DE CE DOAMNA TENA TULITU, PROCUROR GENERAL AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA

Am prezentat în edițiile anterioare, ultima cu titlul”PROCUROR SAU INFRACTOR..?”, modul în care chiar membrii de familie ai unor șefi importanți de parchete, cum este și cazul doamnei Tena Tulitu sunt cele mai de temut exemple zonale de spălare de bani, evaziune fiscală, delapidare, pentru că, nu-i așa? Ei pot! Ei au protecție! Ei îi cercetează pe alții!

 • Cazul doamnei procuror general Tena Tulitu de la Parchetul Curții de Apel Craiova este unul aparte, dacă îi analizăm ultima declarație de avere și declarația de interese, în care nu este menționată societatea comercială TDN SUD ESTATE SRL, administrată de Tulitu Dorian Ionuț și nici faptul că doamna procuror general ar avea vreo legătură cu aceasta.
 • Minciună, impostură, fapte de natură penală! De la Parchetul Curții de Apel Craiova așa se dă tonul la justiție în Oltenia?

Din datele pe care le prezentăm în continuare, în ediția de azi numai în legătură cu CEC Bank, rezultă că doamna procuror general Tena Tulitu este beneficiar real al S.C TDN SUD ESTATE SRL, adică al spălării de bani, evaziunii fiscale și delapidării, conform conturilor menționate:

Faptul că S.C TDN SUD ESTATE SRL este unul din marii evazioniști din Craiova, că banii interlopilor, ai carderilor, ai traficanților de toate felurile, unele sume provenind chiar din fonduri europene cu titlu de subvenții pentru agricultură, sunt folosiți la ”negru” în construcția blocurilor de locuințe, apartamentele întorcându-se apoi și în posesia unor beneficiari din sistemul de justiție sau din alte instituții de forță ale statului,nu o împiedică pe doamna procuror general Tena Tulitu să se erijeze în reprezentantul cel mai înalt al justiției din Oltenia, evident la nivelul unităților de parchet.

Cu privire la spălarea de bani, cât timp S.CGREENFIELD PROJECT SERVICES SRL, deținută prin interpuși,apare ca beneficiar real al S.C TDN SUD ESTATE SRL este limpede că tranzacțiile dintre S.C TDN SUD ESTATE și S.C GREENFIELD PROJECT SERVICES SRLtotalizând 18,566,198 lei, nu înseamnă altceva decât o spălare de bani în toată splendoarea ei, bineînțeles infracțională, urmată de evaziune fiscală în formă continuată și delapidare.

CEREM PUBLIC CSM, INSPECȚIEI JUDICIARE, SĂ DISPUNĂ VERIFICAREA FALSULUI ÎN DECLARAȚII ȘI BINEÎNȚELES MĂSURILE LEGALE ÎN CONSECINȚĂ.


 
În ceea ce ne privește, vom reveni cu detalii privind conturile din alte bănci și toate tranzacțiile nelegale, care nu au legătură cu obiectul de activitate al societății TDN SUD ESTATE SRL.
 
Tihomira IVAN

1 thought on “DE CE DOAMNA TENA TULITU, PROCUROR GENERAL AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ CURTEA DE APEL CRAIOVA

 1. E cineva prost să creadă că această infractoare (Tena Tulitu) nu poate fi înlocuită de la șefia PCA Craiova? Exclus!
  Acest parchet îi aparține și unui alt infractor Dimitrie Licu de la Parchetul General, cu foarte multe interese în zonă.
  Proștii sunt cei care execută pe bandă directivele acestor nemernici și care au compromis în ultimul hal justiția. De ce domnilor magistrați de la CSM?
  E cineva prost să creadă că această infractoare (Tena Tulitu) care-și plătește epilările, masajele, coafurile cu cardul de la SC TDN SUD ESTATE nu are subiectele pentru proba scrisă?
  Haida! Păi Dimitrie Licu, doarme? Aceste mizerii umane fac legea în toate parchetele din Oltenia și să-i ferească sfântul pe cei ce la stau în cale ca inevitabil li se deschid dosare penale la comandă, în baza unor sesizări din oficiu și năpustesc mascații peste ei.
  Toți interlopii, traficanții, carderii, evazioniștii din Oltenia sunt în relații de cumetrie, prietenie cu ei și banii negri ai acestora sunt spălați în investițiile imobiliare ale lui Dorian Tulitu și Tena Tulitu.
  Nu se putea altfel, ca unii beneficiari de apartamente ieftine (la preț de avans) să nu fie procurori DNA, de la ST Craiova, procurorii infractori din fieful lui Vâlcov de la Slatina sau procurorul Eugen Cristian Grigorie pe care Tena Tulitu l-a delegat să-l numească ”prin concurs” în funcția de prim procuror al PT Olt, pe candidatul Sergiu Nițu, o altă mizerie umană, șpăgar de profesie, care a clasat dosarul de omor al lui Gheorghe Laurențiu la numai câteva luni după săvârșirea faptelor de către jandarmul Nedelcu Florin și interlopul Corovie Ionuț, zis Ionuț de la Vâlcea, angajat al Penitenciarului Craiova, în schimbul unei mite constând într-un autoturism Audi Q5 oferit de interlopul Ghenciu Cristian Marian complicele la omor, autoturismul fiind achiziționat de interlop de la SC TONY AUTO SRL Slatina.
  Asta este justiția pe care o dorește Dimitrie Licu prin acoliții lui ca Tena Tulitu de la PCA Craiov unde a fost clasat dosarul de omor al lui Oprescu Marius, președintele CJ Olt cu probele de sânge schimbate la Spitalul Județean Slatina aflat în subordinea CJ Olt? Sau un prim procuror ca Sergiu Nițu este de dorit la conducerea PT Olt?
  Interesant, nu? Directoarea pe viață de la Casa de Pensii Dolj, doamna Licu Daniela Gabriela nu poate fi deranjată de nimeni. De mita de 2 milioane de euro în cazul cu polițistul își mai aduce aminte cineva? Unde va ajunge țara acoperiților sau mai bine zis a nenorociților, rămâne de văzut! Există precedente în istorie, dar nu ca acum…
  Este al patrulea șef de inspectorat de la IPJ Dolj care este schimbat de sistem. De data aceasta, sistemul îl reprezintă o unealtă a sa, prim procurorul PT Dolj Marin Rogoveanu, motivul fiind că șeful IPJ nu i-a numit în funcție un apropiat servil al său, acesta nefiind singurul caz, dacă analizăm cazul anterior al șefului de la ”serviciul circulație”.
  Aparent, între șeful PT Dolj, Marin Rogoveanu și șefa PCA Craiova, Tena Tulitu este afișată o discordie.
  În realitate însă… există unii care îi stăpânesc pe ambii. Și aici nu-l putem exclude pe un alt infractor, șeful SRI, Sabin Iancu.
  Până când aceste jigodii, mizerii umane vor fabrica dosare incomozilor, până când vor trimite mascații la martori, este evident o chestiune de timp, pentru că chiar ei vor fi călcați de mascați, dar cel puțin în calitate de suspect.
  De ce a ajuns Craiova raiul infractorilor, al interlopilor, al carderilor, al traficanților de persoane și de droguri? Din cauza lor! Și până nu va fi clarificată situația lor, cealaltă situație rămâne fără obiect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *