DESPRE MODUS OPERANDI PRIVIND RETRAGERE DIN BĂNCI A BANILOR PUBLICI (219.880.512 lei) DE LA PRIMĂRIA CRAIOVA ȘI C.J DOLJ DE CĂTRE GRUPAREA INFRACȚIONALĂ DE TIP MAFIOT DE LA IȘALNIȚA PRIN S.C LUTEREC IMPEX SRL– ASOCIATUL PERSOANĂ JURIDICĂ A S.C ERPIA S.A

Continuare a articolului anterior.

Prezentăm în această ediție conturile bancare (77 la număr) prin care au fost retrase din bănci aproximativ 47 milioane EURO (219.880.512 lei) de către ”protejații” camarilei infracționale de la Ișalnița, Jud. Dolj care îl au ca membru marcant pe infractorul Claudiu Manda. Nu lipsește din schemă nici Olguța Vasilescu și nici Ion Prioteasa, fostul președinte al C.J Dolj în prezent senator de Dolj.

Cu cei care le asigură protecția și cărora nu le ajung proprietățile imobiliare, inclusiv din București (Pipera) este o altă poveste care va trebui să aibă un sfârșit de interes național sau, hai să-i spunem pe nume, de securitate națională, așa ca al colonelului S.R.I condamnat, fugarul Daniel Dragomir.

Cetățenii Olteniei, în special cei care nu au ce pune pe masă la copii de sărbători, sau cei care nu-și mai pot plătii facturile la apă, gaz, curent, au dreptul să știe de unde are cuplul Claudiu Manda – Olguța Vasilescu atâta avere (Palatul în stil ”Versailles” din Craiova, Str. Frații Golești nr.58, apartamentul de lux din Bruxelles, alte apartamente, mașinile de lux, ceasurile de câte 33.000 lei bucata și multe alte investiții pe care le dețin prin interpuși – interlopi și pe care le vom prezenta public în edițiile viitoare).

Situația se pliază perfect pe sloganul nesimțit al unui alt derbedeu vinovat de mult rău adus acestei țări, respectiv: AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ! ADICĂ LA EI!

Cerem public Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor să se sesizeze, dar și DNA, DIICOT și Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, respectiv IPJ Dolj, având în vedere că întreaga sumă de 219.880.512 lei a fost retrasă din bănci, prin evaziune fiscală așa cum reiese din materialul trimis la redacție.

Nu-i putem cere să se sesizeze procurorului general al Parchetului Curții de Apel Craiova, deoarece Primăria Craiova a beneficiat de un gard metalic de 95.000 EURO pentru împrejmuirea zonelor verzi de pe domeniul public de la S.C VALCONS HOLDING SRL din com. Leu, Jud. Dolj, firmă la care a fost acționar dar și jurist, domnul Ionuț Dorian Tulitu, soțul doamnei procuror general Tena Tulitu.

Cerem public persoanelor din sistemele de siguranță națională care au mai rămas integre, convingerea noastră fiind că nu sunt toți la fel, să facă tot ce le stă în putință, în baza legilor, a regulamentelor interne sau a ceea ce consideră util în vederea stârpirii unor practici (marca ”Coldea”) care și-au depășit cu mult limitele și care tind să devină răul cel mai mare al națiunii.

Situația ca atare a conturilor bancare din care s-au extras banii publici este următoarea:

BRD-GRUOPE SOCIETE GENERALE S.A: 62 conturi cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Baidac Constantin;

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ S.A: 7 conturi cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Baidac Constantin, Ioana Șerban;

CEC BANK S.A: 2 conturi cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Baidac Constantin, ERPIA SA;

BANCPOST S.A: 1cont cu împuternicit – Căpitănescu Lucian;

BANCA TRANSILVANIA S.A: 1cont cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Baidac Constantin, Călin Gheorghiță, Stanica Camelia Oana;

ING BANK N.V. AMSTERDAM – SUCURSALA BUCUREȘTI: 1cont cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Baidac Constantin, Călin Gheorghiță, Șerban Ioana;

FIRST BANK S.A: 1cont cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Baidac Constantin, Andrei Marcu;

OTP BANK ROMANIA S.A: 1cont cu împuternicit – Căpitănescu Lucian;

GARANTI BANK S.A: 1cont cu împuterniciți – Căpitănescu Lucian, Marcu Andrei.

Aceiași cetățeni oropsiți și batjocoriți de  infractori politici sau de altă natură, au dreptul să știe cum a acumulat fiul lui Ion Prioteasa, fostul șef de sală acoperit de la Hotelul – restaurant Jiul (în prezent ”Ramada” deținut de șmecherul Radu Berceanu), Sebastian Prioteasa atâta avere (restaurante, baruri, săli de evenimente), atâția bani cu care afișează atâta opulență.

Despre Căpitănescu Lucian și Baidac Constantin de la S.C ERPIA S.A și S.C LUTEREC IMPEX SRL și despre implicarea acestora și în alte afaceri cu iz imobiliar, vom vorbi într-o ediție viitoare.

Vom reveni.

Tihomira IVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *