a falimentat S.C TRANSPORTURI INTRETINERE DRUMURI OLTENIA SA(CUI 14340428), (TID) din Malu Mare, jud. Dolj, în care se regăsește ca acționar și Ministerul Transporturilor al lui Radu Berceanu de la acea vreme, acțiuni care au fost cedate apoi lui Dascălu Lucian de la S.C OLFLAV IMPEX SRL (CUI 6779008), o altă societate deținută de acesta, care a intrat ulterior în faliment. Ministerul Transporturilor a fost astfel păgubit, iar centura Craiovei este jalnică în comparație cu a altor orașe de calibrul Craiovei.

Urmare a relației dintre Stanca Flavius Alexandru și Dascălu Lucian a fost posibil ca Dascălu Lucian să semneze un acord promisiune de contractare prin firma pe care o administrează, dar fără activitate din 2016, S.C BUILDING CONSTRUCT SRL cu S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, pentru ca documentul să constituie dovada de spațiu unde va fi preparată hrana pentru bolnavi. Deoarece, în realitate, spațiul nu exista, firma nedeținând nici un fel de active, s-a ajuns pe rampa de la fostul ICIL (LACTIDO), unde a fost închiriat un spațiu insalubru de la S.C TC UTILAJE SRL Craiova, despre care sunt foarte multe lucruri de spus și pe care le vom prezenta într-o ediție viitoare. Nimeni de la spital nu a mers să vadă condițiile insalubre de preparare a hranei pentru pacienți, hrănirea acestora fiind parte a actului medical. Consecința a fost închiderea activității prestatorului ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, pentru lipsa Autorizației sanitare veterinare și de siguranța alimentară și amendarea acestuia. Cu activitatea interzisă, ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL a prestat același serviciu, în aceleași condiții insalubre, subcontractând doar formal serviciul către S.C PANORAMIC PARC SRL din Cârcea, Jud. Dolj, deținută de Aurel Iovan, un alt interlop din anturajul cuplului Olguța Vasilescu -Claudiu Manda și care a săvârșit falsul și uzul de fals la cererea acestora.

Spitalul a organizat două licitații având ca obiect hrănirea pacienților internați, una în anul 2019 pe care a anulat-o și alta în anul 2021 pe care l-a data de 19.10.2021 a anulat-o. Mare ne-a fost surprinderea să constatăm că tocmai ofertantul care înregistra obligații fiscale neachitate încă din anul 2020 a contestat anularea licitației pe motiv că autoritatea contractantă (spitalul) ar fi fost obligată să-i verifice oarece intenții de notificare către ANAF și extrase de cont sau documente bancare falsificate ca și cele de la procedurile anterioare. Totul este însă doar formal, pentru a trage de timp și a obține de la spital contractul pentru încă 1 an, părțile fiind deja înțelese.

Până în prezent, managerul spitalului infractorul Ivanovici Laurențiu, nu a răspuns solicitărilor de a preciza motivele pentru care în anul 2020 nu a organizat o procedura de licitație, iar în anul 2021 a organizat-o tocmai în 26 August. Nu a răspuns nici motivelor pentru care prețul serviciului a fost majorat deja de două ori, iar ultima procedură a avut ca referință un preț și mai mare, constând în o a treia majorare. De la 2,4 lei (cost auxiliar) cât a avut asigurat timp de peste 8 ani, fără nici o majorare, preț de care spitalul ar fi putut beneficia și în anul 2020, până la data de 30.06.2020, prețul a fot majorat la 5 lei, apoi la 5,5 lei și recent se dorește preșul de 6 lei. Prin cea mai mare batjocură, devalizatorii pe mâna cărora a încăput cel mai mare spital din rețeaua Ministerului Sănătății și nu al Consiliului Județean Dolj cum susțin în mod nelegal infractorii din anturajul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda și Cosmin Enea, au solicitat referințe de preț al serviciului de hrană pentru pacienți, tocmai prestatorului ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL București, dar și unei firme tot din București, S.C YELLOW EFFECT SRL (CUI 41800701), înființată în anul 2019, fără activitate și cu obiect de activitate 4673 ”Comerț cu ridicata a materialului lemnos și a materialelor de construcție și a materialelor sanitare”. Cu rea credință, managerul infractor Ivanovici Laurențiu, calitate pe care și-o dovedește pe zi ce trece, nu a solicitat referințe de preț unor unități sanitare publice, respectiv chiar celor în care S.C ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL a încercat până la alungare să presteze același serviciu, dar la 1,76 lei (cost auxiliar) la Spitalul Bagdasar Arseni și aproximativ 3 lei la Institutul Clinic Fundeni. La studiul de piață, un rol determinant l-a avut și dr. Dinescu Sorin, membru în comisia de licitație, consilier local municipal în primăria Olguței Vasilescu și care nu mai vede infecțiile nosocomiale din spital și consecințele acestora. E mai bine lângă Olguța.

Nu poate fi trecut cu vederea aspectul că, spitalul plătește acest preț integral prestatorului ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, dar serviciul este prestat parțial timp de 2 ani numai până la intrarea în spital. Practic spitalul plătește de două ori serviciul de la intrarea în spital și până la oficiile alimentare de pe secții, odată prestatorului dar în fals și încă odată propriului personal care prestează serviciul în locul S.C ASNAMBLE CATERING & SERVICES SRL, cu consecința prejudicierii bugetului public al unității sanitare.

Așteptăm cu interes, cel public bineînțeles, acțiunile grupării infracționale de tip mafiot și ale tenebrelor sale de la Ișalnița, Jud. Doljși din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, pentru atribuirea celui de-al treilea contract, operatorului economic ANSAMBLE CATERING & SERVICES SRL, cu obligații fiscale neachitate, neautorizat de DSP prin autorizație sanitară de funcționare, fără organ statutar (administrator) și cu domiciliul declarat fictiv, fără certificat de cazier fiscal al administratorului (același Bonnot Francois Louis Maurice), fără cont în Trezorerie…

Așteptăm cu același interes răspunsul Guvernatorului BNR, domnul Mugur Isărescu și al celorlalte instituții pe care le-am sesizat, inclusiv Curtea de Conturi.

Vom sesiza și Parchetul European.

Vom reveni.

Tihomira IVAN

1 thought on “GRUPĂRILE INFRACȚIONALE DE TIP MAFIOT LOVESC ȘI ÎN OLTENIA CU FIRME ACOPERITE, PROTEJATE CHIAR DE INSTITUȚIILE STATULUI ROMÂN ȘI BĂNCI. CUM A AJUNS ROMÂNIA BĂTAIA DE JOC A INFRACTORILOR INTERNI COMBINAȚI CU CEI EXTERNI.

 1. Mizerii umane, trădători sunt persoanele publice care permit înființarea de firme și deschiderea de conturi pe numele unor administratori care nu există, consecința fiind jaful la drumul mare al banilor publici și prejudicierea fiscului.
  De ce domnilor de la MAI-Inspectoratul General Pentru Imigrări?
  De ce domnilor de la IGPR-Politia Capitalei-Politia Sectorului 1? Cum v-ați permis să eliberați Certificat de cazier judiciar pentru Bonnot fără a fi prezent în România și fără o solicitare în Maroc sau Coasta de Fildeș?
  De ce domnilor de la ONRC?
  De ce domnilor de la CEC, bancă a Statului Român?
  Sunt foarte multe întrebări la care DIICOT va trebui să răspundă, dacă nu este ”atras„ în rețeaua de complicități.
  Este vorba totuși de peste 20 milioane euro scoși cu carduri prin deschiderea și închiderea de conturi pe numele unor interpuși. Soții Claudiu și Mihaela Preda, soții Sandu, Daniela Corbu semnează și alte state. Florian Coldea și Mihai Răzvan Ungureanu cunosc foarte bine toată rețeaua infracțională pe care au girat-o, inclusiv tenebrele de la adresa din Franța, Vannes 56000.
  Și ticălosul infractor Dan Andronic știe multe iar mizeria umană Sabin Iancu care după înhăitarea cu mafia din Ploiești a lui Sebastian Ghiță, s-a înhăitat cu cea din Craiova, cu capii acesteia (Olguța Vasilescu și Claudiu Manda) trebuie să intre urgent în atenția Curții Militare de Apel București și șefilor SRI.
  Persoanele de la Inspectoratul General Pentru Imigrări care i-au acordat CNP nr 7680921470010 lui Bonnot Francois Louis Maurice fără prezența acestuia în România și fără a-i menționa o adresă fie ea și temporară sunt evident complice la toate infracțiunile săvârșite de administratorul inexistent Bonnot Francois Louis Maurice și trebuie să răspundă în solidar la recuperarea prejudiciului.
  La fel de complice sunt și comisarii din poliție care au semnat certificatul de cazier judiciar pentru Bonnot fără ca acesta să semneze personal cererea și fără a fi prezent sau verificat că există ca persoană. Din informațiile mele, semnatarul s-ar numi Logofetescu și va trebui să răspundă în solidar la recuperarea prejudiciului.
  Nemernicii care nu au respectat legea și au făcut viramente în alte conturi decât cele de Trezorerie, adică cei de la spitalul craiovean sau cei de la Trezoreria Craiova care au operat ordinele de plată către alte conturi decât acolo unde ar fi fost legal (Trezoreria Statului Sector 1 București, unde Ansamble ar fi fost obligată să-și deschidă contul deoarece are sediul social în Sectorul 1), trebuie arestați urgent pentru ca practica să nu mai continue.
  Toți se cred protejați de Sabin Iancu, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda înhăitați cu toți interlopii, carderii, traficanții sau membrii de familie ai unor șefi de parchete.
  În astfel de zone lovesc grupurile infracționale cu implicații la nivel transfrontalier și lucrurile nu pot rămâne așa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *