DIN CICLUL ”PROCURORI SAU INFRACTORI? SE ÎNTÂMPLĂ LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SLATINA”. CONTINUAREA EDIȚIEI ANTERIOARE

Am prezentat în ediția anterioară modul în care prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina (Cojocaru Ionela Amalia) împreună cu alți doi procurori în subordine (Mihai Lucian Gabriel, Dincă Nicoleta Gabriela) au beneficiat de sume decontate lunar în mod nelegal începând cu numirea lor în funcție constând în decontarea transportului de la localitatea de domiciliu (Craiova) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina și invers cu același autoturism însă și-au decontat deplasarea ca și când fiecare ar fi venit cu autoturismul propriu.

Frustrările și repulsia cititorilor nu au întârziat să apară, însă din respect  pentru ceea ce mai reprezintă azi ideea de justiție în România și pentru unii magistrați care au rămas integri, le comunicăm acestora că nu putem să publicăm ca atare toate opiniile și acuzațiile la adresa magistraților plătiți să aplice legea, dar care de fapt o încalcă și foarte grav este că un prim-procuror încalcă legea împreună cu procurorii cărora le este șef.

Nu a întârziat să apară nici răspunsul de la Ministerul Public –  Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție care ne-a înștiințat prin adresa nr.391/VIII-3/2023 din 21.02.2023 că sesizarea sa a fost redirecționată pentru competentă soluționare Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova de unde urmează să primim răspuns.

O lună mai târziu a sosit și răspunsul de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova cu precizarea că față de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, mai sus menționați,a fost înregistratdosarul penal nr.82/P/2023 privind săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune prevăzută de art.322, alin.1, Cod Penal și art.244, alin. 1 și 2, Cod Penal, cauza aflându-se în prezent la procuror.

 • Există vreo persoană care vrea să fie cercetată de către un procuror sau un prim procuror cercetați la rândul lor pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune?

În mod evident nu, iar sub acest aspect, așteptăm în continuare și răspunsul de la Consiliul Superior al Magistraturii și de la Inspecția Judiciară, răspuns pe care îl vom aduce de îndată la cunoștința cititorilor noștri.

Zeci de comentarii au făcut referire în mod documentat ulterior și verificat în totalitate sau în parte până la acest moment de către jurnaliștii de investigații, la traficul de influență din cadrul justiției de la Olt, unde pionul principal a cărui viață privată nu ne interesează, este șoferul instituției.

Alte sesizări au venit chiar de la persoane din interiorul parchetelor care reclamă faptul că anumiți procurori instrumentează ”la indicații” dosare deschise în același mod în condițiile în care fiecare procuror, pe lângă dosarele instrumentate împreună cu Poliția Judiciară, mai are în fișet câte 800-1000 de dosare nesoluționate de ani de zile, unele cu cazuri grave de violuri, tâlhării…

Într-o ediție viitoare vom prezenta cititorilor situația acestor dosare sau cel puțin a celor mai importante dintre ele, care zac în fișetela parchete în timp ce unii procurori din care fac parte și cei cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune, instrumentează cauze mult mai puțin importante și care pot aștepta după soluționarea celorlalte.

Tot într-o ediție viitoare, după primirea răspunsului de la Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Poliției Române, vom prezenta și situația gravă de la I.P.J. Olt, cu privire la mai mulți polițiști care instrumentează dosare în care ar fi trebuit să se abțină, legăturile acestora cu persoane cercetate și un caz cu totul excepțional privindu-l pe șeful de la Operațiuni Speciale din cadrul I.P.J. Olt, cum a ajuns polițist, de cine a fost cununat și cu ce se ocupă…

În ediția de azi, cerem public doamnei prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Aspra Daniela, să dispună redeschiderea dosarului privind cazul de omor al lui Gheorghe Laurențiu, dosar instrumentat și clasat într-un timp foarte scurt de domnul procuror Sergiu Nițu.

Cerem de asemenea public doamnei prim procuror Aspra Daniela să ne comunice numărul dosarelor înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, respectiv la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care îl privesc pe omul de afaceri Anuța Ion, soțul doamnei procuror Anca Anuța și modul cum au fost soluționate aceste dosare, respectiv în câte dosare a fost dispusă renunțarea la urmărirea penală cu confirmarea soluției de către Judecătoria Slatina.

Vom reveni!

Tihomira IVAN

UPDATE:
Urmare a numărului mare de comentarii, a materialelor și sesizărilor sosite la redacție, asigurăm cititorii de buna noastră credință făcând dovada că am solicitat pe cale legală de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina toate informațiile de interes public prezentând ca atare dovada în acest sens.

13 thoughts on “DIN CICLUL ”PROCURORI SAU INFRACTORI? SE ÎNTÂMPLĂ LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA SLATINA”. CONTINUAREA EDIȚIEI ANTERIOARE

 1. Or mai fi și pe la alții, nu zic nu, dar ce se întâmplă în justiția de la Olt este ca într-o țară africană sau mai rău.
  O prim procuroare, soție de polițist (fost) și o procuroare (fostă avocată până la 29 martie 2022 în Baroul Dolj) sunt cercetate pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, uzul de fals, înșelăciune, mai rău decât cei pe care la rândul lor îi cercetează ele în anumite dosare.
  Nu le mai ajunge, salarii foarte mari, vacanțe, pensii speciale … și tot mai vor.
  Chestiunea este cine îi cercetează și ce vor face ca să scape de urmărirea penală.
  Primul lucru pe care îl vor face este să ceară de la Primăria Slatina, adică de la un infractor notoriu (Emil Moț) ștergerea imaginilor video în care apar ei coborând din aceeași mașină.
  Și atunci, dacă Emil Moț ar fi cercetat de către ei, nu e o surpriză pentru nimeni, care ar fi soluția în dosar.
  Sau dacă un alt infractor (Ușurelu), care l-a turnat pe Moț într-un dosar mai special, ar fi cercetat la Slatina, soluția se aplică evident în același mod.
  Șefa de la PT OLT, Daniela Aspra a candidat pentru un mandat de prim procuror avându-l ca și contracandidat pe celebrul șpăgar Sergiu Nițu cel care a clasat după câteva luni dosarul în care a fost omorât Gheorghe Laurențiu pentru un Audi Q5 oferit de criminal.
  De la această doamnă, soția procurorului pensionar Aspra care nu s-a făcut de râs în comunitate, lumea avea alte așteptări.
  Să ajungi însă să te încurci cu șoferul în trafic de influență pentru soluționarea contra-cost a dosarelor, este prea mult.
  Sau să te lași condusă de cea dinainte, adică de Anca Ancuța, milionară (în euro) prin firma soțului, este incalificabil.
  Să vedem și până când!

 2. La Primăria Slatina deja s-a intervenit la Emil Moț pentru datele video stocate în anul 2022, dar imaginile cu procurorii deja există ca probe și nu vor face decât să-și complice situația.
  În ce-l privește pe gunoiul de la Operațiuni Speciale, Liviu Cotoșman, ăsta a fost botezat polițist din persoană fără ocupație. Trăiască tatăl de la Garda Financiară (de atunci) și ”cunoștințele” sale, trăiască mama contabilă șefa de la firma evazionistă SCADT Slatina și alte persoane care l-au vrut pe șantajabilul ratat într-o astfel de funcție.
  Pe cine a ajuns să-și pună naș și ce melanj au creat unii interlopi cu dobitocul care știe totul despre polițiștii fripturiști și sprițari, de la primul până la ultimul, care-și cercetează gazdele fără un minim bun simț de a se abține sau. Mă rog, de frică, este o altă speță, să nu-i spunem poveste pentru că este încă de actualitate.
  Trebuie să recunosc însă și modestia prostovanului din timpul stării de beție cruntă căpătate prin țigănii când acceptă să fie transportat acasă chiar și cu un Daewoo Cielo de peste 20 de ani și nu cu mașini ca ale nașului.
  Din miile de dosare, cele mai multe sunt ”bazate” pe notele de redare făcute din jocurile de cuvinte ale acestui derbedeu, ratatul fără ocupație devenit polițist.
  Ale altora însă, din zona lui de interes sau mai bine, zis a nașului pot fi considerate în regulă.
  Dețin filmarea de la nunta acestei mizerii umane și dacă cineva o va publica, veți vedea ce înseamnă cu adevărat Oltul infracțional.
  Despre ”La famiglia ANUȚA” se poate scrie o carte de succes.
  Pentru că nu era de ajuns evaziunea fiscală de la SC IRVENE COM SRL, soțul doamnei prim procuror Anuța Anca a avut și dosar, pentru furt de curent la celebra brutărie.
  Nu contează nr. dosarului ci modul cum a fost soluționat, adică prin renunțarea la urmărirea penală și confirmarea soluției de către judecătorul Paul Dumitrescu de la Judecătoria Slatina (la acel moment).
  Ce avere, ce mașini de lux pentru toți membrii familiei, ce vacanțe, câtă opulență în numai câțiva ani de șefie la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, cred și eu că stârnește invidia, inclusiv a proștilor, printre care unii procurori sau polițiști.
  Atât pentru azi.

 3. A fost odată un polițist format în vechea orânduire a comuniștilor, dar omul a fost ”de omenie”. Îl chema Mladin Ion și eu îi doresc să îl cheme la fel mulți ani de acum înainte printre oamenii de la Strejești unde trăiește ca modest pensionar.
  Ca orice om trecut prin două sisteme atât sociale cât și de altă natură și-a îndrumat copii, atât fiul cât și fiica spre carieră polițienească. Numai că, dacă în cazul unora, așchia nu sare departe de trunchi, în cazul altora așchia devine diversionistă, creează scenarii infracționale și nu numai, pentru a ajunge șef de I.P.J bineînțeles, pentru că la serviciul Investigații Criminale așchia este deja șef.
  Ce a ieșit din jocurile prostești ale polițistului Mladin rămâne de văzut, dar cert este că el nu și-a atins scopul. Îi spun polițist din respect pentru tatăl său care l-a făcut polițist, pentru că altfel… ar trebui dus în situația celui de la Operațiuni Speciale…
  Tot la I.P.J Olt mai este o situație legată de controlul psihologic și chiar psihiatric al unor polițiști, iar șeful I.P.J (Ilinca) ar trebui să facă informări ierarhice în legătură cu asta.
  Unii, mai slabi de înger, au fost afectați de explozia spânzuraților, deconectați de la funie, dar de la asta și până la tentativa de sinucidere este o cale lungă pe care trebuie să o califice experții în domeniu. Pentru că este foarte important cine se află în fața cercetatului.
  Să auzim de bine!

 4. Sunt printre procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina și Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt și procurori care știu carte și care au experiență în ceea ce fac, cu respectarea deontologiei funcției, dar nu au nicio șansă în fața detașaților sau numiților din alte județe pentru care nu există termen de comparație în profesie, adică sunt de-a dreptul proști sau ticăloși. Sau infractori, care aduc bonuri de benzină în fals să-și deconteze transportul.
  A fi avocat este nu neapărat pentru oricine, dar a te transforma din avocat în procuror, fără a te lepăda de metehnele celeilalte ocupații este o chestiune care la un moment dat va ieși la iveală. Asta s-a întâmplat la Slatina cu procurorii acuzați de fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune dintre care una este fost avocat în Baroul Dolj.
  Ce-aș face eu în situația în care m-ar cerceta o astfel de persoană? Evident aș recuza-o cât timp am cunoștință că este într-adevăr cercetată pentru astfel de fapte. Problema este că cererea de recuzare va trebui analizată și soluționată de șefa ei, care și ea este cercetată pentru aceleași fapte săvârșite împreună cu cealaltă. Și atunci răspunsul nu poate veni decât de la CSM sau Inspecția Judiciară, pentru că legiuitorul nu a avut în vedere astfel de situații în cazul magistraților, considerându-i pe toți de bună credință.
  Până la urmă există o soluție, dar despre asta, data viitoare.

 5. Ăștia nu se mai fac bine, la Slatina este o castă infracțională greu de comparat cu ce se întâmplă în alte județe. Joia trecută pe 23 martie, la cârciuma infractorului evazionist Sorin Păduraru care în timp ce era cercetat îi construia clădirea prim procurorului Anca Anuța, au fost adunați toți procurorii din județ pentru a servi masa cu ocazia plecării la pensie a doamnei procuror Tulitu Tena, șefa Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Este de notorietate că locația este cea mai frecventată pentru consumul de substanțe psihotrope de toate felurile și este evident că organizatorul de facto al chefului a fost Anca Anuța, cea care a dat clasare în dosarul lui Păduraru în schimbul lucrărilor de construcții la investițiile imobiliare ale familiei. Este la fel de evident că niciun procuror nu a plătit niciun ban, iar Păduraru nu a emis o factură cu costul mesei care se ridică la cel puțin 2000 de euro având în vedere și durata mare a chefului, de dimineața până la 19:00 care a dus la ofilirea în mașină a buchetului superb de flori primit de Tena Tulitu.
  Deci, liber la furat sub toate formele familiei Păduraru și a tuturor sponsorilor meselor pentru procurori, pentru că șeful de facto al PT OLT este tot Anca Anuța.

 6. Păi la casta procurorilor corupți este direct conectată și cea a polițiștilor de aceeași teapă ale căror chefuri organizate în locațiile „speciale” ale primarului Rotea de la Balș dau fiori oricărui om sănătos la cap. Așa ajung să se compromită polițiști cu rang foarte mare care și-au creat relații la mai marii politicii locale prin acest primar infractor, Rotea de la Balș. Consecințele? Exemplu: După o acțiune organizată la nivelul Serviciului Poliției Rutiere prin rotirea cadrelor între orașele din județ, au fost reținute la începutul lunii martie mai multe permise printre care și al soției infractorului șef al județului, precum și al celebrului evazionist abonat la banii publici, zis Bracalone, unul din cei care sfidează totul în jurul lui prin mașinile de jumătate de milion de euro. Nimic nou sub soare, dacă legea e lege, dar este foarte grav când polițistul șef al județului îl sună pe infractorul șef din fruntea județului să-și ceară scuze pentru reținerea permisului soției. Același polițist șef nu a mai apucat să-i ceară scuze și lui Bracalone pentru că a fost repede sunat de acesta și amenințat că îi ia termopanele de la casă (casa unde e vecin cu șpăgarul Coman, care vrea să revină în poliție) în semn de răzbunare pentru reținerea permisului.
  De ce nu l-o fi lăsat polițistul șef pe Bădiță Cristian, șeful Biroului din cadrul SPR Olt, cel care a schimbat probele de sânge după accidentul mortal făcut de infractorul șef al județului, să-l sune pe tartore este problema lui. Problema noastră a tuturor este că s-a ajuns la o asemenea încrengătură infracțională de tip mafiot care nu poate fi stârpită decât într-un singur mod.
  Voi trimite la redacție un set de imagini și videoclipuri de la chefurile monstruoase organizate de primarul Rotea de la Balș, cu orgiile la care se dedau mai mari poliției din Olt, cu rugămintea să fie și publicate pentru că altfel nemernicii nu se învață minte.

 7. Să nu se înțeleagă că polițistul șef a plătit vreun leu lui Bracalone pentru tâmplăria montată la vila de lux. Alte lucrări, alte montaje făcute în același mod cu infractori dintre care unii cercetați la IPJ vor duce la același lucru, când li se vor reține și altora permisele dacă se va repeta mutarea polițiștilor de la rutieră în alte locații decât cele pe care le stăpânesc sau când în anumite dosare vor fi date soluții care nu le convin infractorilor care au contribuit la ridicarea vilei de lux.
  Nu este de neglijat faptul că șeful Biroului Poliției Rutiere din cadrul SPR Olt, Bădiță Cristian, cel care a schimbat probele de sânge ale lui Oprescu Marius, a fost și rămâne pretendentul la funcția de Inspector șef adjunct aș IPJ Olt. Și atunci să vezi justiție la Olt!
  Mai este ceva foarte important în legătură cu cheful procurorilor din locația lui Păduraru ocazionat de pensionarea procuroarei infractoare Tena Tulitu. Aceasta este cea care a clasat dosarul de omor săvârșit de Oprescu Marius în timp ce conducea autovehiculul CJ Olt aflat în stare de ebrietate, avându-l ca pasager pe șeful IPJ Olt de la acea dată, Florescu Cătălin.

 8. Procurorul Tena Tulitu merita respectul infracțional fastuos organizat la cârciuma lui Păduraru de Anca Anuța și martora de la PT OLT.
  Evaziunea fiscală de milioane de euro și spălare de bani de la firmele soțului (Dorian Tulitu) în care Tena Tulitu este ”beneficiar” și deci complice, merita respectul tuturor procurorilor din Olt.
  Dosarele sunt instrumentate de Parchetul General de unde dl. Licu și doamna Scutea au plecat.
  În Oltenia Maxima cititorii se pot informa despre cine sunt Tena Tulitu și Anca Anuța. Dintre atâția procurori care au participat ca în Italia anilor ‘60 sau Columbia anilor ’80 la cheful despărțirii de Tena Tulitu, oare nu s-o fi întrebat niciunul: De ce dracu a plecat la pensie, când tocmai candidase și obținuse încă un mandat de 4 ani în fruntea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova? Ei bine, nu a plecat, ci a trebuit să plece, mare minune dacă nu va înfunda și pușcăria alături de iubirea vieții ei.
  Cert este că fiecare dintre procurorii participanți (19 la număr), ar fi trebuit să-și plătească consumația și nu să devină la rândul lor șantajabili ai unor infractori notorii ca Păduraru și alți sponsori la fel de infractori pe care îi vor audia ca persoane cercetate, urmărite penal. Păcat, pentru că unii au întreaga carieră înainte.

 9. Chefurile, dezmățurile organizate de Rotea pentru polițiști și unii procurori sunt speciale: droguri și alcool cât cuprinde, dar și orgii sexuale cu minore aduse de interlopul șef al Olteniei. Astea sunt cele fără neveste. Cele în care își serbează zilele onomastice, de naștere ale lor și ale copiilor în aceleași locații sunt diferite și acolo mai aduc și niște slujbași de rang inferior care le execută ordinele, privind soluțiile în dosare penale, după ce sunt și ei băgați în seamă pe la câte un astfel de chef.
  Sunt 6 astfel de locații în județ unde acești polițiști și procurori infractori fac sex cu minore și de 12-14 ani, iar substanțele psihotrope le procură de la interpușii lui Ușurelu – șeful de la COMPANIA DE APĂ OLTENIA, persoană din anturajul lui Emil Moț și Bracalone, dar care l-a denunțat pe Moț într-un dosar penal care nu este instrumentat la Olt.
  Asta îi așteaptă pe toți, inclusiv pe procuroarele devenite târâturile unor interlopi ca Ghenciu Cristian Marian, nașul jigodiei de la Operațiuni Speciale din cadrul I.P.J Olt.
  Ăstora nu le dau încă numele din respect pentru soții și copii lor.

 10. Unii procurori din Olt și-au făcut de cap, au girat toate grupările infracționale în calitate de parte a acestor grupări și au făcut averi fabuloase pentru că s-au bazat pe protecție la cel mai înalt nivel. Tena Tulitu milionara în euro de la Parchetul Curții de Apel Craiova în prezent tânără pensionară specială s-a bazat pe procurorul Dimitrie Bogdan Licu de la Parchetul General (în prezent judecător la Curtea Constituțională) și pe procurorul general Scutea Gabriela cu care a fost colegă.
  Anca Anuța cu două mandate de șef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, parchet pe care îl conduce și acum „din umbră” a făcut de notorietate faptul că a fost colegă de facultate la Sibiu cu procurorul general Gabriela Scutea de la PICCJ, asigurându-i pe procurorii din subordine de întreaga protecție pentru soluțiile date în dosarele cu indicație sau pentru neinstrumentarea altora cum este și cazul soțului ei.
  La această dată, protecția de la Parchetul General nu mai există, dar răul este produs de mai mult de 5-6 ani de zile având în vedere modul prin care mii de dosare zac în fișetele procurorilor, unele cu fapte penale grave deja prescrise, dar soluționate prin clasare în baza unui temei legal care ocolește situația de fapt (prescripția) deoarece altul este regimul dosarelor cu fapte penale grave care nu au fost instrumentate în perioada până la care operează termenul de prescripție a faptelor. Pe orice temei au fost și sunt în continuare clasate așa cum este prevăzut la art.16 a-j), dar mai puțin pct. f) care vizează prescripția. Când s-a prescris o faptă cu autor cunoscut prim procurorul trebuie să raporteze până la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a se face o analiză pe dosarul respectiv. Ori, cel puțin la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina numărul acestor dosare neraportate conform prevederilor legale ar trebui să dea fiori conducerii acestei unități de parchet și nu numai. Aici Inspecția Judiciară va trebui să radă din temelii răul instaurat în ultimii 5-6 ani, să facă o analiză a tuturor dosarelor ți să meargă până la suspendarea/excluderea din magistratură a procurorilor sau prim procurorilor care se fac vinovați de astfel de fapte. Tot Inspecția Judiciară va trebui să analizeze pe ce criterii au fost instrumentate unele dosare cu fapte incomparabile cu gravitatea celor care au ajuns la termenul de prescriere zăcând în fișete mai muți ani la rând până la prescripție și din dispoziția cui. Vă dați seama cât tupeu au acești nenorociți erijați în apărători ai dreptății să claseze dosare cu fapte grave și autori cunoscuți în baza art.16, a) – fapta nu există, când de fapt motivul real al clasării este prescripția. De ce a prosperat în Olt mediul infracțional este lesne de înțeles. Să vedem și până când.

 11. La IPJ trebuie trimis urgent Corpul de control al Ministrului de Interne și lucrurile se vor clarifica în parte. Cu atâta incompetență, prostie, infatuare, fripturism, corupție nu s-a confruntat această instituție în întreaga ei existență, nici chiar când la conducerea ei s-a aflat tanchistul lui Dan Ciocan de la Rotunda.

 12. Numai la Slatina a fost posibil ca un dosar de omor prin lovituri cauzatoare de moarte să fie clasat după câteva luni, iar alte dosare să zacă ani de zile în fișetele procurorilor până ce intervine prescripția.
  Este vorba de cazul „Gheorghe Laurențiu” interpusul lui Darius Vâlcov în mai multe societăți comerciale ca S.C GRADISTE HILL SRL, SC VENTH HEAVEN RESORT SRL.
  Pentru că după arestarea lui Vâlcov, Gheorghe Laurențiu a refuzat ieșirea din cele două societăți odată cu intrarea lui Ghenciu Cristian Marian, acesta s-a asigurat de condamnarea la moarte.
  Gheorghe Laurențiu urma chipurile să alunece pe str. Textilistului în drum spre locuința pe care o deținea ca interpus, ca multe altele și să se lovească la cap.
  În timp ce își dădea ultima suflare, la spitalul din Craiova, Gheorghe Laurențiu semna chipurile transferul părților sociale de la societățile pe care le deținea ca interpus către Ghenciu Cristian Marian. Transferul opera prin legalizare în fals la un notar de tristă amintire (al mafiei locale) Spirescu.
  Dosarul penal a fost instrumentat de procurorul șpăgar Sergiu Nițu căruia Ghenciu Cristian Marian i-a oferit cu titlu de mită un Audi Q5 cumpărat de la firma TONY AUTO, pentru a clasa dosarul morții lui Gheorghe Laurențiu, aspect concretizat.
  În acea perioadă, au avut loc mai multe întâlniri între Ghenci, prim procurorul Anca Anuța și ofițerul SRI Alin Drăgoi, interlop la rândul său.
  Cu toate că parchetul a fost informat cu privire la autorii crimei, respectiv jandarmul Nedelcu Florin și lucrătorul de la Penitenciarul Craiova, Corovie Ionuț zis Ionuț de la Vâlcea, ambii luptători MMA coordonați și finanțați pentru serviciul de crimă de Ghenciu Cristian Marian interesat direct de preluarea părților sociale la cele două societăți de la Gheorghe Laurențiu, cazul a fost închis și închis a rămas și în ziua de azi pentru că parchetul condus de facto de Anuța refuză redeschiderea dosarului. De numele interlopului Ghenciu se leagă și alte crime, cu autori necunoscut din județul Olt și nu numai, pe care o să le dezvălui public.
  Tot de numele acestuia se leagă și polițistul (botezat polițist) Liviu Cotoșman, șeful de la Operațiuni Speciale din cadrul IPJ Olt, Ghenciu fiind nașul de cununie al acestuia.
  Interlopul Ghenciu, gestionează de fapt toate interceptările telefonice din dosare și transcrierea în notele de redare. S-a oferit a-i fi naș lui Cotoșman, cunoscându-i slăbiciunile pentru alcool și femei pentru ca apoi să-i controleze activitatea profesională, ceea ce s-a și întâmplat. Inclusiv separarea de fina grefieră de la Craiova nu a fost întâmplătoare.
  Mesajul a fost clar în cazul morții lui Gheorghe Laurențiu: cei care vor face ca el, ca el vor păți! iar la nivelul comunității locale, mesajul a fost perceput ca atare.
  Nu trebuie să citești ”Moarte și portocale la Palermo” sau ”Cenușă și orhidee la New York” ca să-ți dai seama cum stau lucrurile la Slatina.
  Situația este cu atât mai gravă în condițiile în care Ghenciu a transmis foarte clar și un alt mesaj: JUSTIȚIA E CU NOI, E CONTROLATĂ DE NOI!, adică de interlopi, de criminali și cu o mită de 15.000 – 20.000 de euro pentru o mașină second-hand închidem orice dosar, fie el și de crimă cu premeditare.
  Cred că de la nivelul Parchetului General se va dispune redeschiderea acestui dosar și vor fi trase la răspundere toate persoanele vinovate, inclusiv complicii.
  Când unui parchet îi sunt comunicate indicii cu privire la autorii crimei indiferent de metoda prin care îi sunt comunicate, acesta are obligația să verifice toate informațiile, indiciile pentru justa soluționare a cauzei și aflarea adevărului.
  Nu a fost valabil și pentru justiția din Olt, dar să vedem până când.

 13. Escroaca Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului Curții de Apel Craiova căreia i s-a organizat pensionarea la Slatina este o țepară atât în legătură cu afacerile imobiliare ale soțului unde au luat avansuri de la clienți și i-au lăsat cu dinții la gard, tupeul lor mergând până la a-l escroca și pe procurorul Moșteanu de la DNA. De la CAR al CFR Craiova, procuroarea Tulitu a împrumutat 25.000 lei și a pus-o pe grefieră să o gireze. Bineînțeles că nu a mai rambursat împrumutul, iar grefiera este bună de plată. Ăsta este portretul beneficiarilor de pensii speciale aproape duble față de ultimul salariu. Sunt ăștia procurori sau infractori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *