CIOCOII. CLANUL STĂNEȘTILOR ÎN RAIUL INFRACTORILOR (JUDEȚUL OLT)

Un material amplu sosit la redacție, privind săvârșirea unor fapte penale de către fiul lui Paul Stănescu, în zona de sud a țării, pe care celebrul clan mafiot vrea să și-o însușească din toate punctele de vedere, scoate la iveală alte tenebre ale celebrei „la famiglia Stănescu”.
O mașinărie odioasă s-a pus în mișcare prin Ștefan Stănescu, fiul lui Paul Stănescu, celebrul tractorist de la Vișina-Olt, promovat ministru la DEZVOLTARE ȘI vicepremier pentru deposedarea persoanelor nevoiașe, aflate în dificultate existențială, de terenurile agricole pe care le dețin cu titluri de proprietate și pe care le-au arendat periodic către firmele fiului lui Stănescu.
Schema infracțională nemiloasă are ca „modus operandi” plata „la negru” a câte 10.000 lei de către Ștefan Stănescu fiecărui amărât aflat în dificultate existențială, pentru prelungirea contractului de arendă cu 25 de ani. Ce înseamnă acest lucru, cu ce consecințe pentru bieții oameni, copiii și nepoții lor, vom descrie pe larg într-o ediție viitoare, în care vom vorbi și de proveniența banilor negri de ordinul milioanelor de euro din buzunarele lui Ștefan Stănescu.
Jurnaliștii de investigații au în vedere câteva sute de persoane nominalizate în sesizări, lista începând cu Preoteasa Viorel, Grigore George, Rădoi Constantin, Mitriș Gheorghe din comuna Bratovățu-Olt.
În același mod, fiul lui Paul Stănescu va prelua forțat și terenurile societății ZAHĂRUL SA, în schemă intrând și lichidatorul judiciar al societății „cu experiență în zona guvernamentală…”.
Pentru fapta de corupție în mediul privat, celebrul om de afaceri, Gheorghe Becali a fost condamnat la închisoare.
Vom reveni!

Tihomira IVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *