CAZUL PROCURORULUI CLAUDIU NEGRILĂ DE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT PRINS MORT DE BEAT LA VOLAN ESTE CU MULT PESTE MEDIATIZATUL CAZ ”HORODNICEANU”. DOCUMENTE ȘI FILMĂRI INCONTESTABILE VOR FI ANALIZATE ÎN MINISTERUL JUSTIȚIEI, CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII, INSPECȚIA JUDICIARĂ ȘI ÎN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE CONDUS DE CĂTĂLIN PREDOIU? ÎȘI VA SALVA CĂTĂLIN PREDOIU FOSTUL COLEG DE FACULTATE, ADICĂ PE CLAUDIU NEGRILĂ? VOR INVESTIGA CORECT PROCURORII PARCHETULUI CURȚII DE APEL CRAIOVA ACEST DOSAR PENAL?

Surse din poliția oltenească ne-au trimis la redacție un material al cărui sinteză îl publicăm ca atare:

În seara de 13.07.2023, Serviciul Rutier al Poliției Rutiere din cadrul I.P.J. Olt a organizat în Municipiul Slatina o acțiune cu agenți din mai multe orașe (Balș, Caracal, Drăgănești-Olt, Corabia).

În seara respectivă, la ora 18:13, procurorul Negrilă Claudiu a fost oprit în timp ce conducea autoturismul de lux Volkswagen Touareg, DJ/HPH, de către agentul Smarandache de la Poliția orașului Drăgănești-Olt. L-a testat cu etilotestul după amenințări de toate felurile, cum că el (Negrilă) este procuror la Parchetul Tribunalului Olt, fost procuror D.I.I.C.O.T. șef al crimei organizate și nu al combaterii crimei organizate și o să vadă polițistul ce o să pățească, rezultatul testării fiind 0,67% alcool pur în aerul expirat. În sânge, de regulă, această valoare echivalează cu peste 2 la mie, adică comă alcoolică.

Din același material, mai reiese că agentul Smarandache a mai chemat un echipaj pentru că procurorul Negrilă tuna și fulgera incoerent amenințându-l, dar fără a se înțelege foarte clar ce spune din cauza stării avansate de ebrietate, procurorul fiind filmat de ambele echipaje cu body cam.

Procurorul Negrilă a fost dus apoi la Spitalul Județean de Urgență  Slatina unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Deși a doua zi (14.07.2023), nici Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, nici Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt nu a înștiințat Parchetul Curții de Apel Craiova, procurorii Parchetului Curții de Apel Craiova au ridicat a doua zi (14.07.2023) probele de sânge și dosarul penal direct de la Serviciul Rutier al I.P.J. Olt.

Alte surse ne-au comunicat că doi procurori din cadrul Parchetului Curții de Apel Craiova au fost  înștiințați direct de către procurorul Claudiu Negrilă, iar în această situație cerem public să se sesizeze și DNA – Structura Centralăși D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, având în vedere că Negrilă a afirmat că a fost coleg de facultate cu ministrul Ministerului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu și are protecția acestuia, dar și faptul că agentul Smarandache a fost amenințat de către șeful I.P.J. Olt (cms. șef. Ilinca Ionuț Nicolae) și de către șeful Poliției Municipiului Slatina (cms. șef Mihalache Ion Mihai), cele două personaje urmând a face obiectul și altor dezvăluiri despre abuzuri.

Același lucru îl solicităm și Consiliului Superior al Magistraturii și Inspecției Judiciare.

Filmările cu body cam trebuiesc păstrate 6 luni.Norocul este că un polițist curajos a filmat întreaga scenă și în alt mod.

În ceea ce privește probele de sânge, Parchetul Curții de Apel Craiova nu are condiții de păstrare, iar în cazul în care aceste probe nu au fost înaintate la Institutul de Medicină Legală Craiova în data de 14.07.2023 și au fost ”uitate” într-un birou fără respectarea condițiilor de păstrare pentru ca Institutul de Medicină Legală Craiova să poată spune că nu le poate prelucra, atunci s-ar putea pune în mod evident problema favorizării făptuitorului.

Vom reveni cu detalii prezentând opiniei publice traseul probelor de sânge și alte detalii din înregistrarea de la fața locului pentru că halul în care a ajuns justiția este… fără de hal.

Tihomira IVAN

10 thoughts on “CAZUL PROCURORULUI CLAUDIU NEGRILĂ DE LA PARCHETUL DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL OLT PRINS MORT DE BEAT LA VOLAN ESTE CU MULT PESTE MEDIATIZATUL CAZ ”HORODNICEANU”. DOCUMENTE ȘI FILMĂRI INCONTESTABILE VOR FI ANALIZATE ÎN MINISTERUL JUSTIȚIEI, CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII, INSPECȚIA JUDICIARĂ ȘI ÎN MINISTERUL AFACERILOR INTERNE CONDUS DE CĂTĂLIN PREDOIU? ÎȘI VA SALVA CĂTĂLIN PREDOIU FOSTUL COLEG DE FACULTATE, ADICĂ PE CLAUDIU NEGRILĂ? VOR INVESTIGA CORECT PROCURORII PARCHETULUI CURȚII DE APEL CRAIOVA ACEST DOSAR PENAL?

 1. În comunitatea locală, acestui infractor, pentru că numai procuror nu este, i se spune perceptorul pentru că gestionează toate șpăgile din dosarele penale. Din păcate, escrocul controlează din umbră atât activitatea PJ Slatina cât și a PT Olt trăgând sforile și la PCA Craiova cât și în instanțele de judecată. El stabilește ordinea soluționării dosarelor indiferent de vechime, în funcție de interese. Șefii parchetelor locale sunt doar de formă.
  Nu face notă discordantă IPJ Olt (capii instituției), iar șeful de la Operațiuni Speciale este sluga lui directă.
  Inclusiv mediul administrației publice a banilor publici și cel politic din județul Olt este controlat de acest procuror nemernic responsabil de tot jaful banilor publici și de tot răul adus cetățenilor județului Olt prin caracatița infracțională pe care a creat-o și pe care o controlează. Nici o firmă care jefuiește banii publici nu este de capul ei (ACETI SRL, TOP DECON SRL, CONDOR PĂDURARU SRL, CAFMIN SRL, CARMIN POP STAR PROD SRL). Toți cotizează la perceptorul Negrilă pentru protecție și în acest fel își permit să facă evaziune fiscală fără nici o jenă.
  Jaful de la Compania de Apă Olt în fruntea căruia se află un mare consumator de stupefiante, dar și traficant împreună cu primarul Slatinei este protejat de același derbedeu deghizat în procuror, Negrilă Claudiu.
  Toți traficanții (de persoane, de droguri), carderii, clanurile țigănești care eludează pe față fiscul (clanul ”Fluture”, clanul ”Cotoilă”) gruparea de temut Clanul ”Sportivilor din Slatina” au fost și sunt conectați la comanda procurorului infractor Claudiu Negrilă al cărui loc trebuia să fie de mult în pușcărie.
  Asta este justiția lui Predoiu, fostul ministru al Justiției și actualul ministru al MAI sau a președintelui Klaus Iohannis? S-o creadă ei!
  Sunt multe semne de întrebare cu privire la PCA Craiova, care are deja un istoric controversat cu lucrarea unor dosare cu probe de sânge. Inspecția Judiciară și CSM să-i întrebe urgent pe procurorii Grigorie Marinela (soția șefului PCA) și Jimboiu Alice ce s-a întâmplat cu probele de sânge după ce au fost luate de la Slatina și cum au înregistrat dosarul lui Negrilă.

 2. Persoana cu care s-a luat legatura la Craiova este procurorul general al P.C.A. Craiova și la o întâlnire de taină, după eveniment, procurorul Negrilă a luat în calcul 4 variante de a-l contacta pe acesta: 1. Direct pe WhatsApp 2.Prin procurorul Anca Anuța care este în concediu medical. 3.Prin procurorul șef al P.T. Dana Aspra. 4. Prin procurorul Sergiu Nițu, cel care a clasat cazul de crimă ”Gheorghe Laurențiu”.
  Beat fiind a comis o mare greșeală care îi va costa atat pe el, dar și pe altii.

 3. Azi, 17.07.2023, șeful IPJ Olt, cms. șef Ilinca s-a dezlănțuit în cazul procurorului alcoolic Claudiu Negrilă afirmând că îi vrea capul șefului Serviciului Rutier pentru obrăznicia agentului Smarandache care la rândul lui va fi mazilit, de a-l opri în trafic, a-l testa pentru consumul de alcool, a-l duce la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.
  Realizați ce a ajuns poliția din Olt, pe mâna cui a ajuns și ce legături criminale sunt între unii procurori și capi ai poliției?
  Ce trebuia să facă șeful de la SPR, Tița Cristian? Să-și cheme subalternul amenințat de Negrilă și să măsluiască probele de sânge pentru a fi promovat precum Bădiță în funcția de inspector șef adjunct? Și apoi niște chefuri la PSG cu Ilinca, Mihalache și Negrilă?
  Se înșală amarnic. Îi va veni rândul cât de curând.

 4. Infractorul Negrilă este creația lui Codruț Olaru când D.I.I.C.O.T-ul își făcea de cap.
  Când la conducerea D.I.I.C.O.T. a venit Horodniceanu, acesta l-a destituit pe Negrilă din funcția de șef a D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Olt.
  Motivul?
  În D.I.I.C.O.T. nu au ce cauta infractori. Asta spune multe, nu?
  Negrilă nu a contestat decizia șefului. Nici nu avea cum, dar s-a găsit șefa de la P.T. Olt de la acea vreme, Anca Anuța să-l angajeze și să-i dea mână liberă la șpăgi în dosare. Pentru că cine se aseamănă se adună, nu-i așa?

 5. La I.P.J. Olt este o practică a tandemului Ilinca – Mihalache și Bădiță să intervină în treaba polițiștilor din Slatina și din județ și dacă nu folosesc metoda amenințării folosesc pretextul autoinvitării la o ciorbă de pește așa cum au procedat marți 11.07.2023 pentru afacerea ”cioara vopsită” vs ”cioara electrocutată”.
  Înregistrările și filmările de la locul omorului din culpă a ciorii îi vor curenta puternic pe acești polițiști șefi mai infractori decât infractorii cărora le asigură protecția infractorul deghizat în procuror Negrilă Claudiu.
  Sper ca domnul director general al Direcției Generale Anticorupție din cadrul M.A.I, chestorul șef de poliție Vasilescu Liviu să-și facă treaba și să destructureze gruparea infracțională de la Olt cu membrii marcanți, polițiști și procurori de teapa lui Negrilă.

 6. Solutia? Excluderea din magistratură a lui Negrila și destituirea polițiștilor infractori Ilinca, Mihalache, Bădiță.
  Nu poate încerca sistemul și cu altii?
  Ilinca e considerat om al legii în condițiile în care un gunoi ca Bracalone (om de afaceri) îl amenință că îi i-a tâmplăria termopan de la casă dacă nu-i restituie permisul de conducere? Așa își face casa un șef de IPJ?
  Ce ziceți domnule chestor sef de politie Vasilescu Liviu de la Directia Generală Anticorupție a MAI?

 7. Ce rol are Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova în dosarul lui Negrilă? Acest dosar trebuie ”rezolvat” pentru că în situația unei cereri de pensionare la CSM, aceasta poate fi respinsă până la soluționarea dosarului penal, iar dacă modul de soluționare finală i-ar fi nefavorabil lui Negrilă, acesta ar putea rămâne fără pensie.
  Procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, Grigorie Eugen Cristian și-a protejat soția (procuror Grigorie Marinela) și i-a plasat dosarul procuroarei Jemboiu Alice.
  S-ar putea ca și procurorul care a ridicat probele de sânge ale lui Negrilă de la IPJ Olt să fie sancționat chiar cu excluderea din magistratură pentru că nu a respectat prevederile legale privind păstrarea acestora, respectiv înaintarea de îndată a acestora către IML Craiova. Probele au fost înaintate după 5 zile, reieșind că s-a urmărit alterarea acestora pentru a nu putea fi analizate. Ținem aproape.

 8. De ce îl protejează Curtea de Apel Craiova pe procurorul infractor Negrilă de la P.T Olt este foarte simplu de înțeles că ”perceptorul Negrilă” acționează și pentru procurori nemernici din cadrul PCA Craiova asigurându-le mult doritele șpăgi.
  Ar fi jale mare ca Negrilă să rămână și fără șpăgi și fără pensie având în vedere că a cheltuit câteva sute de mii de euro pentru a-i lua apartament și mașină noii partenere de viață cu mult mai tânără (jurnalista Diana Berbecaru) de la Gazeta Nouă din Slatina.
  Ce mizerie de justiție!

 9. Până când Ilinca și Mihalache mai folosesc mașinile poliției pentru deplasări în interesul unor oameni politici ca Stănescu sau la ciorbe la PSG și în județ?
  Până când Mihalache se îmbată cu primarul Moț și prizează oarece… substanțe prin birturi sătești din județ și apoi cheamă echipajul de poliție să-l ducă acasă?
  Răspunsul unora ar fi că până ce Bădiță îi va lua locul lui Ilinca și un alt ”ales” va fi numit în locul lui Mihalache. Înlocuitorii însă este lesne de înțeles că nu vor fi de capul lor și că lucrurile vor sta la fel sau chiar mai rău.
  Și atunci răspunsul trebuie să vină de la vârful Ministerului de Interne – IGPR.

 10. Meteahna cu alcoolul a lui Negrilă este veche încă de pe vremea când Codruț Olaru a vrut să schimbe pentru că de câte ori îl suna constata că venea beat la serviciu dimineața. L-a salvat însă șeful Serviciului Teritorial al D.I.I.C.O.T. CRAIOVA de la aceea vreme.
  Dispariția din justiție a lui Negrilă ar însemna o schimbare foarte mare în ierarhia mafiei ”politic-justiție”. Pe lângă faptul că toți banii publici sunt controlați de aceștia, 62 de agenți economici din județul Olt plătesc suma de 3.000 euro lunar către Negrilă. Majoritatea încasărilor le face direct în ultimii 6 ani, dar mai noi și-a implicat și finul, pe agentul Bastangă Marius de la Biroul Rutier al poliției Mun. Slatina, pentru că volumul ”de lucru” este foarte mare.
  Atâta tam-tam s-a făcut cu procurorul Horodniceanu de la C.S.M. care doar a fost oprit în trafic, fără comentarii cu privire la unele cuvinte nu tocmai la locul lor din discuția cu polițiștii, iar cu acest șpăgar (Negrilă) care își permite să conducă în comă alcoolică și să agreseze polițiștii, nimeni nu face nimic? Ce circ a făcut în stradă, cum i-a lovit pe polițiștii care l-au urcat în mașina poliției să-l ducă la spital, nu contează? Nu vrea justiția să scape de celebrul perceptor Negrilă care a permis tot jaful banilor publici în Slatina unde se lăfăie interpușii lui Vâlcov cu mașini Bentley de 500.000 euro sau cu Rolls Royce de 800.000 euro cum este cazul lui Deaconu de la S.C. TOP DECON SRL și SC. ACETI SRL? Dacă acest gunoi omora oameni în trafic se sesiza în sfârșit și C.S.M?
  Este interesant de urmărit dacă o eventuală cerere de pensionare a lui Negrilă îi va fi admisă de către C.S.M – Secția pentru Procurori sau îi va fi respinsă până la soluționarea dosarului penal care în mod cert va fi cu condamnare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *