SE ÎNTÂMPLĂ ÎN OLTUL LUI PAUL STĂNESCU. MINISTRUL AGRICULTURII, BARBU FLORIN – IONUȚ ZIS BUSY MAFIOTUL, FOSTUL DIRECTOR GENERAL AL ANIF, DEZVOLTATOR IMOBILIAR DE SUCCES ÎN ZONA METROPOLITANĂ A SLATINEI (MILCOVU DIN DEAL), DAR CU DECLARAȚIE DE AVERE DE PLÂNS DE MILĂ, EXACT CA A CREATORULUI SĂU, DARIUS VÂLCOV. DE CE DOMNULE MARCEL CIOLACU?

Aducem azi la cunoștința opiniei publice, dar și a organelor de urmărire penală situația averii ministrului Agriculturii, Barbu Florin-Ionuț, zis Busy Mafiotul, fostul director general al ANIF, despre care am prezentat în edițiile anterioare că deține prin interpuși societatea CARMIN POPSTAR PROD SRL, abonată la contracte de la ANIF în valoare de 72.161.344,44 lei fără TVA și de la Compania de Apă, unde soția sa Barbu Doinița deține funcția de manager financiar al Unității de Implementare a Proiectelor, contractul în valoare de 27.280.195 lei fără TVA, alături de alte sume care totalizează un milion de euro.

Locotenentul lui Darius Vâlcov, care l-a promovat la conducerea ANIF, nu s-a dezis de mentorul său aflat acum în pușcărie, cu privire la situația financiară și a averilor ascunse, deținute pe numele unor interpuși (membri de familie).

Probabil, urmare a experienței nefericite a lui Darius Vâlcov de a-și însuși mai multe bunuri imobile pe numele interpusului Gheorghe Laurențiu, care după ce Darius Vâlcov a fost arestat a refuzat să le transfere către un alt interpus (Ghenciu Cristian Marian), recurgându-se la omorul lui Gheorghe Laurențiu, care în timp ce își dădea ultima suflare la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova, chipurile semna la notarul Spirescu transferul societăților și bunurilor lui Vâlcov către Ghenciu Cristian Marian. Barbu Florin-Ionuț a recurs la metoda implicării familiei în deținerea dezvoltărilor imobiliare, așa cum este și cazul complexului imobiliar din zona metropolitană Milcov – Slatina.

Din investigațiile redacției, inclusiv cele de la fața locului a reieșit că investiția megalomană din zona Milcov – Slatina, îi aparține de fapt lui Barbu Florin – Ionuț, fiind realizată cu banii plătiți de ANIF pentru contractele în valoare de 72.161.344,44 lei fără TVA firmei CARMIN POPSTAR PROD SRL prin ordonanțare la plată pentru lucrări neefectuate, semnată de însuși Barbu Florin-Ionuț și cu banii plătiți de către soția acestuia, Barbu Doinița de la Compania de Apă Olt, deținătoarea vizei de control financiar preventiv, către aceeași firmă, CARMIN POPSTAR PROD SRL.

Din salariul de la Direcția Economică a Primăriei Slatina, de la ANIF sau din cel de parlamentar sau de ministru, precum și din salariul soției de la Compania de Apă Olt, nu era posibilă o asemenea investiție.

Toți vecinii complexului imobiliar din Milcov – Slatina cu care am relaționat în cursul investigațiilor jurnalistice, au precizat că investiția imobiliară îi aparține lui Barbu Florin-Ionuț, om de afaceri de succes și om politic aflat în funcția de ministru al Agriculturii.

În curtea complexului se află și două autoturisme, unul marca Volkswagen cu nr. de înmatriculare OT-11-BSY (evident de la Busy) și  unul de teren marca Ford cu nr. de înmatriculare OT-78-VGR, pe care Barbu Florin-Ionuț îl folosește la sfârșit de săptămână, când vine de la București. Aceeași vecini declară că familia acestuia locuiește în cadrul complexului pe Str. Principală nr.2 din Milcov – Slatina.

Toate aceste aspecte au fost verificate de către jurnaliști, care au constatat în cel mai evident mod că investitorul este Barbu Florin-Ionuț, aceștia urmărind și cursul investițiilor pe etape, odată cu constatarea prezenței lui Barbu Florin-Ionuț în șantier.

Analizând Cartea Funciară nr.53637 a localității Milcovu din Deal, Str. Principală nr.2, jud. Olt, întocmită pe numele lui Popa Alin Florin (persoană aflată în legătură cu Popa Marius Cătălin, administratorul S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL) cu privire la care Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Olt va avea multe explicații de datorganelor de urmărire penală, precum și  Cărțile Funciare nr. 53640, 54474, 54476, 54478, 54480, 54482, 54484, 54486, 54488, situația se prezintă astfel: toate locuințele au fost intabulate pe numele Barbu Virginia și Barbu Dumitru, părinții lui Barbu Florin-Ionuț, aceștia devenind și vânzători ai unor locuințe către S.C. VBHOME SUDVEST SRL, adică la firma deținută de Barbu Dumitru și Vladu Gheorghe (în familie), firma care a fost înființată de Barbu Florin-Ionuț cu scopul spălării banilor, imediat după înființare aceasta devenind deținătoare a unor active imobilizante în valoare de 756.458 lei, dar bineînțeles cu pierdere 2 ani la rând, alte locuințe fiind înstrăinate către Bărbulete Ion Adrian (inspectorul șef de la Inspectoratul Școlar General Olt) și Bărbulete Raluca, Podaru Daiana și Podaru Ionuț, Vladu Robert Florin (din familie și cu privire la care vom reveni în edițiile viitoare), Popa Maria Evelin, Damian Ștefania și Damian Alin. Fiecare cumpărător a beneficiat de o cotă indiviză din drumul de acces cu Cartea Funciară nr.53987 a localității Milcovu din Deal.

Este evident pentru organele de urmărire penală că nici părinții pensionari din sistemul de învățământ ai lui Barbu Florin-Ionuț și nici socrii acestuia nu dețineau sumele necesare pentru investiția imobiliară de anvergură.

Alte explicații vor trebui să vină de la Primăria Milcovu din Deal, respectiv de la primarul localității cu privire la autorizațiile de construire și certificatele de urbanism care au stat la baza emiterii certificatelor de edificare a construcțiilor aflate la intrarea în localitate, pe partea dreaptă, după pasajul Drumului Expres Craiova-Pitești.

Așteptăm cu interes un punct de vedere sau drept la replică din partea domnului ministru Barbu Florin-Ionuț și cu același interes așteptăm ca organele de urmărire penală să se sesizeze.

După finalizarea investigațiilor jurnalistice, la baza logistică a S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL de la Scornicești, județul Olt, vom aduce la cunoștința opiniei publice o altă investiție imobiliară de TOP 10 ROMÂNIA  care are legătură cu același ministru al Agriculturii, Barbu Florin-Ionuț.

Cerem public domnului premier Marcel Ciolacu să țină cont înainte de aplicarea unor măsuri drastice românilor privind taxele și impozitele să analizeze cu atenție ce se întâmplă în propriul Guvern.

Cerem public Oficiului de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, DNA, DIICOT, EPPO (Parchetul European) și OLAF, să se sesizeze și să dispună verificarea traseului fondurilor europene și a celor naționale direcționate de la ANIF și Compania de Apă Olt de către Barbu Florin-Ionuț și Barbu Doinița către S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, aceștia fiind constituiți într-un grup infracțional organizat împreună cu asociații S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL (Pătrulescu Viorel-Costel Cristian și Popa Marius Cătălin, care deține și funcția de administrator).

Vom reveni!

Tihomira IVAN

 

2 thoughts on “SE ÎNTÂMPLĂ ÎN OLTUL LUI PAUL STĂNESCU. MINISTRUL AGRICULTURII, BARBU FLORIN – IONUȚ ZIS BUSY MAFIOTUL, FOSTUL DIRECTOR GENERAL AL ANIF, DEZVOLTATOR IMOBILIAR DE SUCCES ÎN ZONA METROPOLITANĂ A SLATINEI (MILCOVU DIN DEAL), DAR CU DECLARAȚIE DE AVERE DE PLÂNS DE MILĂ, EXACT CA A CREATORULUI SĂU, DARIUS VÂLCOV. DE CE DOMNULE MARCEL CIOLACU?

 1. După selecțiile de personal făcute de Vâlcov și Stănescu s-a ales praful. Derbedei, impostori, analfabeți cu diplome, drogați, ratați, care frizează realitatea în care trăiesc și în care se zbat în sărăcie cei mai mulți dintre români. Vacanțe de lux și investiții imobiliare inclusiv în afara țării, sute sau mii de hectare de teren agricol sunt așa, doar mărunțiș, dacă sunt lăsați în libertate până la burdușirea cavourilor cu lingouri de aur sau a pereților din rigips căpăciți cu sute de tablouri de valoare.
  „Mafioții și șmecherii vor merge la pușcărie”, era sloganul lui Vâlcov, care s-a și adeverit cel puțin în ceea ce-l privește, dar cum rămâne cu „pulifricii” lui, categorie în care este inclus și acest infractor devenit ministru? Cazul lui Busy mafiotul este la indigo cu cel al lui Darius Vâlcov, pentru că nici Vâlcov nu avea nimic declarat în declarația de avere, iar părinții lui declarând că lingourile de aur făceau parte din agoniseala lor pentru nepoți. Chestii de prostit lumea și chiar instanța de judecată. Părinții lui Barbu, unul profesor de sport și celălalt educator/învățător, nu pot să justifice nici zecile de hectare de teren agricol și nici investițiile imobiliare de succes. Procurorilor le va fi destul de ușor să solicite BNP Dicu Victor Ciprian toate tranzacțiile care au avut ca vânzători pe Barbu Virginia și Barbu Dumitru, care-i includ și pe fratele soției, dar și pe părinții acesteia.
  Cu ce se ocupă fratele lui Barbu și cumnatul acestuia care adună șpăgile de la firmele cu obiect de activitate în domeniul agriculturii ține tot de competența procurorilor.
  Sunt multe de spus despre acest derbedeu și despre firma lui, CARMIN POPSTAR PROD SRL, dar chiar dacă nu-i face nimeni nimic și le va face cu mâna lui, așa cum a făcut și Darius Vâlcov.
  Despre prim-ministru Ciolacu, s-or putea spune multe, dar că va tolera la nesfârșit un astfel de escroc în Guvernul României, refuz să cred. Câtă nesimțire din partea ministrului escroc să ducă grija jumătății de cozonac a românilor la masa de Crăciun considerând că ar fi nevoie de doi cozonaci de familie sau cu cât tupeu afirmă în stânga premierului că niciun bob de grâu din Ucraina nu va rămâne în România… iar premierul strânge din dinți că nu are ce să facă.
  Ce-ar mai fi de investigat în cazul acestui escroc când își parchează mașina în curtea complexului imobiliar, când complexul imobiliar este deținut de părinți, iar în cadrul aceluiași complex găsim și mașina asociatului de la CARMIN POPSTAR PROD SRL. Și asta nu e tot. Vis-a-vis de complexul imobiliar al ministrului Barbu, s-au construit două grădinițe de către niște oameni cinstiți care în urma discuțiilor cu aceștia înjurau de zor că ei nu pot să termine investițiile în ritmul în care ministrul Barbu le-a terminat pe ale lui în imediata vecinătate. Procurorii mai trebuie să aibă în vedere și faptul că investiția se află la Milcov în zona metropolitană Slatina, zonă de care a răspuns politic ministrul Barbu, iar autorizațiile de construire și certificatele de urbanism emise de primarul comunei Milcov nu au respectat prevederile legale, deoarece primarul a fost finanțat de Barbu pentru a câștiga alegerile. Deocamdată atât.

 2. La investiția imobiliară a infractorului Barbu sunt banii de la ANIF și de la Compania de Apă Olt. Totul este pe numele părinților Barbu Virginia și Barbu Dumitru dar complexul imobiliar este edificat de SC CARMIN POPSTAR PROD SRL cu sprijinul firmelor beneficiare de contracte de la ANIF precum CONDOR PĂDURARU SRL și altele care pot da explicații în fața procurorilor ca: DEZVOLTARE URBANĂ SLATINA SRL (deținută de Primăria Slatina), PANADRIA SRL (5.015.520 lei), ACETI SRL, IDEAL BASE CONSTRUCT SRL, ALFA VIOCRIS INTERCONS SRL, ADRICOM ACTIV CONSTRUCT SRL, DAFICOM CONSTRUCT INSTAL SRL (1.088.202 lei), COMPANIA DE APĂ OLT. Lucrările ce trebuiau executate la ANIF s-au efectuat la dezvoltarea imobiliară a lui Busy.
  Deci în curtea complexului imobiliar al părinților se află autoturismul lui Barbu cu nr. OT-11-BSY și autoturismul marca FORD cumpărat de SC CARMIN POPSTAR PROD SRL de la INTERCARS ROMANIA cu 192.523 lei cash iar ministrul Barbu nu are nicio legătură cu investiția colosală?
  S-o creadă el!
  Procurorii EPPO (Parchetul European și OLAF) să aibă în vedere și traseul banilor încasați de la ANIF și Compania de Apă Olt prin Trezoreria Slatina redirecționați la bănci comerciale și ridicați de persoanele interpuse, astfel:

  UNICREDIT BANK SA:
  IBAN: RO18BACXTVA0001527715001
  Împuterniciți pe cont:
  -Pătrulescu Viorel Costel Cristian (1730724034980)
  -Popa Marius Cătălin (1710525287120)
  Beneficiar reali:
  -Pătrulescu Viorel Costel
  -Popa Marius Cătălin

  BRD – GROUPE SOCIETE GENERALE SA
  IBAN: RO35BRDE220SV49173482900
  -Pătrulescu Viorel Costel împuternicit și dna Pătrulescu (2731217284385) care are și calitatea de beneficiar real.

  ING BANK N.V AMSTERDAM, Suc. București
  IBAN: RO25INGB0000999906321563
  Împuterniciți pe cont:
  -Popa Carmen (2601224034984) – titular card suplimentar
  -Popa Marius Cătălin
  -Pătrulescu Viorel Costel – semnătură electronică
  Chitea Andreea Mihaela (28911119286044) – semnătură electronică

  Modalitatea de scoatere a banilor cash din bănci a fost atât cu carduri cât și prin ridicări de numerar cu specificația în fals pe documentele bancare cum că sumele ar reprezenta avans salarii.
  Numărul de angajați însă era infinit mai mic decât sumele ridicate ca avans salarii cu raportare la acest personal.
  Exact ca în cazul interpușilor lui Darius Vâlcov, unii aflați deja în pușcărie.
  Multe din sumele ridicate cash au asigurat și vacanțele din paradisuri exotice ale lui Barbu Florin, familiei și invitaților lui.
  Tot în atenția procurorilor trebuie să intre și Stoica Clarida Mihaela, primul asociat și administrator al SC CARMIN POPSTAR PROD SRL actuala parteneră de viață a lui Pătrulescu Viorel Costel Cristian.
  Documentele financiar fiscale întocmite la CARMIN POPSTAR PROD SRL pot fi asimilate unui autodenunț nu numai cu privire la spălarea de bani dintre SC CARMIN POPSTAR PROD SRL și SC ELSACO ELECTRONIC în valoare de 30.403.630 lei (bani de la ANIF), PANADRIA SRL (5.015.520 lei), Organizația Utilizatorilor de Apă „Răcari” (4.811.141 lei) ci și cu privire la contul „casa (5311)”, „Operațiuni în curs de lămurire (473)” sau „Garanții de bună execuție” care ascund mită prin modul de descărcare.
  Dețin un material amplu pe care îl voi trimite redacției pentru a fi publicat.
  Dețin dovada prezenței mafiotului Barbu în șantierul complexului imobiliar și a faptului că locuiește de fapt la adresa acestui complex, la Str. Principală nr.2 Milcovu din Deal, Jud. Olt inclusiv filmări cu drona.
  Pot face dovada spălării de bani și a pretinsei justificări a unor sume de bani de către părinții lui Barbu prin vânzări fictive către unele persoane din anturaj cu cumetrie, inclusiv prin metoda OLX unde fratele mafiotului Barbu a comis greșeli grave după anunțul din 05.09.2023, acum retras după ce au simțit pericolul dar salvat unde trebuie.
  Este jenant să-l vezi pe premierul Ciolacu la masă cu analfabetul Paul Stănescu și derbedeul de Barbu Florin cu care s-a pricopsit Guvernul României.
  Să înțelegem că ne-a arătat și la televizor cu cine se însoțește domnul premier Ciolacu? Nu-l vizitează oare această tripletă și pe Vâlcov ca să le facă un program de guvernare într-un stat slab, așa cum îi plăcea lui Vâlcov să afirme? Ar fi o ocazie ca să vadă și cum e acolo …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *