PROCURORI SAU INFRACTORI? SE INTÂMPLĂ LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SLATINA

La finele anului 2022, din mai multe sesizări sosite la redacție a reieșit că prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina (Cojocaru Ionela Amalia) împreună cu alți doi procurori subordonați, Mihai Lucian Gabriel și Dincă Nicoleta Gabriela depun la parchet cereri lunare (în luna în curs pentru luna anterioară) pentru decontarea transportului de la Slatina la Craiova și invers în susținerea cărora au atașat în fals bonuri de carburant.

Se mai arată în sesizări că cei trei procurori, de la data numirii lor la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina s-au deplasat din Craiova la Slatina și invers cu un singur autoturism, dar au solicitat decontarea transportului ca și când fiecare s-ar fi deplasat cu autoturismul personal. Concret, se deplasau toți cu aceeași mașină, fiind indicate numerele de înmatriculare (DJ-01-MLG, DJ-89-CIA…), dar decontau transportul fiecare pentru mașina proprie.

La sesizările primite la redacție au fost atașate planșe foto și înregistrări video, una dintre surse precizând că este din interiorul parchetului și că cei trei procurori au săvârșit infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uzul de fals, înșelăciunea… .

 În urma sesizărilor, jurnaliștii noștri de investigații au verificat aspectele sesizate, constatând veridicitatea acestora.

Pe fondul dezbaterilor privind pensiile speciale ale magistraților, respectiv cu privire la veniturile acestora care sunt foarte mari în raport cu cele ale cetățenilor onești care plătesc impozite și taxe și care își trăiesc cu greu zilele, cu grija plății utilităților aberante sau a ceea ce pun pe masă copiilor nu putem decât să le adresăm celor trei magistrați de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina fireasca întrebare: NU VĂ MAI AJUNGE? NU VĂ MAI SĂTURAȚI? VOI ÎI CERCETAȚI PE ALȚII?ÎN CAUZELEPE CARE LE INSTRUMENTAȚI SE MAI RESPECTĂ APARENȚA DE IMPARȚIALITATE A PRIM-PROCURORULUI PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SLATINA?

Vom cere un punct de vedere și prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, căreia îi solicităm să dispună urgent măsurile de recuperare a prejudiciului de la cei trei procurori și să informeze de îndată CSM și Inspecția Judiciară, instituții pe care le vom sesiza și noi.

Vom reveni cu alte detalii!

Tihomira IVAN

5 thoughts on “PROCURORI SAU INFRACTORI? SE INTÂMPLĂ LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SLATINA

 1. Ăștia sunt din păcate noua generație de procurori care îi succed lui Anuța și lui Negrilă și sub îndrumarea lor fac cercetări polițiștii de la IPJ OLT în regim „Hoțul strigă hoții”!
  Dacă prim procurorul fură banii statului împreună cu procurorii din subordine e lesne de înțeles ce se întâmplă cu soluțiile din dosare și că totul înseamnă un melanj infracțional de care credeam că o să scăpăm în Oltul lui Vâlcov, Stănescu și Oprescu girat de Dimitrie Bogdan Licu prin PCA Craiova.
  Într-o țară normală, ar trebui excluși urgent din magistratură.

 2. Filmele și pozele sunt făcute timp de peste 1 an și sunt datate și trebuie să ajungă la CSM, Inspecția Judiciară și la Realitatea Plus TV.
  Mai ales de când s-a desființat SIIJ, infractorii deghizați în procurori și judecători nu mai au nicio măsură. Infractori de cea mai joasă speță, pentru că a depune bonuri de carburant obținute ca milogii de la benzinării la deconturi pe bani publici este inacceptabil.
  Tot din rândul lor, alții de teapa lor împreună cu ofițeri ai poliției judiciare se îmbată la chefuri monstruase periodice cu cei pe care când nu mai cotizează îi cercetează în dosare penale. Nu lipsește din ecuația infracțională nici derbedeul de la Operațiuni Speciale, Cotoșman Liviu, adus de multe ori pe brațe de la chefurile țigănești din Drăgășani sau din alte locații rău famate care execută la comandă și în afara legii interceptări ale persoanelor care se pun pe listă când este beat. Nu e de mirare că nașul lui este unul dintre cei mai mari interlopi din județ, cum nu e de mirare nici faptul că mai întâi transmite celui care a fost interceptat că va fi săltat doar, doar, acesta va cotiza cu ceva, pentru ca apoi dacă individul nu se conformează, chiar să fie săltat urmare a proceselor verbale de redare în urma întomcirii suporturilor pe care sunt stocate activitățile de supraveghere tehnică.
  Morala este acea că dacă prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina împreună cu alți doi procurori fură bani publici, cu bonuri de benzină false, de ce polițiștii de la IPJ OLT nu s-ar da la chefuri cu cercetații în dosarele penale sau de ce Liviu Cotoșman de la Operațiuni Speciale nu ar face interceptări impuse de interlopi, clanuri țigănești sau alți infractori care îl îmbată ca pe porc.

 3. De menționat este faptul că atât prim procurorul cu pricina, cât și cei doi procurori din anturajul infracțional respectă programul parchetului, mai puțin vinerea când hotărăsc împreună săp plece mai devreme.

 4. Cei trei magistrați infractori o au șefă directă pe Daniela Aspra de la PT OLT. Ce se le facă Aspra când ea rezolvă spețele de trafic de influență ale amantului șofer la parchet astfel: Este chemat denunțătorul și este pus șoferul să-i dea cei 600 euro înapoi.
  Când un denunțător s-a prezentat la parchet să reclame că șoferul i-a cerut bani ca să intervină într-un dosar rutier, Daniela Aspra l-a chemat pe șofer și l-a pus să-i dea banii înapoi denunțătorului ca să nu mai facă sesizare privind traficul de influență.
  Așa se face justiția la Olt.

 5. Referitor la unii polițiști din IPJ OLT este adevărat că sunt mai infractori decât infractorii, iar alții mai derbedei decât derbedeii și aici aș vrea să-l nominalizez pe unu Michael Alexandru care îi cercetează pe cei cu care îi vizita frecvent la sprițuri și grătare fără să aibă minimul de bun simț de a se abține și de a lăsa un alt coleg onest și corect să rezolve astfel de cazuri. Poate că o va face când vor apărea public videoclipurile și pozele alături de cei pe care îi cercetează sau poate atunci când rândul lui va fi cercetat sau urmărit penal. Meseria asta nu este pentru oricine și la un moment dat va trebui să se facă curățenie.
  Cât despre la licheaua, mizeria umană Liviu Cotoșman șeful interceptărilor de la IPJ OLT, polițistul ratat încăput pe mâna interlopilor și clanurilor țigănești și a altor grupări infracționale care se joacă de-a interceptarea de multe ori nelegală la comanda interlopilor cu tehnica instituției sau cu părți de tehnică ce a fost casată și și-a însușit-o există un armaghedon și nu un simplu comentariu. Dacă publicația dumneavoastră va fi de acord, vă trimit toate datele pe care le dețin cu probe indubitabile despre acest derbedeu plătit din bani publici ca să facă jocul interlopilor din mai multe județe, nu numai din Olt pentru ca această scursură este conectat la gruparea infracțională de la Ișalnița Dolj cu ramnificații în Olt, Gorj și Mehedinți. Nu imi trebuie decât acceptul că le veți face publice și vi le voi trimite asumate și confirmate.
  Referitor la procurorii de la Olt să nu uitați că la Parchetul Tribunalului Olt a fost clasat cazul de omor al lui Gheorghe Laurențiu cel care deținea pe numele lui mai multe proprietăți a le lui Vâlcov Darius Bogdan pentru un SUV Q5 dăruit de un interlop notoriu procurorului de caz. I-au fost indicați parchetului autorii crimei, adică Ionuț Corovie zis Ionuț de la Vâlcea și jandarmul Nedelcu Florin, dar dosarul nu a fost redeschis cu toate că expertiza medicală confirma lovituri cauzatoare de moarte și nu accidentale prin cădere.
  Așa a fost posibil ca răposatul Gheorghe Laurențiu în timp ce își dădea ultima suflare în spitalul din Craiova, chipurile semna la notar trecerea firmelor lui Vâlcov și a proprietăților pe numele interlopului de la Mărunței care este și nașul de cununie al derbedeului de la interceptări la IPJ OLT, Liviu Cotoșman.
  Nu pot să trec cu vederea nici un alt polițist pe care îl credeam aproape integru cms. Mihalache șeful de la Poliția Municipiului Slatina care mai nou își face veacu prin birturile sătești din județ unde se îmbată și prizează alături de altă jigodie primarul Emil Moț. Și asta n-ar fi nimic dacă șeful poliției (Mihalache) nu ar chema mașina poliției ca să-i ducă acasă noaptea. Acasă la Moț unde sub cușca câinelui se află depozitate multe milioane de euro pentru că substanțele și le ține în primărie. Nu e de mirare că hoții ăia care au furat seiful de la Primăria Slatina nu au mai găsit nimic în el, dar poate au noroc la cușcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *