SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CRAIOVA: UNITATE SANITARĂ SAU LAGĂR DE EXTERMINARE?

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CRAIOVA: UNITATE SANITARĂ SAU LAGĂR DE EXTERMINARE?

Dupăprezentarea situației riscului major de contaminare biologică/bacteriologică/epidemiologică la blocul alimentar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, unde nici până în prezent nu ne-a fost transmisă confirmarea de la D.S.P. Dolj și Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova că a fost efectuată decontaminarea spațiului în care s-au aflat produse alimentare de origine animală aflate în putrefacție și ouă timp de peste 3 ani, cu o societate comercială specializată în acest scop (al decontaminării), societate care ar fi trebuit să decontamineze și bunurile (mijloacele fixe de resort) aflate în acest spațiu, o altă bombă cu efecte cutremurătoare a sosit la redacție.

Singura confirmare transmisă până în prezent este cu privire la evacuarea produselor alimentare aflate în putrefacție de către S.C COMPACT ECO SRL și vine de la D.S.P. Dolj, instituție care însă nu se pronunță și cu privire la decontaminarea bunurilor aflate în incinta blocului alimentar. Cel puțin până în prezent. Totul datorită ambiției unor ticăloși, mânați de alte interese decât cel public de a asigura serviciul de hrană pentru pacienți dintr-o locație neconformă, inițial neautorizată, cu o firmă al cărei administrator este declarat fictiv, aflată numai în pierdere la de înființare din anul 2009 și până în prezent și cu obligații fiscale de ordinul milioanelor neachitate la bugetul de stat, dupăînchiderea din data  de  01.01.2020 și până în prezent a blocului alimentar modernizat la modul excepțional și autorizat.

 • O altă bombă cu efecte dramatice din Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, o constituie Infecțiile Asociate Asistenței Medicale (IAAM)

Pentru că toate cele prezentate în edițiile anterioare nu sunt de ajuns, persoane din interiorul spitalului ne-au sesizat cu alte aspecte grave privind siguranța vieții pacienților internați, respectiv cu privire la situația Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (IAAM) soldate cu decesul sau invaliditatea permanentă a pacienților sau cu perioade lungi de recuperare post-eveniment, fiindu-ne transmise rapoartele interne ale spitalului privind analiza Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale din ultimii 5 ani.

Făcând un rezumat al acestora, cel puțin cu privire la situațiile declarate, concluziile sunt înfiorătoare, înțelegând fără putință de tăgadă că spitalul craiovean a încăput pe mâna unor impostori, constituiți în grup infracțional organizat care calcă pe morminte pentru bani atât pentru ei, cât și pentru cei care îi susțin.

Publicăm ca atare informările transmise Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, D.S.P. Dolj, Ministerului Sănătății, nu înainte de a informa cititorii cu privire la șeful Autorității Naționale de Management a Calității în Sănătate, secretarul de stat Valentin Florin Ciocan, fostul ziarist de la Gazeta de Olt din Slatina, filială a Gazetei de Sud Craiova, promovat de celebrul infractor Vâlcov Darius Bogdan în fruntea Direcției Patrimoniu a Primăriei Slatina și ulterior director al Casei de Asigurări de Sănătate Olt. Acest individ urmează să dispună acreditarea privind managementul calității în sănătate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

 • Dacă așa stau lucrurile în ceea ce se declară este lesne de imaginat cum stau în realitate. De ce se întâmplă toate astea? Prezentăm complexul rezidențial Mureșului Green 45, de lângă Biserica ”Toți Sfinții”  în care managerul Georgescu Eugen Florin și-a cumpărat cu banii jos (peste 200.000 EURO) apartamentul de lux

Concluziile noastre sunt clare, dar le așteptăm și pe cele ale cititorilordin Oltenia care plătesc contribuții de asigurări de sănătate.

Vom reveni cu detalii!

        Tihomira IVAN

2 thoughts on “SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ CRAIOVA: UNITATE SANITARĂ SAU LAGĂR DE EXTERMINARE?

 1. Este clar pentru oricine de ce te poți interna la Craiova cu o problemă și pleci cu cinci sau nu mai pleci deloc. Dacă lege nu mai e atunci e clar că celui care îi sunt omorâți copilul sau soția în spitalul groazei va aplica legea veche a Talionului ”Ochi pentru ochi, dinte pentru dinte”. Se pare că aici se va ajunge și poate numai așa se vor învăța minte canaliile.
  Cum să raporteze toate cazurile de infecții nosocomiale nemernicii de Georgescu sau Ivanovici, mai ales acest din urmă infractor care a ocupat și ocupă funcția de șef Birou Managementul Calității în spital. Păi ce, era prost ca în timp ce era manager să nu aranjeze lucrurile la biroul de unde tocmai plecase?
  Iar după ce s-a întors la birou a făcut și face în continuare ce i se spune pentru că au interesul să stea cât mai mult în aceste funcții, spitalul să nu fie închis, sau mă rog, anumite secții din spital pentru a curge deconturile pe servicii de la CAS Dolj.
  Vă trimit fotografii cu noua vilă a lui Ivanovici și cu investițiile marțafoiului ăla de Stanca Flavius, care mai nou se ocupă de angajări de personal, iar tarifele sunt deja publice, minimul fiind 10.000 euro pentru un post de infirmier, brancardier sau personal auxiliar divers și 15.000 euro pentru un post de asistent medical.
  Este imposibil de crezut că fiul de torționar, ministrul Rafila nu știe de toate nenorocirile din spitalul craiovean. Dacă e așa, să-i dorim să aibă soarta ministresei dinaintea lui, de tristă amintire, Sorina Pintea.

 2. Situația este mult mai gravă, dar toți cei care au reușit să iasă din spital cu dizabilități, invalizi, cu pierderea capacității de muncă și nu fac nimic înafara comportamentului de miel/oaie, își merită soarta și le-o transmit și altora.
  Este adevărat că sistemul infracțional este atât de bine pus la punct de nenorociți încât este greu de făcut ceva. Dacă de la Ministerul Sănătății este trecut totul cu vederea în cel mai mare spital al său, dacă de acolo este numit și menținut în funcția de manager un derbedeu ca Georgescu, dacă la DSP DOLJ este acceptată o unealtă a altui infractor, Claudiu Manda care controlează și Sanepidul, unui om de rând care a avut norocul să nu moară, dar ghinionul să rămână handicapat pe viață îi este greu sau aproape imposibil să se pună cu această șleahtă de nenorociți, care controlează și aproape toată presa.
  Mai sunt însă din fericire publicații media, posturi TV care nu sunt aservite grupărilor de tip mafiot, celebrului stat mafiot și la care se pot adresa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *