TUPEU DE MINISTRU AL AGRICULTURII.BARBU F0LORIN IONUȚ, ZIS BUSY MAFIOTUL, OMUL LUI VÂLCOV ȘI AL LUI PAUL STĂNESCU, CERE INSTANȚELOR DE JUDECATĂ SĂ-I PROTEJEZE FIRMELE PE CARE LE DEȚINE PRIN OBLIGAREA PRESEI DE A NU MAI PUBLICA INFORMAȚII ȘI REPORTAJE ÎN LEGĂTURĂ CU EL ȘI FIRMELE DEȚINUTE DE EL, RESPECTIV OBLIGAREA DE A ȘTERGE INFORMAȚIILE ȘI REPORTAJELE PUBLICATE ÎN LEGĂTURĂ CU EL SAU CU SOCIETĂȚILE DEȚINUTE DE EL

Acesta este ministrul crescut și promovat de Darius Vâlcov și Paul Stănescu și pe mâna căruia a încăput agricultura României și fondurile europene în domeniu.
Recunoaștem că ne-a luat ceva timp să investigăm firmele deținute de Barbu Florin Ionuț prin interpuși, să prezentăm opiniei publice și să sesizăm organele de urmărire penală că în perioada cât a ocupat funcția de director general la Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare din cadrul Ministerului Agriculturii, Barbu Florin Ionuț, zis Busy Mafiotul a încheiat un număr de 6 contracte în valoare de 72.161.344,44 lei fără TVA (fonduri europene) cu firma pe care o deține, S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL înființată în Scornicești, jud. Olt și mutată ulterior la București pentru lucrări de irigații în județul Olt.
Nu a fost chiar ușor să intrăm n posesia proceselor verbale de recepție efectuate în fals prin ANIF Olt din Caracal care îi era subordonată directorului general Barbu Florin Ionuț de la ANIF București, a recepțiilor modificate cu semnătura în fals a șefului decedat al agenției ANIF Olt din Caracal, semnăturile fiind modificate după decesul acestuia, a plăților de zeci de milioane de euro efectuate de ANIF către S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL cu semnătura ordonatorului secundar de credite, adică a lui Barbu Florin Ionuț, fără ca lucrările să fie efectuate în realitate sau să constatăm că asocierile S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL sunt cu societăți angrenate în lanțul infracțional de trucare a licitațiilor la ANIF și beneficiare la rândul lor direct sau în calitate de subcontractanți de contracte de zeci de milioane de euro din fonduri europene, dar și contribuția aferentă bugetului de stat (cofinanțări) pentru lucrări în cea mai mare parte fictive, dar recepționate ca fiind reale.
În baza rolului activ de a informa opinia publică și a sesiza organele de urmărire penală, am prezentat în ediția anterioară și contractul de 27.280.915 lei fără TVA (fonduri europene) atribuit de Compania de Apă Olt firmei deținute prin interpuși de ministrul Barbu Florin Ionuț, zis Busy Mafiotul, S.C. CARMIN POPSTARD PROD SRL, urmând să prezentăm public în continuare toate neregulile și fraudele acestui proiect începând cu modalitatea de atribuire a contractului, cât și cu modul fictiv de derulare. Nu întâmplător pretinsul obiectiv de lucrări a fost contractat în Scornicești, unde se află și investiția de peste 3 milioane euro în baza logistică a S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, cu bani fraudați din fonduri europene, investițiile în terenuri agricole și în dezvoltări imobiliare tot cu bani fraudați din fonduri europene sau operațiunile cu carduri bancare emise pentru S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, efectuate de Barbu Florin Ionuț și familia sa…
Dar ca ministrul Agriculturii, Barbu Florin Ionuț, zis Busy Mafiotul, să pretindă instanței de judecată:
”-să constate săvârșirea de către pârâți a unor fapte juridice ilicite, contând în publicarea unor articole prin care i-au fost aduse semnificative prejudicii de imagine;
-să dispună obligarea pârâților să înceteze să mai publice informații și reportaje ÎN LEGĂTURĂ CU EL SAU CU SOCIETĂȚILE DEȚINUTE DE EL;
-să dispună obligarea pârâților să șteargă toate informațiile și reportajele publicate ÎN LEGĂTURĂ CU EL SAU CU SOCIETĂȚILE DEȚINUTE DE EL.”
este prea de tot, pentru că pretinsul ministru tocmai s-a autodenunțat în legătură cu societățile pe care le deține, dar pe care a omis să le declare în declarațiile de avere și cele de interese, situație în care solicităm Agenției Naționale de Integritate să se sesizeze și să dispună măsurile legale.
Aceleiași Agenții Naționale de Integritate îi solicităm ca după verificările efectuate, ținând cont și de autodenunțul ministrului Barbu Florin Ionuț să ne comunice toate societățile pe care acesta le deține și a omis să le declare. Jurnaliștii noștri de investigații au identificat până la această dată societățile CARMIN POPSTAR PROD SRL București și CARMIN AGRO DEVELOPMENT SRL Comuna Spineni, sat Vineți, jud. Olt.
Solicităm însă și DNA – Structura Centrală să se sesizeze în legătură cu cel puțin aceleași fapte, săvârșite de Barbu Florin Ionuț, pentru care Darius Vâlcov a fost condamnat la 6 ani de închisoare (traficul de influență, spălare de bani, acte de comerț incompatibile cu funcția ocupată, respectiv ministru). În cazul ministrului Barbu Florin Ionuț pot fi reținute și faptele de trucare a licitațiilor la ANIF și de fraudare a fondurilor europene când ocupa funcția de director general al ANIF sau prin S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL.
Și reprezentantul convențional în instanță al ministrului Barbu Florin Ionuț, „S.C.A. PREDOI ȘI ASOCIAȚII” este beneficiarul a 400.000 euro de la Compania de Apă Olt pentru servicii juridice în condițiile în care această instituție avea proprii juriști, iar prevederile legale sunt foarte clare. Cea mai mare parte a sumei a fost direcționată prin Direcția Economică a Primăriei Slatina către Compania de Apă Olt când Barbu Florin Ionuț, zis Busy Mafiotul, când ocupa funcția de director așa cum alte sume au fost direcționate de la Direcția Economică a Primăriei Slatina cu semnătura aceluiași director Barbu Florin Ionuț către Compania de Apă Olt, de unde firma acestuia, S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL a mai încasat suma 4.932.523 lei fără TVA.
Vom urmări cu interes, evident public, cursul procesului în justiție și vom informa cititorii despre hotărârea instanței de judecată față de cererile ministrului Agriculturii, Barbu Florin Ionuț.
Cerem însă public Parchetului European să investigheze fraudarea fondurilor europene de către firma deținută de Barbu Florin Ionuț, S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL, prejudiciul total fiind de cel puțin 99.442.259,44 lei fără TVA, adică 20 milioane euro.
Cerem public DNA să investigheze săvârșirea de către Barbu Florin Ionuț a infracțiunii de trafic de influență și acte de comerț incompatibile cu funcția ocupată, odată cu evaziunea fiscală și spălarea de bani prin S.C. CARMIN POPSTAR PROD SRL.
Cerem public DIICOT să investigheze fapta de constituire și susținere a unui grup infracțional organizat de către Barbu Florin Ionuț, împreună cu Stănescu Paul, Covaciu Viorel de la Compania de Apă Ol, Ușurelu Cătălin de la Compania de Apă Olt, Emil Constantin Moț, primarul Mun. Slatina și alte persoane care pot fi identificate cu ocazia cercetării/urmăririi penale.
Cerem public OLAF să investigheze fraudele banilor europeni (20 milioane euro), raportat la înscrisurile depuse în probatoriu.
Vom reveni!

Tihomira IVAN

3 thoughts on “TUPEU DE MINISTRU AL AGRICULTURII.BARBU F0LORIN IONUȚ, ZIS BUSY MAFIOTUL, OMUL LUI VÂLCOV ȘI AL LUI PAUL STĂNESCU, CERE INSTANȚELOR DE JUDECATĂ SĂ-I PROTEJEZE FIRMELE PE CARE LE DEȚINE PRIN OBLIGAREA PRESEI DE A NU MAI PUBLICA INFORMAȚII ȘI REPORTAJE ÎN LEGĂTURĂ CU EL ȘI FIRMELE DEȚINUTE DE EL, RESPECTIV OBLIGAREA DE A ȘTERGE INFORMAȚIILE ȘI REPORTAJELE PUBLICATE ÎN LEGĂTURĂ CU EL SAU CU SOCIETĂȚILE DEȚINUTE DE EL

  1. Săracul ministru mafiot, cum îl urmează el pas cu pas pe creatorul său Darius Vâlcov. Borfașul e în stare să ceară instanței și să constate că nu a cumpărat sute de hectare de teren arabil cu banii furați de la ANIF și spălați prin firma CARMIN POPSTAR PROD, că nu are investiții imobiliare de 8 milioane de euro, că nu a făcut evaziune fiscală de 12 milioane de euro, că el și familia lui nu au folosit cardurile firmei CARMIN POPSTAR PROD, că administratorul interpus s-a ales doar cu o minivacanță în Albania și așa mai departe. Iar casa de avocatură din București, pentru încă 120 lei îi va depune cererea la instanță unde, un judecător ”cu probleme”, după ce va amâna de 15 ori pronunțarea, e posibil să-i admită cererea, mai ales dacă președintele instanței este sau a fost decorat de o ambasadă străină.
    Dacă Uniunea Europeana vrea să finanțeze serviciile românești sau mai bine-zis buzunarele unora din servicii cu banii europeni e stric problema U.E. Problema noastră e să nu ne trezim prea târziu, că marțafoi ca Busy Mafiotul, din funcția de ministru al lui Stănescu a distrus toată agricultura României și a prejudiciat bugetul de stat cu 14 milioane euro prin evaziune fiscală la firma pe care o deține (CARMIN POPSTAR PROD).
    Pe Busy Mafiotul l-a pus Stănescu ministru al Agriculturii pentru a-i acoperi fraudele cu proiectele obținute de la AFIR, sau cu subvențiile APIA prin zonele declarate în fals ca defavorizate sau pentru sistemele de irigații funcționale doar în zonele exploatate agricol de AGROMEC VIȘINA a lui Stănescu.
    Ministrul Busy își rezolvă și el contractele de 72 milioane RON cu recepții în fals pentru lucrările CARMIN POPSTAR PROD și le acoperă în același mod pe cele ale S.C. CONDOR PĂDURARU SRL (9 contracte în valoare de 181.151.620,18 lei fără TVA) tot de el atribuite de la ANIF.
    E normal ca cineva să se întrebe de ce Busy mafiotul și-a dat la firma lui contracte în valoare de 72 milioane RON, iar lui Păduraru i-a dat contracte în valoare de 181 milioane RON. Răspunsul e simplu: Păduraru trebuie să execute și orice lucrare pentru S.C. CARMIN POPSTAR PROD, respectiv firma serviciilor (ELSACO), iar dacă le iese jocul cu recepțiile în fals semnate de decedatul Vruse Cristian de la ANIF Olt atunci la Busy se mai întorc niște milioane de euro de la Păduraru.
    Și ce lucrări atribuite de Compania de Apă Olt, lucrările stau la fel.
    Există toate dovezile (filme, foto, înregistrări audio-video, documente falsificate) în legătură cu acest mafiot de o prostie rar întâlnită, ajuns ministru la Agricultură, numai ca justiția cea serioasă să vrea să aplice legea nu prea târziu.

  2. Fostul ministru Oros de la Agricultură a trimis Corpul de Control la Olt pentru verificarea jafului banilor europeni de către ANIF prin directorul Barbu Florin-Ionuț, iar constatările au fost materializate într-un raport care, datorită prejudiciului foarte mare a fost trimis la Parchetul General.
    Urmare a intervenției statului parale care îl proteja pe Barbu ca mulțumire pentru cele 5 contracte în valoare de 10,5 milioane euro fără TVA atribuite firmei ELSACO ELECTRONIC SRL și de 40 milioane euro fără TVA atribuite firmei S.C. CONDOR PĂDURARU SRL, procurorul general Gabriela Scutea (proaspătă pensionară specială a Parchetului de pe lângă Înalta Curtea de Casație și Justiție la 50 de ani) a întocmit un rechizitoriu spart în mai multe pentru ca prejudiciul să iasă din competența D.N.A și a trimis cauzele la mai multe unități de parchet din Olt și Dolj unde trimise au rămas și în ziua de azi.
    Parchetul European este singurul care poate investiga jaful banilor europeni de la Ministerul Agriculturii prin ANIF condus de Busy mafiotul – omul lui Paul Stănescu pentru că la nivelul statului român, statul e de vânzare și a devenit unul de tip mafiot.

  3. De la ANIF-ul pe care Busy Mafiotul îl stăpânește în calitate de ministru al Agriculturii vor fi plătite integral toate contractele pentru irigații cu fraudele aferente, iar noua găselniță este plata unor servicii de pază a pretinselor sisteme de irigații prin firma ALL PROGUARD SRL deținută personal de fostul șef al SRI Olt, Alin Drăgoi. Busy știe cum se face pentru că primul jaf dat la ANIF a fost plata unor milioane de euro către firma lui Vâlcov deținută prin interpusul Ghenciu Cristian, S.C. ANTEKO SECURITY SRL Slatina.
    Afacerea cu paza ca și celelalte au fost discutate la Stănescu acasă, la Vișina, unde șeful ANIF Caracal, septuagenarul Constantin Cazacu, subalternul lui Busy este prezent ca la el acasă, de multe ori cu documentele ANIF la purtător. În prezența lui Busy și Stănescu au fost modificate și recepțiile pe care le semnase Vruse Cristian, fostul șef al ANIF Caracal, dar care a decedat, iar forma în care le semnase nu era pe placul lui Busy și Stănescu.
    Soția lui Cazacu este diriginte la șantierul jafului național și al fondurilor europene pentru pretinsele lucrări de irigații. Asta este caracatița de tip mafiot a lui Busy și Paul Stănescu prin care atât banii europeni, cât și cei de la bugetul de stat aferenți cofinanțării proiectelor au fost furați, sumele totale fiind de peste 100 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *