SĂ TRĂIȚI BINE DOMNULE CLAUDIU MANDA ȘI DOAMNA OLGUȚA VASILESCU! SĂ PLĂTIȚI BINE DRAGI CETĂȚENI AI CRAIOVEI!

  • Când poporul doarme, țara încape pe mâna unor indivizi de teapa lor.

Orice cetățean care trece pragul Direcției Impozite și Taxe a Primăriei Craiova nu poate să nu constate disprețul, umilința, bătaia de joc, mizeria afișate fără scrupule, începând chiar cu frontispiciul acestei instituții unde simbolul nostru național (drapelul României) este făcut franjuri și legat cu o zdreanță din el de suportul celui al Uniunii Europene. Puțin mai jos se află pancarta uitată de timp cu literele jupuite care definește instituția Primăriei Craiova, încasatoare de impozite și taxe.

Aruncând privirea către baza instituției, apare grotescul gratiilor care dau fiori oricărui cetățean european, sosit să-și plătească impozitele și taxele locale, dar care sperăm să le dea fiori și celor doi indivizi Olguța Vasilescu  și Claudiu Manda, acesta din urmă fiind trimis în judecată la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru fapte de corupție.

Fără alte comentarii…

Analizând perimetral clădirea Direcției Impozite și Taxe a Primăriei Craiova, te izbește în față o alee  de comparat cu ceva similar din Bangladesh sau din nefericitulAfghanistan, în drum către Serviciul Urmărire/Executare Silită, unde te izbesc în față aceleași gratii aplicate peste o tâmplărie montată probabil pe vremea primului primar postdecembrist al Craiovei.

Calea către Serviciul de Urmărire și Executare Silită

Cât despre interiorul instituției denumită Direcția Impozite și Taxe a Primăriei Craiova, imaginea este în aceeași măsură, dezolantă.

Nu la fel se prezintă și palatul soților Olguța Vasilescu – Claudiu Manda din Craiova, Str. Frații Golești nr.58, clădire care a aparținut domeniului public al Primăriei Craiova și care din dispoziția, expunerea de motive a primarului Lia Olguța Vasilescu a fost trecută în domeniul privat al U.A.T Craiova, vândută apoi pe o sumă derizorie unei persoane interpuse, care persoană a vândut-o ulterior soților Claudiu Manda- Olguța Vasilescu, dar în stadiu de ”Palat Versailles”, care încă de la intrare te îmbie cu mobilier retro-regal de culoare alb cu un șemineu pictat în aceeași notă și primul dormitor din stânga cu mobilierul retro de culoare alb cu un preț pe măsură. Totul se înscrie în aceeași notă, fără a excepta piscina de lux. Toate aceste investiții au fot făcute de către Claudiu Manda și Olguța Vasilescu și nu de către pretinsul vânzător, interpusul de la care au cumpărat-o cu o sumă modică convenită, deoarece nu-și justificau legal veniturile.

Dacă oamenii legii ar dispune investigațiile la modul profesionist cu expertiza asupra stadiului clădirii la momentul când aceasta a fost cumpărată de către interpus de la Primăria Craiova  și expertiza la momentul când același interpus a vândut-o soților Claudiu Manda – Olguța Vasilescu, adevărul ar ieși la iveală deoarece persoana interpusă la rândul ei, nu justifică legal sumele aferente investiției în clădire.

CândOlguța Vasilescu și Claudiu Manda au ceasuri de mână de câte 30.000 lei, ce mai contează o locuință de peste 1 milion de euro, așa ca pentru persoane publice.

Imobilul trecut din dispoziția primarului Lia Olguța Vasilescu, din domeniul public al Mun. Craiova în domeniul privat de unde a fost vândut persoanei interpuse pentru ca apoi să intre în posesia cuplului Claudiu Manda – Olguța Vasilescu

  • Imagini din interiorul palatului persoanelor publice Claudiu Manda – Olguța Vasilescu
  • Claudiu Manda și Olguța Vasilescu, oameni ai sistemului ticălos, responsabil de tot răul adus României în ultimii 30 de ani sau infractori tolerați temporar de acest sistem?

Faptul că Manda Claudiu care, raportat la trecutul său cum de altfel și al consoartei Olguța Vasilescu, peremista lui Vadim Tudor care o descria…, nu justifică sub nici o forma luxul orbitor din propriul palat, ne duce cu gândul la regretabilul moment când acesta a ocupat funcția de președinte al comisiei de control al SRI din Parlamentul României, funcție din care s-a propulsat ulterior ca parlamentar european, unde este campion la chiul, dar unde huzurește la Bruxelles în altă proprietate de lux.

Funcția din Parlamentul României (Șef al comisiei de control SRI) i-a deschis calea către mai multe relații cu ”sistemul”.

În anul 2019, înainte de alegerile pentru Parlamentul European, fratele lui Claudiu Manda, Sorin Manda,  pe atunci administrator public al Primăriei Craiova se deplasa la Bruxelles pentru afaceri imobiliare împreună cu un interlop al Craiovei, interpus al lui Claudiu Manda și Olguța Vasilescu în mai multe afaceri imobiliare, inclusiv pentru casa din Str. Frații Golești nr.58, aspect pe care îl vom detalia în dovedirea faptului că Olguța Vasilescu și Claudiu Manda subestimează opinia publică. De numele acestui interlop se leagă clădirea de business de pe strada Săvinești (fosta zonă”Unirea”), mai multe investiții imobiliare (blocuri de locuințe, clădiri rezidențiale) sau investițiile din Str. Bariera Vâlcii și altele atât din țară cât și din afara țării.

Alți interpuși ai cuplului Olguța Vasilescu –  Claudiu Manda, precum omul de afaceri evazionist Barbu Sorin și Ionuț Pârvulescu, acesta din urmă promovat în funcția de director al HIGH-TECH INDUSTRY PARK CRAIOVA, au gestionat mai multe investiții imobiliare din zona Centrului istoric al Craiovei, inclusiv tranzacțiile de după construirea unora dintre acestea. Aceștia nu pot justifica din veniturile proprii investițiile în construirea de clădiri rezidențiale sau cu privire la cumpărarea altor clădiri istorice.

Interpuși precum Iovan Aurel de la AURVILA SRL și alte firme din grup, împreună cu interlopi din anturajul cuplului Olguța Vasilescu – Claudiu Manda, prin metode de care au cunoștință oamenii legii, gestionează în ultimii ani terenurile aparținând Stațiunii Didactice Experimentale a Universității din Craiova, condusă de cumnatul doamnei Olguța Vasilescu, exemplificând zona Complexului Panoramic (S.C PANORAMIC PARC SRL).

Despre cum se emit certificatele de urbanism și autorizațiile de construire la Primăria Craiova pentru persoanele din anturajul cuplului Olguța Vasilescu – Claudiu Manda, inclusiv pentru membrii de familie ai unor reprezentanți de marcă ai justiției (S.C TDN SUD ESTATE SRL, administrată deTulitu Dorian Ionuț, din Str. Petru Rareș nr.23, succesor al S.C DRĂGULIN ȘI FII SRL) sau pentru propriul interes al celebrului cuplu, este un subiect pe care îl vom dezbate public într-o ediție viitoare. 

  • Niciodată, în istoria Craiovei, interlopii, traficanții, cămătarii sau infractorii de orice fel (unii fiind rude de gradul I ai unor șefi de parchete) nu și-au făcut de cap ca în ultimii ani în acest oraș.

Sperăm că toate dosarele în legătură cu cei doi (Olguța Vasilescu  – Claudiu Manda), dar și în legătură cumulte persoane din anturajul lor,vor fi în curând soluționate. Vom prezenta opiniei publice situația infracțională specială a lui Sorin Manda, fratele lui Claudiu Manda, fost director la RAT Craiova de două ori, administrator public al Primăriei Craiova și în prezent director al Aeroportului Craiova, aeroport care arată mai rău ca cel din Kabul, Afghanistan.

Încrengătura este mare și o vom face publică în interesul cetățenilor Craiovei plătitori de impozite și taxe. Sperăm că vor fi interesați și oamenii legii.

Vom reveni.

Tihomira IVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *