TUPEU DE ȘPĂGAR AL PROCURORULUI NIȚU MARIAN SERGIU DE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT, ÎMPINS DE INTERLOPI ȘI ACTUALA ȘEFĂ LA CANDIDATURA PENTRU FUNCȚIA DE PRIM PROCUROR AL P.T OLT

Cu toate că am prezentat fapte grave reieșite din materialele ce ne-au fost trimise în legătură cu activitatea profesională a procurorului Sergiu Marian Nițu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, tupeul acestuia și al celor care l-au împins spre candidatură la șefia P.T Olt este fără limite.

 • În ceea ce-l privește pe procurorul Sergiu Nițu:

A reușit performanța de a clasa după numai  câteva  luni dosarul de omor al lui Gheorghe Laurențiu, un interpus al lui Vâlcov Darius Bogdan și al interlopului local Ghenciu Cristian Marian care deținea mai multe active imobiliare și societăți comerciale (ex. SEVENTH HEAVEN RESORT SRL, GRĂDIȘTE HILL SRL) pe numele acestora, contra unei mite constând într-un autoturism de lux Audi Q5 pe care Ghenciu Cristian Marian i l-a achiziționat de la S.C TONY AUTO SRL Slatina.

Atât înseamnă viața unui om pentru procurorul Sergiu Nițu pe care clanurile mafiote din județul Olt îl doresc în funcția de prim procuror al P.T Olt sau mai bine zis l-au împins către această funcție, pentru a-l folosi în continuare. Spunem ”a-l folosi” pentru că acesta le este dator și cu banii pentru vilă și cu banii pentru piscină și cu banii pentru avortul amantei, la o sarcină de peste 5 luni și jumătate, amanta avocată fiind amenințată de Ghenciu Cristian Marian să recurgă la întreruperea de sarcină.

Nu întâmplător S.C GRĂDIȘTE HILL SRL a ajuns în posesia lui Sorin Păduraru de la S.C CONDOR PĂDURARU SRL cu dosarul clasat la P.T Olt.

În timp ce Gheorghe Laurențiu își trăia ultimele clipe la A.T.I, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, Ghenciu Cristian Marian, cel care a pus la cale crima, semna în numele decedatului transferul părților sociale ale S.C SEVENTH HEAVEN RESORT SRL Slatina.

Revenind la dosarul de omor, cu toate că procurorul Sergiu Nițu a fost sesizat cu privire la făptuitori, în persoana lui Corovie Ionuț, zis „Ionuț de la Vâlcea”, angajat la acea dată la Penitenciarul Craiova șiîn persoana lui Nedelcu Florin, angajat la acea dată la Jandarmeria Slatina, coordonați de prietenul Ghenciu Cristian Marian, procurorul Sergiu Nițu a clasat cazul de omor la indicațiile lui Ghenciu contra unei mite constând în autoturismul de lux Audi Q5 pe care-l folosește și în prezent și 12.000 euro pentru piscină.

Sunt multe de spus, dar nu poate fi exclusă din ecuația infracțională doamna prim procuror Anca Anuța, care, deși nu mai candidează dorește să-l promoveze în locul ei în funcția de prim procuror la P.T Olt pe Sergiu Nițu și să conducă în continuare din umbră această unitate de parchet.

 • În ceea ce privește prim procurorul Anca Anuța:

Dacă celesesizate de noi nu au fost de ajuns trebuie precizat în continuare că  toate fraudele, infracțiunile, faptul că Slatina a devenit oraș mafiot i se datorează în cea mai mare parte, având în vedere și legăturile de familie ale soțului afacerist și ale sale în mod direct cu infractori notorii precum Păduraru Sorin de la S.C CONDOR PĂDURARU SRL, care în timp ce era cercetat construia ditamai clădirea pentru doamna prim procuror Anca Anuța.Bineînțeles că dosarul penal a fost clasat după primirea mitei constând în construirea clădirii, alte dosare având aceeași soartă.Procurorul Sergiu Nițu știe de ce.

Nu putem să nu luam în calcul și dosarul penal al fratelui interlopului Ghenciu Cristian Marian.Doamna prim procuror Anca Anuța și domnul procuror Sergiu Nițu știu de ce.

Că firma IRVEN COM SRL a soțului doamnei prim procuror Anca Anuța se află în relații comerciale cu firmele cercetaților este o altă chestiunela pachet cu faptul că aceste firme sunt implicate într-un lanț de criminalitate economică, evaziune fiscală, spălare de bani, delapidare, pe loc fruntaș situându-se S.C CONDOR PĂDURARU SRL

 • În ceea ce privește comisia de concurs:

Pentru că unitatea superioară de parchet a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt este Parchetul Curții de Apel Craiova, condus de procurorul general Tena Tulitu care mai dorește și ea un mandat de încă 3 ani la conducerea acestui parchet de unde poate să protejeze liniștită faptele de evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare ale soțului Dorian Tulitu și chiar ale sale personal prin contul pe care îl are deschis în calitate de beneficiar real al S.C TDN SUD ESTATE SRL, de palatul rezidențial, alte investiții imobiliare, mașini de lux, vacanțe de lux, din investiții efectuate cu bani negri investiți în S.C TDN SUD ESTATE SRL de către cămătari, interlopi, traficanți sau chiar din fonduri europene cu titlu de subvenții în agricultură provenite de la alți infractori, dar prin minciună și fals în declarațiile de avere și de interese.Nu poate fi o surpriză că de desemnarea prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt va răspunde Procurorul general adjunct al Parchetului Curții de Apel Craiova, Grigorie Eugen Cristian, subalternul doamnei Tena Tulitu, unul din beneficiarii de apartamente de la firma TDN SUD ESTATE SRL a familiei Tulitu.

 • Acestea sunt tenebrele caracatiței de tip mafiot din Oltenia, care vor trebui urgent extirpate până nu este prea târziu. La așa justiție, așa tip de societate!

Așteptăm cu interes, cel public bineînțeles finalizarea concursurilor pentru posturile de Procuror general al Parchetuluide pe lângă Curtea de Apel Craiova și Prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu angajamentul către opinia publică,cititori,că indiferent de rezultat vom prezenta în continuare, cu lux de amănunte, fără ocolișuri și fără rețineri, toate faptele acestor procurori mai infractori decât infractorii. Nu este normal ca în zona Olteniei să existe indivizi care să dețină câte 6-7 insule în Mediterana, averi colosale, mașini de lux de câte o jumătate de milion de euro pe care le schimbă după câteva luni, iar dosarele lor penale să fie soluționate prin clasare contra mitei. Sau fără ca măcar unitățile de parchet să se sesizeze sau să dea curs sesizărilor.

Asta ar însemna un procuror general ca Tena Tulitu la Parchetul Curții de Apel Craiova sau un prim procuror ca Sergiu Nițu la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt pentru încă 3 ani!

Ce însemnă asta pentru procurorii din unitățile de parchet subordonate Parchetului Curții de Apel Craiova și Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt este o tristă realitate în care modelele de urmat sunt bravi infractorii deghizați în procurori.

Asta doriți pentru justiția din România doamnă Procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Gabriela Scutea?

Asta doriți pentru justiția din Oltenia, zonă căreia îi aparțineți, domnule Procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Dimitrie Bogdan Licu?

Astfel de infractori acceptă C.S.M în fruntea Parchetului Curții de Apel Craiova și Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt?

Sunt numai câteva întrebări la care așteptăm un răspuns. Și dacă nu va veni, vom întreba până ni se va răspunde!

Vom reveni!

Tihomira IVAN

1 thought on “TUPEU DE ȘPĂGAR AL PROCURORULUI NIȚU MARIAN SERGIU DE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT, ÎMPINS DE INTERLOPI ȘI ACTUALA ȘEFĂ LA CANDIDATURA PENTRU FUNCȚIA DE PRIM PROCUROR AL P.T OLT

 1. Caracatița din justiția oltenească înseamnă – Dimitrie Licu – Tena Tulitu – Anca Anuța. Adică bani, interese, fraude fiscale și de toate felurile, sprijinite și chiar constituite de grupări infracționale organizate, cămătărie, șantaj. TOTUL! Evident cu legături în CSM și Inspecția Judiciară burdușite și ele de acoperiți sau chiar activi.
  Avem la conducerea țării un personaj care în curând va afirma ca și Emil Constantinescu: ”M-au învins!”
  Și atunci, ce mai e de făcut?
  Trebuie făcut public totul, absolut totul să rămână scris, dovedit, probat și apoi mai vedem! Mai vedem până când în DNA vor fi promovați turciți de la judecătoria Balș la pachet cu amantele care după atâta timp nu au decât un singur acord de recunoaștere, restul înseamnă clasări pe bandă, la același DNA vor fi promovați procurori din anturajul lui Bercea Mondial, sau alți infractori, ahtiați după averi, apartamente de la firma lui Tulitu sau a altor interlopi. Vom vedea ce vor spune asociațiile magistraților, ale procurorilor, ale judecătorilor sau ce reacție vor avea subalternii unora ca Tena Tulitu, Anca Anuța, Sergiu Nițu și Dimitrie Licu. S-ar putea ca odată să fie ca niciodată și sunt români care cred sau încă mai cred în acest miracol.
  Cât despre actuala securitate, parte a SRI, acești impostori de teapa lui Florian Coldea sau Sabin Iancu le transmit că foarte curând va învinge partea bună a acestui sistem, indiferent de sprijin (intern sau extern) așa cum partea rea din care ei fac parte a fost sprijinită în același mod (intern și extern), pe principiul serviciu contra serviciu.
  Toată această nenorocire va avea până la urmă un final fericit și le recomand românilor, oltenilor să creadă în asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *