CONSILIUL JUDEȚEAN DOLJ, GRUPAREA INFRACȚIONALĂ DE LA IȘALNIȚA ȘI MARELE JAF AL BANILOR PUBLCI DIN SĂNĂTATE

Așa cum am promis cititorilor, plătitorilor de CASS din Oltenia, continuăm să aducem la cunoștința acestora dar și a oamenilor legii care au mai rămas integri, jaful generalizat al banilor publici pus la care de grupări infracționale susținute de oameni din servicii, neputând să nu-l menționăm pe Sabin Iancu de la Ișalnița, Șeful Regional al SRI adus la Dolj de la Ploieștiul lui Florian Coldea și al lui Sebastian Ghiță.

Vom publica rând pe rând toate escrocheriile, delapidările, spălarea de bani, evaziunea fiscală și firmele care roiesc în jurul Consiliului Județean Dolj și Primăriei Craiova, persoanele la vedere sau interpuse, persoanele ”din umbră” și averile din țară și din străinătate ale infractorilor.

Pentru că oricare dintre noi poate fi pacient în cel mai mare spital din Oltenia, dar și cel mai jefuit, celebra Policlinică fiind de notorietate, în această ediție publicăm ca atare DENUNȚUL aflat ”în lucru” la DNA din anul 2020, urmând să aducem la cunoștința cititorilor și stadiul cercetătorilor efectuate în acest dosar precum și în cel deschis ca urmare a descinderii DNA la Consiliul Județean Dolj cu ceva timp în urmă.

Persoanele interesate se pot deplasa oricând la S.C.J.U Craiova și pot observa spoielile plătite cu milioane de euro, dar și faptul că lucrările nu sunt terminate nici până la această dată, fiind în schimb plătite către firma REMEX SRL Ișalnița.

Scara de incendiu este subdimensionată și ferească Dumnezeu de un al doilea caz ”COLECTIV”, dar la scară mult mai mare.

Să ferească Dumnezeu spitalul din Craiova și de un cutremur că stâlpii de rezistență de la Radiologie, Centrul de Transfuzii și alte corpuri de clădire nu au fost consolidați, lucrările fiind însă plătite către firma REMEX SRL Ișalnița.

Consolidarea întregului spital este însă o altă afacere, de 50 milioane euro, tot neefectuată, pe care o vom prezenta într-o ediție viitoare.

Cerem public ISU și IGSIC să dispună urgent verificările necesare și să dispună măsurile legale în consecință pentru prevenirea unui dezastru de proporții apocaliptice

De la DNA așteptăm comunicarea rezultatului cercetărilor dispuse în dosarele penale.

Vom revenii cu detalii

Tihomira IVAN

Acestea sunt numai câteva din documentele ce compun probatoriul. La cererea cititorilor, le putem publica pe toate.

Tihomira IVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *