CAZUL ANGAJĂRILOR DE LA TELEORMAN PENTRU CARE LIVIU DRAGNEA A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE SE REPETĂ ȘI LA OLT ÎN CAZUL PREȘEDINTELUI PSD OPRESCU MARIUS?

          Este de notorietate faptul că la nivel local, județean, Oprescu Marius președinte al Consiliului Județean Olt și președinte al Organizației Județene a PSD Olt, controlează prin interpuși publicația locală ”Gazeta Nouă”.

Dincolo de solicitarea noastră de a comunica public sumele plătite de C.J. Olt cu titlu de reclamă și publicitate către publicația ”Gazeta Nouă” din Slatina, îi solicităm Consiliului Județean Olt să ne precizeze perioada de la care doamna Diana Berbecaru este angajată la C.J. Olt și în ce funcție. Solicitarea are la bază faptul că doamna Diana Berbecaru desfășoară de fapt activitatea ca jurnalist (Redactor-șef) la publicația ”Gazeta Nouă” controlată de președintele C.J. Olt, Oprescu Marius.

Solicităm oamenilor legii să se sesizeze și să dispună conform prevederilor legaleca și în cazul dosarului angajărilor fictive marca”Liviu Dragnea”.

Vom reveni.

Tihomira IVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *