SE ÎNTÂMPLĂ ÎN OLTUL LUI PAUL STĂNESCU. MARELE JAF AL FONDURILOR EUROPENE ȘI AL BANILOR PUBLICI, EVAZIUNE FISCALĂ, SPĂLARE DE BANI DIN  PROIECTELE COMPANIEI DE APĂ OLT DESTINATE REABILITĂRII ȘI EXTINDERII REȚELELOR DE ALIMENTARE CU APĂ POTABILĂ PRIN SOCIETĂȚILE CARMIN POPSTAR PROD SRL ȘI SENGHER SISTEME SRL. ÎL VA URMA MINISTRUL AGRICULTURII, BARBU FLORIN-IONUȚ, PE MENTORUL SĂU, FOSTUL MINISTRU AL FINANȚELOR, DARIUS VÂLCOV BOGDAN? PARCHETUL EUROPEAN, PUNEȚI MÂNA PE EI ȘI BĂGAȚI-I LA PUȘCĂRIE! PATRIA A PRIORI?

Începând cu ediția de azi, prezentăm jaful de proporții al banilor publici și fondurilor europene la Compania de Apă Olt, cu ramificații în Compania de Apă Oltenia Craiova, printr-o grupare infracțională organizată de tip CARTEL, cu licitații trucate, lucrări neexecutate, dar plătite, unele suprapuse cu altele mai vechi, deja executate etc.

 • Deschidem șirul dezvăluirilor cu S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL din Scornicești – Olt, mutată din Scornicești în București și S.C. SENGHER SISTEME SRL din Craiova.
 • CINE ESTE DE FAPT S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL ȘI CINE ESTE DE FAPT PERSOANA DIN SPATELE ACESTEI FIRME?

După mai bine de doi ani de investigații jurnalisticea reieșit că persoana din spatele acestei firme (CARMIN POPSTAR PROD SRL) este domnul Barbu Florin-Ionuț, zis Busy Mafiotul, actualul ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, fost director al Direcției Economice a Primăriei Slatina și al Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare, funcție din care și-a atribuit un număr de 6 contracte în valoare de 72.161.344,44 lei fără TVA pentru proiectare și execuție lucrări de reabilitare amenajări irigații în județul Olt.

Pentru că nu a fost de ajuns fraudarea celor 25 milioane de euro din fonduri europene prin lucrări fictive de reabilitare amenajări irigații în județul Olt, fără ca acestea să fie executate în fapt și fără a deveni funcționale, dar plătite  S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL a beneficiat și de proiectul „REABILITAREA FACILITĂȚILORDE TRATARE APĂ POTABILĂ ȘI EXTINDEREA REȚELELOR ÎN SCORNICEȘTI”, în valoare de 27.280.915 lei fără TVA, adică de peste 5 milioane euro fără TVA.

Barbu Florin Ionuț zis Busy Mafiotul, a fost promovat de infractorul Darius Vâlcov Bogdan la conducerea Direcției Economice a Primăriei Slatina de unde au fost direcționate plățile către firmele controlate de Vâlcov și alte sume de bani direcționate de primărie prin aceeași Direcție Economică către Compania de Apă Olt pentru a fi plătite servicii juridice Casei de avocatură din București ”Predoi și Asociații”  în valoare de aprox. 2 milioane RON, Casă de avocatură care îl reprezintă în prezent pe ministrul Barbu Florin Ionuț în diverse cauze aflate pe rolul instanțelor, dar de la care Compania de Apă Olt care avea proprii juriști nu s-a ales cu niciun beneficiu.

Același Barbu Florin Ionuț a fost promovat  de Vâlcov la conducerea ANIF și apoi recomandat pentru funcția de deputat de Olt cu sprijinul lui Paul Stănescu. Tot cu sprijinul lui Paul Stănescu, Barbu Florin Ionuț, zis Busy Mafiotul, a fost propus și numit în funcția de ministru al Agriculturii, cu toate că nu îl recomanda nimic pentru acest domeniu.

Având în vedere atât interesele lui Barbu Florin Ionuț în domeniul îmbunătățirilor funciare prin S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL mai ales cu privire la sumele plătite de Ministerul Agriculturii prin ANIF pentru lucrări neefectuate cu consecința fraudării fondurilor europene, faptul că recent intră în schemă și S.C. CARMIN AGRO DEVELOPMENT SRL (CUI: 41276837) din satul Vineți, județul Olt, omițându-se a fi menționată localitatea, adică comuna Spineni, ce urmează să crească în domeniul latifundiar al culturii cerealelor și al subvențiilor europene prin APIA, precum și interesele în domeniul cultivării cerealelor, al relației cu APIA pentru subvenții și AFIR pentru proiecte ale lui Paul Stănescu, numirea lui Barbu Florin Ionuț în fruntea Ministerului Agriculturii este la fel de discutabilă ca numirea lui Vâlcov în fruntea Ministerului Bugetului și apoi a Ministerului Finanțelor Publice. Toate capetele de acuzare din rechizitoriul și apoi faptele reținute în  sentința de condamnare a lui Vâlcov sunt perfect aplicabile și lui Paul Stănescu, lui Barbu Florin Ionuț, lui Daniel Bărbulescu de la AFIR și altor persoane care fac parte dintr-un grup infracțional organizat.

A fost evident interesul lui Paul Stănescu de a controla APIA, AFIR, ANIF, iar pentru faptul că la ANIF nu au mai reușit să-și numească interpusul după înlocuirea lui Barbu Florin Ionuț, acesta a vizat direct Ministerul Agriculturii, de unde poate fi controlat jaful fondurilor europene și aproape că reușise cu Adrian-Ionuț Chesnoiu, dar perseverența a dat într-un final roade și acum așa cum Vâlcov făcea legea cu banii țării pe care îi direcționa după bunul plac, așa se poate întâmpla cu Barbu Florin Ionuț care poate face legea cu fondurile gestionate de Ministerul Agriculturii direct sau prin agențiile subordonate.

Pentru că Barbu Florin Ionuț se află acum în poziția de unde trebuie acoperite fraudele cu fonduri europene de ordinul zecilor de milioane de euro, CEREM PUBLIC O.L.A.F. ȘI PARCHETULUI EUROPEAN SĂ SE SESIZEZE, SĂ CERCETEZE FRAUDELE, SĂ PUNĂ MÂNA PE EI ȘI SĂ-I BAGE LA PUȘCĂRIE. CEREM PUBLIC ACELUIAȘI PARCHET SĂ DISPUNĂ VERIFICAREA MODALITĂȚII ÎNFIINȚĂRII S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL ÎN ORAȘUL SCORNICEȘTI, MUTAREA ÎN BUCUREȘTI, LOCAȚIA, CIRCUITUL FONDURILOR EUROPENE ÎNCASATE DE SOCIETATE, BENEFICIARII REALI, PERSOANELE ÎMPUTERNICITE PE CONTURI, TRANZACȚIILE BANCARE, PATRIMONIUL SOCIETĂȚII ȘI AVEREA FABULOASĂ DEȚINUTĂ PE NUMELE MEMBRILOR FAMILIEI DE CĂTRE MINISTRUL AGRICULTURII BARBU FLORIN IONUȚ, DEVENIT ȘI DEZVOLTATOR IMOBILIAR ÎN ZONA METROPOLITANĂ A SLATINEI.

Din documentele pe care le deținem la redacție rezultă că beneficiarul de facto al S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL este ministrul Barbu Florin Ionuț, zis Busy Mafiotul.

Din investigațiile jurnalistice la obiectivele de investiții privind amenajările de irigații  a rezultat fără putință de tăgadă că acestea nu există, că nu au fost respectat cele șase contracte, dar că ANIF  a fost generoasă și a plătit.

Din investigațiile jurnalistice la fața locului în Scornicești a rezultat faptul că orașul Scornicești are o stație de tratare a apei potabile și a celei reziduale, iar pretinsele lucrări de extindere a rețelelor în Scornicești se rezumă doar la „rețelele infracționale” și nu la rețelele de apă potabilă și facilități de tratare.

Câțiva responsabili de lucrări care asistau la execuția de săpături în Scornicești și cărora nu le prezentăm numele ne-au precizat cu totală dezinvoltură că ei doar sapă, verifică niște conducte existente și apoi astupă la loc pentru că așa le-a spus domnul Barbu Florin Ionuț, zis Busy, actualul ministru al Ministerului Agriculturii. Nici vorbă de reabilitarea facilităților de tratare a apei. De la poarta bazei logistice a S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, care este una de invidiat pentru mediul economic în domeniu, ni s-a spus că domnul deputat Barbu Florin Ionuț vine la sfârșit de săptămână și numai atunci putem vorbi cu dânsul.

Primarul orașului Scornicești, față de situația existentă a proiectului derulat cu S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, ne-a îndrumat să ne adresăm Companiei de Apă Olt, adică directorului Cătălin Ușurelu, un prieten al lui Barbu Florin Ionuț, ministrul Agriculturii zis Busy Mafiotul, lui Paul Stănescu și al primarului Slatinei, Emil Moț.

Întreaga sumă de 27.280.915 lei fără TVA din fonduri europene cu destinația ”reabilitarea facilităților de tratare apă potabilă și extinderea rețelelor în Scornicești”  este fraudată de S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL.

Până la data prezentului articol nu am primit un răspuns de la directorul Companiei de Apă Olt, Cătălin Ușurelu, ocupat probabil cu aventurile în SAFARI – Africa împreună cu familia și primarul Slatinei, Emil Moț.

Cert este că la licitația trucată organizată de Ușurelu Cătălin la C.A.O, contraofertanții societății CARMIN POPSTAR PROD SRL au fost S.C. RECON ȘI DOJE SRL, S.C. RESCOMT SRL în asociere cu S.C. SIA DYNAMIC SRL și S.C. SENGHER SISTEME SRL.

 • CINE ESTE DE FAPT S.C. SENGHER SISTEME SRL?

Nimeni alta decât beneficiara de la Compania de Apă Oltenia a contractului având ca obiect ”Extinderea și reabilitarea facilităților de tratare apă uzată în aglomerarea (???) Caracal”, în valoare de 36.669.546 lei fără TVA adică peste 7 milioane euro, această societate neavând niciun alt contraofertant la pretinsa licitație. De ce? Vom prezenta motivele, cu iz infracțional desigur, pe parcursul mai multor ediții pentru ca Parchetului European și O.L.A.F. să le fie evident prejudiciul și să-i trimită în pușcărie pe făptuitori odată cu dispunerea recuperării prejudiciului (fonduri europene) de la aceștia.

S.C. SENGHER SISTEME SRL din Craiova, Str. Frații Golești nr.2, Bloc M18B, Sc.1, Etaj 4, Ap.14, firmă de apartament situată deasupra casei de schimb valutar „Egipteanul”, are ca persoană interpusă (administrator) pe Ghimpău Anca Maria, a avut denumirea anterioară S.C. MOIRA PROD SRL, a fost închisă în anul 2009 și reactivată în anul 2018, după 9 ani. De ce a fost reactivată firma în anul 2018 este o chestiune care ține de motto-ul ”Patria a priori”.

Din investigațiile jurnalistice a rezultat faptul că administratorul de facto al S.C. SENGHER SISTEME SRL este Boiangiu Sergiu Vasile, fiul lui Boiangiu Vasile cu ramificații familiale către mama acestuia (Boiangiu Ioana) și sora sa(Boiangiu Andreea), firma, dar și multe alte firme din grup având probleme cu justiția, pe care le vom prezenta public.

Ca și în cazul S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, toate proiectele atribuite prin contracte societății SENGHER SISTEME SRL sunt fraudate și legat de numele acesteia apare și contractul în valoare de 16.942.026 lei fără TVA având ca obiect ”Reabilitarea tratării apei uzate în Corabia și Vișina, Jud. Olt”, contract semnat la data de 28.04.2022.Exact la Vișina, localitatea de baștină a lui Paul Stănescu și Corabia controlată pe toate planurile de către acesta, 

Din investigațiile la fața locului a reieșit faptul că proiectul de 16.942.026 lei fără TVA (fonduri europene) atribuit prin contract societății SENGHER SISTEME SRL se suprapune cu un altul similar atribuit societății TOP DECON SRL – SCADT SRL în valoare de 53.466.539 lei fără TVA (fonduri europene), adică aproximativ 11 milioane euro. Și aceste lucrări se suprapun cu rețelele de apă deja existente din Corabia și Vișina județul Olt. Lucrările sunt de mântuială sau inexistente cu girul Primăriei Corabia reprezentată de primarul Iulică Oane nominalizat în alegeri de Paul Stănescu, iar cele de la Vișina cu girul Primăriei Vișina reprezentată de nepotul lui Paul Stănescu, primarul Stănescu Marian Mihail. Paul Stănescu este fost președinte al C.J. Olt, fost ministru al Ministerului Dezvoltării, fost viceprim-ministru.

 S.C. SCADT SRL este controlată de Ion Toma a cărei fiică este auditor în cadrul Camerei de Conturi Olt. Și acest aspect este relevant în cadrul grupării infracționale cum la fel de relevant este acela că fiica directorului Camerei de Conturi Olt, Adrian Goga, a avut sau mai are o funcție importantă, bine plătită, în cadrul Companiei de Apă Olt. Este de notorietate că cealaltă fiică a directorului Camerei de Conturi Olt a fost consiliera infractorului Darius Vâlcov, ca mulțumire pentru modul cum au fost efectuate controalele Camerei de Conturi Olt la Primăria Slatina, condusă de Darius Vâlcov.

Din discuțiile cu cetățenii din Corabia și Vișina a rezultat că membrilor familiei Stănescu li se spune în comunitatea locală ”clanul Maka”. Clanul Maka și cu Ion Toma de la SCADT, fost președinte al PSD Olt, au înființat ferma de porcine TO-MAK din Corabia și de peste 10 ani, dejecțiile de la porci nu sunt epurate și deversate într-o canalizare ci direct în natură, aspect care numai de lumea civilizată europeană nu este demn. Să sperăm că sub acest aspect se va sesiza și Garda de Mediu, dar nu cea din județul Olt.Toată suma de 16.942.026 lei fără TVA, adică aprox. peste 3 milioane euro din fonduri europene a fost fraudată.

S.C. TOP DECON SRL         (CUI: RO 15197440) aparține de fapt condamnatului fugar Vâlcov Darius Bogdan, iar administratorul interpus (Deaconu Nicolae Cristian) se afișează cu un Rolls Royce de numai 800.000 euro, pe care l-a achiziționat după plata efectuată de Compania de Apă Olt.  Cum să nu-și fi permis Vâlcov să stea ca un conte în Italia și milioanele de euro să curgă către el prin rețelele de cărăușie fără a lua în considerare și S.C. ACETI SRL fostă Interprinderea de Gospodărire a orașului (Slatina) pe care Vâlcov „a cumpărat-o” la un preț subevaluat și în mod total nelegal prin interpuși.

De numele S.C. SENGHER SISTEME SRL se leagă și contractul  de 43 milioane lei, adică aprox. 9 milioane euro pentru execuție ”Stație captare și stație de tratare _ rezervoare în localitățile din județul Dolj: Bechet, Ostroveni, Călărași unde, în fapt primarii nu confirmă că acestea ar fi o necesitate, iar astfel de lucrări nu vor fi în realitate executate.

Din răspunsul nr.5237/05.08.2023 al primarului din Călărași, jud. Dolj, reiese că a pus la dispoziția Companiei de Apă Oltenia Craiova documentația cadastrală a comunei, privind drumurile comunale, dar cu privire la locul de amplasare a rezervorului de apă nu s-a solicitat un teren în mod expres pentru rezervoare, fiind posibil ca acestea să fie amplasate pe terenul deja aflat în utilizarea Companiei de Apă Oltenia de pe raza localității, iar detaliile le putem afla de la cei care gestionează proiectul.

Pentru noi lucrurile sunt clare, rămâne de văzut cum le vor încadra procurorii Parchetului European și OLAF.

Publicăm ca atare adresa nr.5237/05.08.2023 al primarului din Călărași, jud. Dolj.

Din răspunsul nr.4747/10.08.2023 al primarului Ostroveni, jud. Dolj, rezultă în același mod aiuritor că proiectul este încă în faza de proiectare și că UAT Ostroveni nu este semnatar al contractului, pentru aceste detalii putându-ne adresa Companiei de Apă Oltenia.

Deci s-au atribuit contracte în valoare de 43 milioane lei fără TVA, adică aproape 8.5 milioane euro din data de 21.11.2022, iar primarii localităților constituite în obiective de investiții nu știu nimic, decât că ar fi în faza de proiectare, afirmație contradictorie însă, pentru că aceste proiecte îi privesc direct din faza inițială a achiziției.

Publicăm ca atare adresa nr.4747/10.08.2023 al primarului Ostroveni, jud. Dolj.

Publicăm ca atare adresa nr.5734/07.08.2023 a primăriei Bechet din care reiese că primarul orașului nu deține informații în legătură cu proiectul privind ”stație captare și stație tratare + rezervoare” de 8.5 milioane euro.

                  Și atunci proiectul este unul fantomă, plătit cu bani europeni de la Compania de Apă Oltenia care este deținută de Primăria Mun. Craiova în fruntea căreia se află doamna primar Lia Olguța Vasilescu?

Tot de numele SENGHER SISTEME SRL se leagă și contractul de 20 milioane RON fără TVA, adică 4 milioane euro fără TVA, având ca obiect ”Proiectare + execuție sistem de canalizare ape uzate în satele doljene Valea Fântânilor, Braloștița și Sfarcea.

În acest caz este interesant pentru oamenii legii, răspunsul primarului din Braloștița – Dolj care spune că el a atribuit contractul, el îl finanțează pentru ca ulterior să revină si să precizeze că el asigură decât cofinanțarea. Interesant, nu?

 • Informațiile sunt multe și complexe, dar prezentăm în această ediție și cine este ofertantul formal care a venit la licitație alături de S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, adică S.C. SIA DYNAMIC SRL Craiova.

S.C. SIA DYNAMIC SRLaparține lui Răescu Leonard, soțul judecătoarei Alina Răescu de la Curtea de Apel Craiova pentru ale cărui afaceri vom dedica o ediție distinctă, întrucât gruparea infracțională a urmărit să-și asigure protecție și în instanțele judecătorești.

 • Alt ofertant din schema de trucare a licitațiilor la Compania de Apă Olt este S.C. CONDOR PĂDURARU SRL (beneficiar de contracte) care cesionează părțile sociale deținute la S.C. DIRECT MEDIA CORPORATION SR, șefului SRI Olt, Drăgoi Iulian – Alin care devine și administrator pe o perioadă de 90 de ani precum și S.C. STYH A&A SRL înființată în Craiova, Str. Prelungirea Teilor nr.8, de la Păduraru Sorin Alexandru de la S.C. CONDOR PĂDURARU SRL cu numirea ca administrator a fratelui Păduraru Cristian, firmă cu privire la care vom face dezvăluiri ale schemei infracționale privind spălarea de bani.
 • Nu pot fi trecuți cu vederea alți ofertanți evazioniști ca ALEXCOR TRADING SRL, PRIMASERV SRL, TRANSCOM CARAIMAN SRL sau OLD & NEW CONSTRUCT SRL (fostă ROXANA MIRIANLIV SRL) pe care îi vom prezenta rând pe rând în edițiile viitoare.
 • Compania de Apă Olt are ca acționar majoritar Primăria Slatina condusă de Emil Moț, iar directorul Companiei de Apă Olt, Ușurelu Cătălin vine din zona media locală deținută de familie, în urma unei acțiuni de protecție în presă, consecința fiind protecția în presă a marelui jaf al banilor publici și al fondurilor europene la C.A.O. și a numelor (persoane publice) de care este legat jaful.

De numele lui Ușurelu este legată plata drapelului național cu suport de pe dealul grădiștei din Slatina în sumă de 70.000 euro, adică contravaloarea unui autoturism de lux nou.

 • De ce firma SENGHER SISTEME SRL din Craiova și-a redeschis activitatea după 9 ani, tocmai în anul 2018 și cine este de fapt familia Boiangiu,ȘIACEST ASPECT SOLICITĂM A FI VERIFICAT DE CĂTRE PARCHETUL EUROPEAN DEOARECE TENEBRELE SALE SUNT CU IZ INFRACȚIONAL MARCA„HIDRO PRAHOVA ȘI INTELLIGENCE”, IAR DOAMNA PROCUROR-ȘEF LAURA CODRUȚA KOVESI CUNOAȘTE DETALIILE DE LA PRAHOVA.

În județul Olt sunt fraudate prin contractele atribuite firmei SENGHER SISTEME SRL 5.2 milioane euro fără TVA din fonduri europene prin lucrări fictive de reabilitare a facilităților de tratare a apei uzate în Caracal, contractul fiind atribuit în condițiile neparticipării la licitație pentru acest lot a niciunui alt ofertant.

ÎN ATENȚIA PARCHETULUI EUROPEAN SOLICITĂM SĂ INTRE ȘI VERIFICAREA URMĂTOARELOR SOCIETĂȚI CARE COMPUN ASOCIEREA CU S.C. SENGHER SISTEME SRL (LIDER DE ASOCIERE) RESPECTIV: IPA SA, ALMER PROIECT SRL, S.C. VIVALES Y OBRAS PUBLICA SA SPANIA, PRECUM ȘI TRANZACȚIILE DE SPĂLARE DE BANI DINTRE ACESTE SOCIETĂȚI.

Dacă la cele 25 milioane euro fraudate de către S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL prin contractele atribuite de ANIF se adaugă și cele 5 milioane euro fraudate prin contractul atribuit de Compania de Apă Olt pentru reabilitarea facilităților de tratare apă potabilă și extinderea rețelelor din Scornicești, numai în cazul acestei societăți este vorba de un prejudiciu adus Uniunii Europene de 30 milioane euro fără TVA.

Publicăm ca atare adresa nr.12662/08.08.2023 a Primăriei Scornicești din care reiese că proiectul este cofinanțat din FONDUL DE COIEZIUNE prin POR „INFRACTURA MARE”, iar COMPANIA DE APĂ OLT este beneficiarul obiectivului de investiție.

Că bine zisăși nene primarule! Numai o mare infractură poate finanța un proiect derulat fictiv.

Dacă la cele 7 milioane euro fraudate de către SENGHER SISTEME SRL prin contractul atribuit de Compania de Apă Olt pentru extinderea și reabilitarea facilităților de tratare a apei uzate în Caracal, la care se adaugă contractul de peste 3 milioane euro la rândul lor fraudate pentru tratarea apei uzate în Corabia și Vișina, jud. Olt, totalizează în județul Olt o fraudă de peste 10 milioane euro fără TVA.

Dacă la cele 8.5 milioane euro fraudate de către S.C. SENGHER SISTEME SRL prin contractul atribuit la data de 21.11.2022 de Compania de Apă Oltenia Craiova pentru stație captare și stație tratare + rezervoare în Bechet, Ostroveni, Călărași la care se adaugă cele 4 milioane de euro prin contractul din 29.11.2022 pentru proiectare execuție sisteme canalizare ape uzate în satele Valea Fântânilor, Braloștița și Sfarcea, jud. Dolj, totalizează în județul Dolj o fraudă de 12.5 milioane euro fără TVA.

Publicăm ca atare adresa nr.3913/07.08.2023 a primăriei Braloștița din care reiese că:contractul de achiziție publică a fost efectuat de către UAT Braloștița și nu de către Compania de Apă Oltenia.

Publicăm ca atare adresa nr.3971/10.08.2023 a primăriei Braloștița din care reiese că: cofinanțarea proiectului de investiție este asigurată din Bugetul Local al UAT Braloștița.

Vom reveni!

Tihomira IVAN

4 thoughts on “SE ÎNTÂMPLĂ ÎN OLTUL LUI PAUL STĂNESCU. MARELE JAF AL FONDURILOR EUROPENE ȘI AL BANILOR PUBLICI, EVAZIUNE FISCALĂ, SPĂLARE DE BANI DIN  PROIECTELE COMPANIEI DE APĂ OLT DESTINATE REABILITĂRII ȘI EXTINDERII REȚELELOR DE ALIMENTARE CU APĂ POTABILĂ PRIN SOCIETĂȚILE CARMIN POPSTAR PROD SRL ȘI SENGHER SISTEME SRL. ÎL VA URMA MINISTRUL AGRICULTURII, BARBU FLORIN-IONUȚ, PE MENTORUL SĂU, FOSTUL MINISTRU AL FINANȚELOR, DARIUS VÂLCOV BOGDAN? PARCHETUL EUROPEAN, PUNEȚI MÂNA PE EI ȘI BĂGAȚI-I LA PUȘCĂRIE! PATRIA A PRIORI?

 1. La nivel local, inclusiv la Parchetul Curții de Apel Craiova grupul infracțional are protecție totală. Nu bag mână în foc că băieții n-ar sta cum trebuie și la DNA-ul și DIICOT-ul teritoriale, pentru că la câți bani au furat și fură în continuare, totul se rezolvă.
  Cu privire la INTELLIGENCE și aici s-a sărit calul pentru că se știe și cine e Paul Stănescu, în cazul căruia mai bine cu hoțul decât cu prostul și cine e Barbu Florin Ionuț zis Busy, care a cunoscut mai multe forme de intelligence, dar mai ales cine e Boiangiu și firma SENGHER.
  Dacă pe Vâlcov l-ați încolțit în cimitir la cavourile burdușite cu lingouri din care oficial au fost declarate doar 3 sau în apartamentele (două într-unul) cu pereții burdușiți cu bani și sute de tablouri din care oficial au fost declarate doar 172, lui Barbu cum o să i le luați? De la Milcov unde este dezvoltator imobiliar? De la Scornicești din bază? Vă înșelați! Când va avea prin interpuși 5000-6000 de hectare ce mai faceți?
  Boiangiu junior nu este ca seniorul octogenar școlit așa cum trebuie, ca dovadă problemele din justiție unde a trebuit să interveniți prostește și să vă deconspirați sau combinațiile prostești cu primarii care ați văzut cum pun problema față de Compania de Apă a altor infractori (Olguța și Manda, finii lui Ovidiu Flori de la Ișalnița). Măcar o singură tranzacție în privat, chiar și formală putea să apară la SENGHER, dar … asta e.
  Șefii din intelligence ar trebui să se aplece mai mult asupra locotenentului lor zonal care îi minte la fel ca un Vâlcov sau un Barbu în privința ”veniturilor”. Chestiunea a funcționat destul din 2018 și până în prezent în Oltenia (preponderent Olt și Dolj) iar dacă nu fac nimic vor avea de-a face cu un principiu extrem de simplu: ”acțiune vs reacțiune” care va naște consecințe greu de remediat. Sper să le vină mintea cea de pe urmă…
  Și pe zona asta se va produce un cutremur și am încredere că Codruța Kovesi și OLAF vor face lumină. Și mai cred că și unii generali vor fi cercetați și trimiși în judecată.
  Nu este așa domnilor generali Răzvan Ionescu, Cristian Bizadea și Adrian Ciocîrlan?
  Nu pot să-i adresez aceeași întrebare și generalului Sabin Iancu.
  Militarii nu sunt protejați de grade în situația constituirii sau aderării lor sub orice formă la un grup infracțional organizat. Că despre siguranța națională …

 2. Ministerul Finanțelor, ANAF și ANAF ANTIFRAUDĂ să descindă la toate firmele menționate, să verifice toate tranzacțiile și modul cum și-au plătit taxele și dacă acest aspect se extinde, atunci domnii Ciolacu și Ciucă pot să stea liniștiți că bugetul se va regla fără să fie nevoie de taxe și impozite mai mari.

 3. Paul Stănescu inițiatorul grupului infracțional organizat, ministrul Agriculturii Busy Mafiotul, Emil Moț primarul Slatinei, directorul adjunct al AFIR – Daniel Bărbulescu vor merge la pușcărie.
  Borfașul Busy Mafiotul care făcea cărăușie pentru Vâlcov și sifona banii publici ai primăriei Slatina a ajuns din păcate ministru al unui domeniu foarte importat pentru viitorul României și siguranța națională, domeniu de care este foarte interesat analfabetul de Stănescu, care a ”selectat” un astfel de ministru și s-a ocupat de obținerea avizului de la SRI printr-un general ticălos, de fapt printr-un mafiot feroce travestit în general SRI.
  Adică, cine fură 72.161.344,44 lei fără TVA fonduri europene de la ANIF, dându-și 6 contracte la propria firmă este numit apoi ministru al Agriculturii, adică șef peste ANIF. Lup paznic la stână. La pușcărie javrelor! Inclusiv cele din servicii!
  Nu are importanță cine va fi investigatorul (DNA, DIICOT, OLAF, PARCHETUL EUROPEAN) carterului mafiot din Olt al lui Stănescu, important este să-i verifice, să-i audieze pe Stoica Clarida-Mihaela, Popa Marius Cătălin și Pătrulescu Viorel-Costel-Cristian, asociații și administratorii SC CARMIN POPSTAR PROD SRL.
  ANAF și ANAF Antifraudă să fie primii care să-și scoată din bazele de date informațiile bancare cu istoric privind toată băncile la care SC CARMIN POPSTAR PROD SRL are deschise conturi, cine sunt beneficiarii conturilor și împuterniciții inclusiv pe conturile aferente cardurilor folosite personal de Busy Mafiotul și familia lui. După care, să fie solicitate băncilor toate tranzacțiile cu carduri, ridicările de numerar, specificația operațiunilor (de obicei s-a menționat în fals ca fiind avans salarii) și numele în clar al semnatarilor, apoi administratorul SC CARMIN POPSTAR PROD SRL interpusul Pătrulescu Viorel-Costel-Cristian să pună la dispoziția organelor de control documentele contabile din care rezultă că datorită veniturilor foarte mari fără corespondent faptic în execuția lucrărilor de irigații, cheltuielile societății (incluzând achizițiile) au fost modificate fictiv pentru a nu plăti impozitele și taxele legale către bugetul de stat.
  Și asta nu e tot pentru o firmă care-i aparține de fapt unui ministru din Guvernul României. Mai sunt tranzacțiile în regim suveică cu scopul spălării banilor pe care experții fiscali le cunosc foarte bine ca mecanism, dar și procurorii DIICOT.
  ANIF ar trebui să rezilieze urgent contractele de milioane de euro ale firmei șefului lor (ministrul mafiot Barbu Florin) dar este oare posibil? Clar, nu! Numai organele de cercetare/urmărire penală pot verifica modul de atribuire de către ANIF al contractelor către SC CARMIN POPSTAR PROD SRL, plățile efectuate pentru lucrări neexecutate, recepțiile inițiale și cele modificate cu semnătură în fals după decesul reprezentantului zonal al ANIF Olt de la Caracal etc.
  Este inutil să se mai întrebe cineva despre modul de obținere a avizului SRI pentru numirea în funcția de ministru a lui Barbu Florin zis Busy Mafiotul, locotenentul lui Darius Vâlcov, pentru că nu se poate discuta cu generalul Sabin Iancu pentru siguranța alimentară ca parte a siguranței naționale, cât timp firmele aflate în serviciul operativ (numai cu calitatea de antreprenor sau lider de asociere) sau cele acoperite (care devin câteodată executanții lucrărilor) au același comportament infracțional, evazionist, de spălare a banilor ca firma lui Barbu Florin, ministrul Agriculturii.
  Avizul SRI pentru numirea lui Busy Mafiotul în funcția de ministru al Agriculturii s-a datorat și ca mulțumire pentru cele 5 contracte atribuite de la ANIF de către acesta firmei ELSACO ELECTRONICS SRL în valoare de 53.447.263,13 lei fără TVA pentru lucrări de reabilitare a amenajărilor de irigații, aceste sume au fost plătite pentru lucrări care în realitate nu au fost efectuate, cu recepții antedatate și cu semnătura în fals a decedatului de la ANIF Olt, ca și la CARMIN POPSTAR PROD SRL.
  ELSACO ELECTRONICS SRL în spatele căruia nu mai este nevoie să spun cine este și ce grad are a beneficiat și de la Compania de Apă Olt, grație intervenției/traficului de influență lui Paul Stănescu și a primarului Emil Moț de un contract în valoare de 37.562.585 lei fără TVA pentru tratarea apei în Caracal, unde, contractul se suprapune cu un altul cu același obiect atribuit tot prin trafic de influență din partea lui Stănescu Paul și Emil Moț firmei SRI-ului SENGHER SISTEME SRL Craiova în valoare de 36.669.546 lei fără TVA.
  Pablito (Vâlcov), eminența cenușie a cartelului mafiot din Olt, fratele de cruce al lui Paul Stănescu este acum la Rahova, dar la schimb de statul cu care înfrățise Slatina când era primar, Slatina lui Vâlcov fiind înfrățită cu localitatea Ispica – Sicilia zona Siracuza.
  Paul Stănescu și Barbu Florin (Busy Mafiotul) îi vor ține sigur companie lui Vâlcov.
  O armată de operativi specializați pe mai multe domenii, inclusiv în media (unul dintre ei) încă mai caută proprietăți și valori ale lui Vâlcov în Italia pentru a le face de petrecanie. Halal profesionism! Pierdere inutilă de timp și de bani, în afară de mascarada televizată, cât timp era foarte simplu ca pe intern să fie verificate urgent firmele TOP DECON ȘI ACETI ale lui Vâlcov, iar pe extern să fie identificate verișoarele acestuia, fiicele defunctului Vâlcov Emil, cel pe care statul paralel l-a confundat în cazul DIAL-GAS LTD – Seychelles, precum și pe sora lui Vâlcov care i-ar putea ajuta cu cutiile de valori din băncile străine, cel puțin la momentul actualizării unor date. Încă mai sunt multe de luat de la Vâlcov, dar pentru stat și nu pentru borfașii din servicii ca în cazul tablourilor din pereți, lingourilor din cavouri și milioanelor de euro cu ocazia filajului pentru că la percheziție a rămas numai ce a trebuit să rămână. De ce s-or mai întreba unii chiar din SRI de unde are Coldea atâția bani și de ce a ajuns locotenentul lui (Sabin Iancu de la Prahova lui Ghiță) de aproape 5 ani șef zonal peste SRI-ul Olteniei lui Manda și al Olguței Vasilescu! Revenind la Vâlcov, o investigare în Dubai unde investițiile imobiliare sunt gestionate de verișoara Flavia, ar scoate la iveală și niște investiții de mare lux ale lui Paul Stănescu și ale camarilei infracționale din Slatina, iar de acolo o mică escală în Egipt la Hurghada ar devoala și investițiile familiei Stănescu de la Marea Roșie. Până atunci ar fi mai ușor cu averile lui Barbu Florin, zis Busy Mafiotul, investițiile imobiliare din județul Olt zona metropolitană Milcov, terenurile agricole de sute de hectare din județul Olt, mai nou zona Spineni, achiziționate cu zecile de milioane de euro furați/spălați de la ANIF prin persoane interpuse, exact ca Vâlcov.
  Pentru că veni vorba de Oltenia infracțională în ansamblul ei, toți derbedeii ăștia de la Olt se află într-o frăție cu cei de la Dolj unde fostul șef al comisiei SRI din Parlament, Claudiu Manda, un alt frate de cruce al lui Darius Vâlcov (și prieten cu șeful SRI, Sabin Iancu), a devenit cel mai mare latifundiar din Oltenia și unde controlând total Compania de Apă și fondurile europene alături de Olguța Vasilescu. În cazul lui Manda, inteligența a fost cu mult peste cea a lui Stănescu sau a altora, protejându-se sub cupola Parlamentului European, model pe care îl va urma la indicația mamei (Mariana Moț) de la Consiliul Legislativ și primarul Emil Moț și de ce nu și Paul Stănescu dacă Parchetul European nu se mișcă mai repede.
  Cum i-ar sta însă generalului Sabin Iancu, vecin cu colegul Daniel Dragomir în Italia?

 4. Vinovată ca instituție pentru tolerarea jafului banilor europeni din județele Olt și Dolj este Camera de Conturi a României prin Camera de Conturi Olt cu director pe viață și Camera de Conturi Dolj cu director în aceeași situație, total acoperiți. Este bine că a fost sesizat Parchetul European și OLAF pentru ca din partea acestor nemernici nu se va lua nicio masura. Directorul Adrian Goga de la Olt este parte a grupului infractional organizat si el a facut posibil ca Valcov sa fure in halul în care a furat, iar la Dolj, Victor Mihaita Duță face posibil jaful banilor publici din consiliul Județean Dolj, Primaria Craiova și primariile altor localități din judet unde Manda si camarila (Cosmin Enea si altii) au interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *